Kendi diyet listem ve deneyimim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben suyu çok seviyorum ne zaman aklıma gelse içiyorum su ile ilgili bir sorunum yok hatta arkadaşlar hortum mu bağlatsak diye dalga geçiyorlar o kadar yani:))) evet bende çalışıyorum öğretmenim ve öğle evime gelme şansım yok(( taşıyacak şeylerin sulu olmaması şart..... evet evde iş çok ... hergün yapılınca rutine giriyor ve faydası olmuyor ya da en azından koruyordur bilemiyorum.... ama sende iç canım ya zorla biraz kendini çok faydasını göreceksin.... hadi kolay gelsin...

özlemcim listeni bizede yazbilirmisin ne vermiş diyetisyenin...
kaç kalorilik bir diyet verdi sana
tşkler...

canım ilk sayfalarda var her öğünü ve araları daha rahat görünsün diye ayrı ayrı yazdım oradan bakabilirsin.....

banucum 2. ve 3. sayfalara bakarsan bulabilirsin tatlım...

evet canım senin de dediğin gibi kendimi zorlamam lazım.en azından saat başı bir bardak su içsem bütün gün 10-12 bardak yapar

iyi akşamlar kzılar benide aranıza alın lütfen bende kiloyla başı dertte olanlardanım malesefevlenirken 50 ilo idim 4.yıllı eviyim ve şu an 68 kiloyum.Özelliklede göbeğim ve midem çok çirkin bir hal aldı ben kilo ladıkça hiç bir kıyafeti kendime yakıştıramıyorum.Kilo yüzünden en çok annem ve eşimle problem yaşıyorum.Özlemciğim ben çok fazla yemek seçtiğim için bu zmanda kadar hep diyetelre başlayıp yarıda bıraktım ama senin diyetini inceledim ve bunu uygulayacağım çok teşekkür ederim kendi adıma diyet programını bizimle paylaştığın için yarın sabahtan itibaren başlıyorum ve gelişmeleri gün gün paylaşacaüğım sizlerle görüşmek üzere.

slmkıslar ya ben az yiyim derken olayı abarrttım iştah kesildi tamamen sabah kahvaltısıyla günü kapatıyom gitmiyo midemden bişi emziriyomda neolcak halimm

Arkadaşlar bu başlık altında konu sahibi arkadaşımız kendi deneyimlerini diyetisyeninin verdiği yemek düzenini paylaşmaktadır, lütfen ayrı ayrı yönteleri paylaşarak bu başlık altında grup kurmayalım, grup içinde destek alarak diyet yapmak istiyorsanız lütfen verdiğim linkten kendinize uygun bir başlık seçerek mesajınızı oraya yazarak destek isteyebilirsiniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-f236/

ne demek canım ya benimde hoşuma gitti ve paylaşmak istedim hem zararı olabilecek bir diyet değil ve sen seçiyorsun yiyeceğini tek tip değil en güzel yanı bu... inşallah başarılı olursun canım....

slmkıslar ya ben az yiyim derken olayı abarrttım iştah kesildi tamamen sabah kahvaltısıyla günü kapatıyom gitmiyo midemden bişi emziriyomda neolcak halimm

canım ya öyle yapma bebişinin sana ihtiyacı var sonuçta hem emzirirken zaten belli bir kalori yakıyorsun .... bence bir program hazırla kendine göre çünkü sadece kahvaltıyla olmaz ... yağ yerine kaslarını kaybedersin dikkat et..... acele etme emziriyorsun sen sonuçta... bizde buradan yardımcı olmaya çalışırız...

bugün yediklerim:
sabah---- sütle hazırlanmış gevrek( zamanım yoksa ilk tercihim olacak)
ara---- 1 elma
öğle--- sandviç
ara---- 3 tane pötibör bisküvi
akşam--- 2 kepçe çorba+ 5 kaşık sebze yemeği+ 2 kaşık pilav+ sınırsız salata
ara---- 1 bardak leblebi diye düşünüyorum:)))

merhaba özlemcim öncelikle tebrik ederim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın acaba diyetinin kaç kalorilik olduğunu söyleyebilir misin şimdiden teşekkürler

evet grup falan yok sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz o kadar.... herkes kendi yaptıklarını anlatıyor ya da yardı istiyor iyi okuduysanız.... hadi salı böyle cuma böyle yapalım demiyoruz sadece PAYLAŞIYORUZ... ne var şimdi bunda...

merhaba özlemcim öncelikle tebrik ederim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın acaba diyetinin kaç kalorilik olduğunu söyleyebilir misin şimdiden teşekkürler

teşekkür ederim canım........

Sanırım arkadaŞ aklınca bır laf atıp tartıŞma yaratmaya ÇalıŞıyor ama yemezler:):)

iyi akşamlar kzılar benide aranıza alın lütfen bende kiloyla başı dertte olanlardanım malesef
Beni de aranıza alın dediğiniz için gruplaşmaya izin verilmiyor demek istedim, grup içinde bulunmak istiyorsanız lütfen verdiğim linkten kendinize uygun bir başlık seçip devam ediniz dedim...
Yaptığım uyarı buradadır lütfen dikkatli okuyunuz..

merhaba canim bende spor salonuna gidiyorum ve zahmet olmazsa bahsettigin diyet listesini verebilirmisin simdiden tsk ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…