Kendi diyet listem ve deneyimim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozlem5723

Ziyaretçi
arkadaşlar bende kilolarımdan şikayetçiyim ve dün bir diyetisyene giderek bu işi halledeceğim dedim... bugünde başladım bakalım ne olacak... bu arada ben 86 kiloyum ilk hedefimiz 68 sonra 57 inşallah... açıkçası herşeyi anlattım diyetisyene ben hergün domates ve salatalık görmekten bıktım midem bulanıyor dedim ve sağolsun oldukça seçenekli bir liste hazırladı normalde ben bu kadar yemiyorum dedim ama vücudun çalışması için sürekli yemen gerek dedi:) bu arada çalışıyorum öğretmenim ve bazı şeyleri taşımanın zorluğunu da ekledim bence gayet güzel bir liste oldu inşallah güzel heberleri vereceğim....

slm arkadaşlar bende bugün diyet yapmaya karar verdim ama neyi yemeliyim neyi yememeliyim hiç bilmiyorum

arkadaşlar çok teşekkür ederim.... inşallah güzel haberler veririm... isteyen olursa benim gibi çalışıp ta taşıma sorunu olanlar diyetimden örnek menüleri yazabilirim:)

slm arkadaşlar bende bugün diyet yapmaya karar verdim ama neyi yemeliyim neyi yememeliyim hiç bilmiyorum

hayırlı olsun canım.... istersen önce bir diyetisyene git sonuuçta kişiye özel oluyor ve sağlıklı olanda bu aslında...

hayırlı olsun canım.... istersen önce bir diyetisyene git sonuuçta kişiye özel oluyor ve sağlıklı olanda bu aslında...

evet haklısın arkadaşım ama ben tam diyet yapamıyorum ne zaman diyet desem iştahım açılıyo öyle çok fazlamda yok 68 im

Merhabalar, konunuza diyet listenizi ekleyerek içerik katabilirsiniz, grup kurmamak şartıyla diyetinizi ve deneyiminizi tüm arkadaşlarımızla paylaşabilirsiniz, konunuzu başarı öykülerinden diyet deneyimlerine taşıyorum, bilginize... ıyi paylaşımlar dilerim...

hayırlı olsun canım:) bende tam anlamıyla bir hafta önce başladım spor ve diyete:)

evet haklısın arkadaşım ama ben tam diyet yapamıyorum ne zaman diyet desem iştahım açılıyo öyle çok fazlamda yok 68 im

diyete girmek kelimesi yerine sağlıklı beslenme desek çünkü bende öleyim diyete başalayayım dedikçe şunuda yiyeyim nasılsa yiyemicem şununda tadına bakayıım derken 58-59 dan 64 e kadar çıktım bayram falanda vardı tabii...ama şuan bir haftadır sporoda başladım ve iyi gidiyo....nasıl besleniyosun bilmiyorum ama 3 ana öğün 3 ara öğün mutlaka şart..sebze,meyve tüket yeşil çay içmelisin..beyaz ekmek yok...yemekler az yağlı olacak ve mutlaka süt,yogurt ve yagsız etler tüketmelisin..geçen yıl spor salonundaki diyetisyenle görüşüyodum bende.. istersen onun verdiği listeyi ekleyebilirim...tabi böle bi yetkim varmı bilmiyorum ama konu sahibinin iznide olursa yerimseniben

tabi canım ne demek... bende ilaç kullandım bebiş olsun diye 6 ayda inanılmaz kilolar aldım... ve vermek gerek yine bebiş için şart ... o kadar kilo elde ne var kocaman bir sıfır...

sağlıklı beslenmek ve kilo vermek istiyorum diyenlere sabah listem ile başlıyorum ancak bunun bana özel olduğunu hatırlatmak istiyorum:) bence sizde gidin derim ama vakti yada durumu olmaya arkadaşlar olabilir o nedenle paylaşıyorum.
kahvaltı seçenekleri:
1- sandviç(2 dilim ekmek arasına kaşar yada beyaz peynir sınırsız yeşillik domates falan dahil yada 1 yumurta ile sınırsız yeşillikle)
2-tost
3- 4 yemek kaşığı gevrek ve 1 su bardağı süt ile hazırlanmış yiyecek
4-omlet ya da menemen 2 dilim ekmek ile (ekmeklerim beyaz ben diğerini sevmediğimi söyledim çünkü)
bunlardan birini tercih edebilirsiniz....

tabi canım ne demek... bende ilaç kullandım bebiş olsun diye 6 ayda inanılmaz kilolar aldım... ve vermek gerek yine bebiş için şart ... o kadar kilo elde ne var kocaman bir sıfır...

inş. en kısa sürede verirsin a.s.

bu arada çalışıyorum demişsin ya öğleleri için ne tür seçenekler verdi sana...bana domates,biberli peynirli sandviç yada 1 lahmacun yada 1 dilim pizza yiyebilirsin demişti yanında ayranla birlikte.....

bu arada çalışıyorum demişsin ya öğleleri için ne tür seçenekler verdi sana...bana domates,biberli peynirli sandviç yada 1 lahmacun yada 1 dilim pizza yiyebilirsin demişti yanında ayranla birlikte.....

evet canım öğretmenim öğlen eve gelme şansım yok bu nedenle taşıması kolay olan şeyler yazdı bana dışarıdan birşey yok:)

Bende karar verdim artık. uradan takip edelim birbirimizi.Evleneli 2.5 yıl oldu. 55 kiloyla evlendim boyum 1.62 , evlendikten 7 ay kadar sonra kan hapı, imuneks ve folikasite başlamıştım arayı hiç hatırlamıyorum bir gün bir baktım 63 olmuşum . Sonra istikrarla almaya devam ettim en son 65 i gördüm. 4 ay kadar önce başımızdan bası olaylar geçti tek olumlu yanı 5 kilo vermem oldu ama sonra bunun 2.5 kilosunu geri aldım şuan 62.5 um ve 55 e geri dönmek istiyorum. Ama boğazımı tutamıyorum. Akşamları 6 gibi yemek yiyoruz sonra çay yanına pastai kuruyemiş, meyve falan derken aldı başını gidiyor. Hele eşim evde yokken devamlı aklım mutfakta. birkaç akşamdır devamlı nette sizleri ve diğer başarı öykülerini okuyorum acayip gaza geldim :) bakalım ne kadar devam edecek bu gaz. Belli bir diyet uygulamıyacağım akşamları yemekten sonra sadece meyve yemeyi ve gün içinde aburcuburu kesmeyi planlıyorum. Birde bol su içeceğim. Bakalım sonuç ne olacak.

öğlen programım:)
1-makarna salatası(3 yemek kaşığı ile hazırlanmış) salatanın içine havuç, peynir maydanoz mantar gibi sebzelerden ekleyebilirsiniz yada yanında salata tüketebilirsiniz) + ayran
2-patates salatası+ayran
3-susuz sebze yemeği 5-6 kaşık+2 dilim ekmek+ayran
4-tost+ayran

merhaba arkadaşlar.bende 6 gün önce diyete başladım.aslında her ne kadar diyet kelimesi geçince canım daha çok abur cubur istese de artık yemiyorum.benim de doktorum tarafından veriilmiş diyet listem var.çoğunluk da uyuyorum.hatta 6. günümde olmama rağmen 1kilo vermişim.şu an 84 kiloyum ve başlangıçta 70 olsam yeter diyorum.burda birbirimize yardımcı olursak herşey daha kolay olur sanırım.hepimize kolay gelsin arkadaşlarvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…