O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
Bende karar verdim artık. uradan takip edelim birbirimizi.Evleneli 2.5 yıl oldu. 55 kiloyla evlendim boyum 1.62 , evlendikten 7 ay kadar sonra kan hapı, imuneks ve folikasite başlamıştım arayı hiç hatırlamıyorum bir gün bir baktım 63 olmuşum. Sonra istikrarla almaya devam ettim en son 65 i gördüm. 4 ay kadar önce başımızdan bası olaylar geçti tek olumlu yanı 5 kilo vermem oldu ama sonra bunun 2.5 kilosunu geri aldım şuan 62.5 um ve 55 e geri dönmek istiyorum. Ama boğazımı tutamıyorum. Akşamları 6 gibi yemek yiyoruz sonra çay yanına pastai kuruyemiş, meyve falan derken aldı başını gidiyor. Hele eşim evde yokken devamlı aklım mutfakta. birkaç akşamdır devamlı nette sizleri ve diğer başarı öykülerini okuyorum acayip gaza geldim :) bakalım ne kadar devam edecek bu gaz. Belli bir diyet uygulamıyacağım akşamları yemekten sonra sadece meyve yemeyi ve gün içinde aburcuburu kesmeyi planlıyorum. Birde bol su içeceğim. Bakalım sonuç ne olacak.
Bende karar verdim artık. uradan takip edelim birbirimizi.Evleneli 2.5 yıl oldu. 55 kiloyla evlendim boyum 1.62 , evlendikten 7 ay kadar sonra kan hapı, imuneks ve folikasite başlamıştım arayı hiç hatırlamıyorum bir gün bir baktım 63 olmuşum. Sonra istikrarla almaya devam ettim en son 65 i gördüm. 4 ay kadar önce başımızdan bası olaylar geçti tek olumlu yanı 5 kilo vermem oldu ama sonra bunun 2.5 kilosunu geri aldım şuan 62.5 um ve 55 e geri dönmek istiyorum. Ama boğazımı tutamıyorum. Akşamları 6 gibi yemek yiyoruz sonra çay yanına pastai kuruyemiş, meyve falan derken aldı başını gidiyor. Hele eşim evde yokken devamlı aklım mutfakta. birkaç akşamdır devamlı nette sizleri ve diğer başarı öykülerini okuyorum acayip gaza geldim :) bakalım ne kadar devam edecek bu gaz. Belli bir diyet uygulamıyacağım akşamları yemekten sonra sadece meyve yemeyi ve gün içinde aburcuburu kesmeyi planlıyorum. Birde bol su içeceğim. Bakalım sonuç ne olacak.
kızlar spor yapıyo musunuz?
gelelim aralara:
1- bir adet meyve(hep ilk tercih olmalı)
2- 3 adet bisküvi(pötibör)
3-1 çay bardağı leblebi sarı beyaz fark etmez
4-5 minik kepekli galeta ya da büyüklerinden 1-2 tane
5-8-10 kraker
6- 1 su bardağı patlamış mısır
7-1 adet gofretli çikolata
gofretli çikolata beni benden aldı :icecream: :roflol:
ben spor yapıyorum.yarım saat bisiklet sürüyorum,mekik çekiyorum
ben 45 dk. bisiklet sürüyorum çekebildiğim kadar da mekik çekiyorum.aslında evde yaparken çok sıkılıyorum ama mecburum yoksa o kadar kiloyu nasıl veririm.müzik dinliyorum bende sporda napayım sıkıcılığını azaltıyo biraz.ve 3 ana ara öğün besleniyorum bu arada.özellikle akşamları abur cubur atıştırmaya bayılsam da artık yemiyorum.onun yerine meyve yiyorum.artık kendimden nefret etmeye başladım.1 yılda 15 kilo aldım ve artık kurtulmak istiyorum.
bende nivea body dinamik sabahlar ı indirmiştim onla yapıyorum..her yerini çalıştırıyo insanın süper wallabu arada bende öğretmenim okulda yoğun olduğum günler(nöbet vs.) leslie yürü ve incel programı varonuda geçen hafta indirdim onla yapıyorum sporumukaydirigubbakcemile2 iki gündür de aktardan biberiye,kekik ,melisa susam yağı aldım onları spor yapmadan masajla yediriyorum karın ve bacak bölgeme streçleyip öle yapıyom..üstüne kabak lifi ve yosun sabunuyla banyo süper oluyo zemuszemus ama çok zamanımı alıyo...
emin ol verirsin canım.ben kendi diyetimi yazın yapmış ve 1 ayda 6 kilo vermiştim.seninle diyetimiz neredeyse aynı.sanırım çalışıyosun ve spor yapamıyosun ama yapamasan da bi hareketliliğn var.evde olup da akşama kadar oturmaktan iyidir.spor yapmasan da bu listeye uyduğun sürece ben kilo vereceğine eminim.benim de tek problemim su içememek.canım sen ne kadar su içiyosun gündeevt canım ya bende evlendiğimde 55 kilo kadardım evleneli 3 yıl oldu ve yıla vurursak her yıl 10 kilo almışım gibi şimdi 86 kiloyum ve bende kurtulmak istiyorum.... diyetimi yapacağım bakalım başarılı olacak mıyım?
canım tabi zamanını alır valla harikasın..... ama eve gelince eşimde bana bakıyor .... geliyorum üstümü değiştirip doğru mutfağa ee sonrada pek halim kalmıyor.... sen yapabiliyorsan ne güzel .... benimde inceltici jellerim var kullanayım bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?