O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
emin ol verirsin canım.ben kendi diyetimi yazın yapmış ve 1 ayda 6 kilo vermiştim.seninle diyetimiz neredeyse aynı.sanırım çalışıyosun ve spor yapamıyosun ama yapamasan da bi hareketliliğn var.evde olup da akşama kadar oturmaktan iyidir.spor yapmasan da bu listeye uyduğun sürece ben kilo vereceğine eminim.benim de tek problemim su içememek.canım sen ne kadar su içiyosun günde
spor yapamasan bile sür jelini streçle kendini bi güzel mutfaktayken yada ew işi yaparken haraket halindeysen acayip terletir yerimseniben
özlemcim listeni bizede yazbilirmisin ne vermiş diyetisyenin...
kaç kalorilik bir diyet verdi sana
tşkler...
evet canım senin de dediğin gibi kendimi zorlamam lazım.en azından saat başı bir bardak su içsem bütün gün 10-12 bardak yaparcanım ben suyu çok seviyorum ne zaman aklıma gelse içiyorum su ile ilgili bir sorunum yok hatta arkadaşlar hortum mu bağlatsak diye dalga geçiyorlar o kadar yani:))) evet bende çalışıyorum öğretmenim ve öğle evime gelme şansım yok(( taşıyacak şeylerin sulu olmaması şart..... evet evde iş çok ... hergün yapılınca rutine giriyor ve faydası olmuyor ya da en azından koruyordur bilemiyorum.... ama sende iç canım ya zorla biraz kendini çok faydasını göreceksin.... hadi kolay gelsin...
evet canım senin de dediğin gibi kendimi zorlamam lazım.en azından saat başı bir bardak su içsem bütün gün 10-12 bardak yapar
iyi akşamlar kzılar benide aranıza alın lütfen bende kiloyla başı dertte olanlardanım malesefevlenirken 50 ilo idim 4.yıllı eviyim ve şu an 68 kiloyum.Özelliklede göbeğim ve midem çok çirkin bir hal aldı ben kilo ladıkça hiç bir kıyafeti kendime yakıştıramıyorum.Kilo yüzünden en çok annem ve eşimle problem yaşıyorum.Özlemciğim ben çok fazla yemek seçtiğim için bu zmanda kadar hep diyetelre başlayıp yarıda bıraktım ama senin diyetini inceledim ve bunu uygulayacağım çok teşekkür ederim kendi adıma diyet programını bizimle paylaştığın için yarın sabahtan itibaren başlıyorum ve gelişmeleri gün gün paylaşacaüğım sizlerle görüşmek üzere.
iyi akşamlar kzılar benide aranıza alın lütfen bende kiloyla başı dertte olanlardanım malesefevlenirken 50 ilo idim 4.yıllı eviyim ve şu an 68 kiloyum.Özelliklede göbeğim ve midem çok çirkin bir hal aldı ben kilo ladıkça hiç bir kıyafeti kendime yakıştıramıyorum.Kilo yüzünden en çok annem ve eşimle problem yaşıyorum.Özlemciğim ben çok fazla yemek seçtiğim için bu zmanda kadar hep diyetelre başlayıp yarıda bıraktım ama senin diyetini inceledim ve bunu uygulayacağım çok teşekkür ederim kendi adıma diyet programını bizimle paylaştığın için yarın sabahtan itibaren başlıyorum ve gelişmeleri gün gün paylaşacaüğım sizlerle görüşmek üzere.
slmkıslar ya ben az yiyim derken olayı abarrttım iştah kesildi tamamen sabah kahvaltısıyla günü kapatıyom gitmiyo midemden bişi emziriyomda neolcak halimm
Arkadaşlar bu başlık altında konu sahibi arkadaşımız kendi deneyimlerini diyetisyeninin verdiği yemek düzenini paylaşmaktadır, lütfen ayrı ayrı yönteleri paylaşarak bu başlık altında grup kurmayalım, grup içinde destek alarak diyet yapmak istiyorsanız lütfen verdiğim linkten kendinize uygun bir başlık seçerek mesajınızı oraya yazarak destek isteyebilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-f236/[/QUO
Ayrı ayrı konular açıp grup kurmuyoruz ben yazımda belirttiğim gibi özlem arkadşım diyet listesini bizimle paylaşmış bende uygulayacağımı ve bu bizleler paylaştığı için teşekkür ettim ne var bunda anlayamadım başka bir adres önermişsin.
merhaba özlemcim öncelikle tebrik ederim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın acaba diyetinin kaç kalorilik olduğunu söyleyebilir misin şimdiden teşekkürler
Beni de aranıza alın dediğiniz için gruplaşmaya izin verilmiyor demek istedim, grup içinde bulunmak istiyorsanız lütfen verdiğim linkten kendinize uygun bir başlık seçip devam ediniz dedim...iyi akşamlar kzılar benide aranıza alın lütfen bende kiloyla başı dertte olanlardanım malesef
Yaptığım uyarı buradadır lütfen dikkatli okuyunuz..Arkadaşlar bu başlık altında konu sahibi arkadaşımız kendi deneyimlerini diyetisyeninin verdiği yemek düzenini paylaşmaktadır, lütfen ayrı ayrı yönteleri paylaşarak bu başlık altında grup kurmayalım, grup içinde destek alarak diyet yapmak istiyorsanız lütfen verdiğim linkten kendinize uygun bir başlık seçerek mesajınızı oraya yazarak destek isteyebilirsiniz..
Diyet Grupları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Arkadaşlar bu başlık altında konu sahibi arkadaşımız kendi deneyimlerini diyetisyeninin verdiği yemek düzenini paylaşmaktadır, lütfen ayrı ayrı yönteleri paylaşarak bu başlık altında grup kurmayalım, grup içinde destek alarak diyet yapmak istiyorsanız lütfen verdiğim linkten kendinize uygun bir başlık seçerek mesajınızı oraya yazarak destek isteyebilirsiniz..
Diyet Grupları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU[/QUO
Ayrı ayrı konular açıp grup kurmuyoruz ben yazımda belirttiğim gibi özlem arkadşım diyet listesini bizimle paylaşmış bende uygulayacağımı ve bu bizleler paylaştığı için teşekkür ettim ne var bunda anlayamadım başka bir adres önermişsin.
Ben gayet dikkatli ve mesaj kaçırmadan okuyorum bunu bilmenizi isterim...Herkes yaptıklarını anlattığı için zaten uyarı alıyorsunuz, sadece sizin verdiğiniz liste yapılmalı başkalarının yaptıkları sizin deneyiminizle karışmamalı, bölüm düzeni iin lütfen bu yazdıklarımı dikkatli okuyun ve uygulayalım arkadaşlar, herkes ayrı ayrı yaptığını yazacaksa burada ayrı bir diyet grubu kuruldu demektir gruplarımız zaten mevcut olduğundan yeni bir başlığa gerek yoktur...evet grup falan yok sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz o kadar.... herkes kendi yaptıklarını anlatıyor ya da yardı istiyor iyi okuduysanız.... hadi salı böyle cuma böyle yapalım demiyoruz sadece PAYLAŞIYORUZ... ne var şimdi bunda...
Siz deneyimlerinizi yazarsınız, aynı diyeti birebir uygulayanlar yazarlar ama herkes bende şunu uyguluyorum destek istiyorum burada sizinle yazışayım derse karman çorman bir konu oluyor anlatmak istediğim bu.... sizin listeniz dışında yapılan diyetler ve deneyimler olmasın demek istiyorum..
Sanırım arkadaŞ aklınca bır laf atıp tartıŞma yaratmaya ÇalıŞıyor ama yemezler:):)
Sayın üyemiz, lütfen üslubunuza dikkat ediniz, ortalık karıştırmak, laf atmak, tartışma yaratmak amacında olmadığımı tüm yazdıklarımı dikkatli okuduğunuzda anlayacaksınız... Bölüm ve forum kurallarını uygulamak amacı ile bu uyarıyı size verdim lütfen sözlerimi çarpıtmayın, tartışma ortamını siz çıkartmayın...
Beni de aranıza alın dediğiniz için gruplaşmaya izin verilmiyor demek istedim, grup içinde bulunmak istiyorsanız lütfen verdiğim linkten kendinize uygun bir başlık seçip devam ediniz dedim...
Yaptığım uyarı buradadır lütfen dikkatli okuyunuz..
Ben gayet dikkatli ve mesaj kaçırmadan okuyorum bunu bilmenizi isterim...Herkes yaptıklarını anlattığı için zaten uyarı alıyorsunuz, sadece sizin verdiğiniz liste yapılmalı başkalarının yaptıkları sizin deneyiminizle karışmamalı, bölüm düzeni iin lütfen bu yazdıklarımı dikkatli okuyun ve uygulayalım arkadaşlar, herkes ayrı ayrı yaptığını yazacaksa burada ayrı bir diyet grubu kuruldu demektir gruplarımız zaten mevcut olduğundan yeni bir başlığa gerek yoktur...
Siz deneyimlerinizi yazarsınız, aynı diyeti birebir uygulayanlar yazarlar ama herkes bende şunu uyguluyorum destek istiyorum burada sizinle yazışayım derse karman çorman bir konu oluyor anlatmak istediğim bu.... sizin listeniz dışında yapılan diyetler ve deneyimler olmasın demek istiyorum..
Sayın üyemiz, lütfen üslubunuza dikkat ediniz, ortalık karıştırmak, laf atmak, tartışma yaratmak amacında olmadığımı tüm yazdıklarımı dikkatli okuduğunuzda anlayacaksınız... Bölüm ve forum kurallarını uygulamak amacı ile bu uyarıyı size verdim lütfen sözlerimi çarpıtmayın, tartışma ortamını siz çıkartmayın...
ama benim yaptığım şey paylaşım benim diyetim herkese uyacak diye birşey yok ben nasıl herkese bunu yapın diyebilirim ki? tabiki herkes kendi deneyimlerini yazacak ne yaptıklarını yazacakki bizde mantıklı bir yolu bulalım ama sizin katkılarınız olumsuz yönde lütfen yardımcı olunda bizde bir yol bulalım... ayrıca benim başlığım neden değişiyor sabahtan beri arıyorum ... herşeye msj atıyorsunuz buna da atın haber verin değil mi?
diyete girmek kelimesi yerine sağlıklı beslenme desek çünkü bende öleyim diyete başalayayım dedikçe şunuda yiyeyim nasılsa yiyemicem şununda tadına bakayıım derken 58-59 dan 64 e kadar çıktım bayram falanda vardı tabii...ama şuan bir haftadır sporoda başladım ve iyi gidiyo....nasıl besleniyosun bilmiyorum ama 3 ana öğün 3 ara öğün mutlaka şart..sebze,meyve tüket yeşil çay içmelisin..beyaz ekmek yok...yemekler az yağlı olacak ve mutlaka süt,yogurt ve yagsız etler tüketmelisin..geçen yıl spor salonundaki diyetisyenle görüşüyodum bende.. istersen onun verdiği listeyi ekleyebilirim...tabi böle bi yetkim varmı bilmiyorum ama konu sahibinin iznide olursa yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?