Çok düşündüm, işin içinden çıkamadım kızlar. Bir de sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Üniversitede başlayan sevgililiğimiz (maşallah,Allah nazarlardan saklasın) devam ediyor. Sevgilim ile aynı zamanda sınıf arkadaşıyız. Atanmayı bekliyoruz ikimiz de. Kpss sınav sonucumuz da çok şükür iyi ve sıralamalarımız da yakın. Belki aynı yere ya da yakın yere atanırız. Belki uzak. Keşke yakın olsa. Gideceğimiz yer köy olacak, üniversitede son sene dersimize giren hocamız da yüzüksüz gitmeyin çok takılan olur diye nasihatta bulunmuştu. Mezuniyette onun ailesiyle tanıştım (o benim yaşadığım ilde okuyordu, ailesi başka yerde yaşıyor), o da benim ailemle tanıştı. Hatta aileler de tanıştı. Fakat benim abim var, herkes sırasını bilmeli dedi. Ben ailenin en küçüğüyüm, abim var. Sevgilim ise ailenin en büyük çocuğu. O yüzden aileler arası bir şeye yeltenmek istemiyorum. Ama sevgilim o zaman da aramızda takalım, ben seni bilmediğim yere nasıl göndereceğim diyor. Aklım karışık. Laflarımı affedin lütfen ama ergen gibi de yüzük takmak istemiyorum. Bilemedim. :/