- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
Bunlar daha hoş dürüyor ona göre.. Ama bence nazar alyansları da harikaEvet bende gidip denedim ama kuyumcunun dışında göründüğü gibi albenili durmuyo parmakta hiç parlamıyor sevemedim.
Sonradan da internette yine güzel gözüken bunlara sardımAma deneyince nasıl olur bilmiyorum.
Hoş duruyor da hiç bir kuyumcuda görmedim bu modelden. Özel yaptırsan da deneme imkanın olmuyor. Nasıl olur bilmiyorum.Bunlar daha hoş dürüyor ona göre.. Ama bence nazar alyansları da harika
Hiç eskimeyen bi model
Güzel olur inşallah ❤Hoş duruyor da hiç bir kuyumcuda görmedim bu modelden. Özel yaptırsan da deneme imkanın olmuyor. Nasıl olur bilmiyorum.
Benim pırlantam beyaz altın.. ama altından sarıları çıkmaya başladı kıllandıkça.. çünkü normal altını Boyayarak beyaz yapıyorlar..Alyans sürekli parmağımızda olan bişey.. Oda öyle olur diye tahmin ediyorum.. Bence sarı daha hoş alyansta .. Beyaz altın Alyans sanki kendi arasında söz takan liselilerin gümüş yüzüklerini anımsatmıyor banaBeyaz altın alyanslar nasıl kızlar? Kullanışlı oluyor mu?
benim alyansım çift renkli çokta memnunum . yarısı beyaz altın ortasından taş geçiyor yarısı da sarı altın.Beyaz altın alyanslar nasıl kızlar? Kullanışlı oluyor mu?
O zaman altın olanını almak daha iyiymiş, çünkü benim de var gümüş tektaş yüzüğüm 2.yılımızda takmıştık kendi aramızdaBenim pırlantam beyaz altın.. ama altından sarıları çıkmaya başladı kıllandıkça.. çünkü normal altını Boyayarak beyaz yapıyorlar..Alyans sürekli parmağımızda olan bişey.. Oda öyle olur diye tahmin ediyorum.. Bence sarı daha hoş alyansta .. Beyaz altın Alyans sanki kendi arasında söz takan liselilerin gümüş yüzüklerini anımsatmıyor banayine de karar sizin
Evet canımO zaman altın olanını almak daha iyiymiş, çünkü benim de var gümüş tektaş yüzüğüm 2.yılımızda takmıştık kendi aramızdatektaş ve alyans olanları daha güzel ikisi bir olanları da öyle
Aminnn inşallah... O yıllara hayırlısıyla geliriz Allahın izniyleEvet canım20-30-40-50. Yıllarınızdada alırsınız bişeyler canım 1 yüzük alınmıyor bir ömür ;-)
Çok güzeller güle güle kullanın inşallah bir ömür boyu Allah nazarlardan saklasın sizi
Tesekkur ederim:)Çok güzelmiş,güle güle kullanın
Çok güzelmiş ben gayet uyumlu buldumTek tasta bu