How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Söz Kesimi Kendi Aramızda Yüzük Takmak ?

evTik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
3.906
5.264
358
32
Çok düşündüm, işin içinden çıkamadım kızlar. Bir de sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Üniversitede başlayan sevgililiğimiz (maşallah,Allah nazarlardan saklasın) devam ediyor. Sevgilim ile aynı zamanda sınıf arkadaşıyız. Atanmayı bekliyoruz ikimiz de. Kpss sınav sonucumuz da çok şükür iyi ve sıralamalarımız da yakın. Belki aynı yere ya da yakın yere atanırız. Belki uzak. Keşke yakın olsa. Gideceğimiz yer köy olacak, üniversitede son sene dersimize giren hocamız da yüzüksüz gitmeyin çok takılan olur diye nasihatta bulunmuştu. Mezuniyette onun ailesiyle tanıştım (o benim yaşadığım ilde okuyordu, ailesi başka yerde yaşıyor), o da benim ailemle tanıştı. Hatta aileler de tanıştı. Fakat benim abim var, herkes sırasını bilmeli dedi. Ben ailenin en küçüğüyüm, abim var. Sevgilim ise ailenin en büyük çocuğu. O yüzden aileler arası bir şeye yeltenmek istemiyorum. Ama sevgilim o zaman da aramızda takalım, ben seni bilmediğim yere nasıl göndereceğim diyor. Aklım karışık. Laflarımı affedin lütfen ama ergen gibi de yüzük takmak istemiyorum. Bilemedim. :/

Evlilik teklif etsin o zaman tektaşı takarsınız parmağınıza o şekilde ergen gibi olmaz ki evlilik niyetiyle takılmış oluyor sonuçta hepimiz ailelere olay gelmeden takıyoruz bir süre:cool:Şunu söyleyeyim ama yüzük biraz engeller kişinin içinde olacak ve sataşmak isteyen pislikler her daim sataşır evli insana bile o yüzden maalesef hiçbirşey engel değil :KK14:

Çok düşündüm, işin içinden çıkamadım kızlar. Bir de sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Üniversitede başlayan sevgililiğimiz (maşallah,Allah nazarlardan saklasın) devam ediyor. Sevgilim ile aynı zamanda sınıf arkadaşıyız. Atanmayı bekliyoruz ikimiz de. Kpss sınav sonucumuz da çok şükür iyi ve sıralamalarımız da yakın. Belki aynı yere ya da yakın yere atanırız. Belki uzak. Keşke yakın olsa. Gideceğimiz yer köy olacak, üniversitede son sene dersimize giren hocamız da yüzüksüz gitmeyin çok takılan olur diye nasihatta bulunmuştu. Mezuniyette onun ailesiyle tanıştım (o benim yaşadığım ilde okuyordu, ailesi başka yerde yaşıyor), o da benim ailemle tanıştı. Hatta aileler de tanıştı. Fakat benim abim var, herkes sırasını bilmeli dedi. Ben ailenin en küçüğüyüm, abim var. Sevgilim ise ailenin en büyük çocuğu. O yüzden aileler arası bir şeye yeltenmek istemiyorum. Ama sevgilim o zaman da aramızda takalım, ben seni bilmediğim yere nasıl göndereceğim diyor. Aklım karışık. Laflarımı affedin lütfen ama ergen gibi de yüzük takmak istemiyorum. Bilemedim. :/

Canim benim kuzenimin tayini Van'a cikmisti ilk başlarda hayatinda kimse yoktu ve cok asılan olmustu herkes bi yüzük takmalisin falan demisti sonra erkek arkadasi vardi tayin icin direk yildirim nikahi kiyip yuzuk taktilar boylece asilmalari engellemis oldular. Gectigimiz kış dugunleri de oldu simdi tayini memlekete geldi sukur. Yuzuk tabiki tam olarak engellemez belki ama yinede takmakta fayda var en azindan aaa parmagi boş demezler

Ben de bir hafta önce taktim formasyon aliyorum ve KPSS ye hazirlaniyorum aynen takilanlar olur diyerek biz de taktik aslinda iyi oldu benim kafam da rahat kimseyle uğraşmak zorunda kalman boylelikle

Benimde dun aksam erkek arkadasim ailemle tanismaya geldi :KK16:
Babamla iyi anlastilar dunyalar benim oldu :oops:
Benimde erkek arkadasimin abisi var ama biz yüzük takicaz ailesi istemeye gelicek allahin izniyle bende okulum bitmeden evlenmicem sözlü kalicaz baya 2 sene falan o arada da belki abisi ewlenir:KK49: bence cok sacma talibin vakti yok ki nezaman gelcegi belli olmaz :KK11: o yuzden sizde ufak bi söz yapin bizim gibi :KK15:

Evet biz o "ergen" gibi dediklerinizden oluyoruz :KK48: 7 yıldır birlikteyiz , ilk yıl dönümüzde 19 yaşındayken takmıştık , üniversiteye başlamıştık ve takılanlar asılanlar olmasındı amaç ama 25 yaşına geldik 6 yıldır hala o yüzükler parmaklarımızda , 22 kasımda isteme sözümüz var artık sonunda :D:D:D

Bir çok arkadaşın dediği gibi , evlenme teklifi edip tektaş takabilir sevgiliniz , yada kaliteli gümüş parlak yüzüklerden aranızda takarsınız , atandığınız köyde sözlüyüm der geçersiniz , beyaz altın olabilir yüzükleriniz sonuçta , gidip size ne zaman istediler , altın mı o yüzükler diye sormaz kimse , içinizde aklınızda rahat etsin bence , elalem ne der diye değil kendi rahatınızı düşünün derim , şimdiden çooooooook mutluluklar :KK60:

abiniz karşı gelmese de söz nişan gibi bişey yapsanız keşke. diğer türlüsü bana da ergen gibi geliyor çünkü :oops:

benim geçen çalıştığım yer de baya erkeklerin içiydi. arada seviyesizleri de çıkabiliyor diye gümüş bir tektaş yüzük almıştım, sadece işyerinde onu takıyordum. nişanlı olduğumu düşünüyordu görenler, gerçekten rahat oluyordu.

her eşy için çok teşekkürler verdiğiniz öneriler için,aynı okula atandık Allah'a yüzümüze güldü

Back