O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
Bende karar verdim artık. uradan takip edelim birbirimizi.Evleneli 2.5 yıl oldu. 55 kiloyla evlendim boyum 1.62 , evlendikten 7 ay kadar sonra kan hapı, imuneks ve folikasite başlamıştım arayı hiç hatırlamıyorum bir gün bir baktım 63 olmuşum. Sonra istikrarla almaya devam ettim en son 65 i gördüm. 4 ay kadar önce başımızdan bası olaylar geçti tek olumlu yanı 5 kilo vermem oldu ama sonra bunun 2.5 kilosunu geri aldım şuan 62.5 um ve 55 e geri dönmek istiyorum. Ama boğazımı tutamıyorum. Akşamları 6 gibi yemek yiyoruz sonra çay yanına pastai kuruyemiş, meyve falan derken aldı başını gidiyor. Hele eşim evde yokken devamlı aklım mutfakta. birkaç akşamdır devamlı nette sizleri ve diğer başarı öykülerini okuyorum acayip gaza geldim :) bakalım ne kadar devam edecek bu gaz. Belli bir diyet uygulamıyacağım akşamları yemekten sonra sadece meyve yemeyi ve gün içinde aburcuburu kesmeyi planlıyorum. Birde bol su içeceğim. Bakalım sonuç ne olacak.
kolay gelsin arkadaşım.... zaten bu abur cuburlar bizi mahveden:) çayın yanında birşeyler mutlaka olacak yani...