O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
slm arkadaşlar bende bugün diyet yapmaya karar verdim ama neyi yemeliyim neyi yememeliyim hiç bilmiyorum
hayırlı olsun canım.... istersen önce bir diyetisyene git sonuuçta kişiye özel oluyor ve sağlıklı olanda bu aslında...
evet haklısın arkadaşım ama ben tam diyet yapamıyorum ne zaman diyet desem iştahım açılıyo öyle çok fazlamda yok 68 im
diyete girmek kelimesi yerine sağlıklı beslenme desek çünkü bende öleyim diyete başalayayım dedikçe şunuda yiyeyim nasılsa yiyemicem şununda tadına bakayıım derken 58-59 dan 64 e kadar çıktım bayram falanda vardı tabii...ama şuan bir haftadır sporoda başladım ve iyi gidiyo....nasıl besleniyosun bilmiyorum ama 3 ana öğün 3 ara öğün mutlaka şart..sebze,meyve tüket yeşil çay içmelisin..beyaz ekmek yok...yemekler az yağlı olacak ve mutlaka süt,yogurt ve yagsız etler tüketmelisin..geçen yıl spor salonundaki diyetisyenle görüşüyodum bende.. istersen onun verdiği listeyi ekleyebilirim...tabi böle bi yetkim varmı bilmiyorum ama konu sahibinin iznide olursa yerimseniben
tabi canım ne demek... bende ilaç kullandım bebiş olsun diye 6 ayda inanılmaz kilolar aldım... ve vermek gerek yine bebiş için şart ... o kadar kilo elde ne var kocaman bir sıfır...
bu arada çalışıyorum demişsin ya öğleleri için ne tür seçenekler verdi sana...bana domates,biberli peynirli sandviç yada 1 lahmacun yada 1 dilim pizza yiyebilirsin demişti yanında ayranla birlikte.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?