- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Benimki de kumlu ama bununla alakası yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de kumlu ama bununla alakası yok
Zaten denedim guzel durmadı. Baska bi model buldum internetten en son attığım.Bundan alma sakın
Bence öyle bişey yapma. Git dene öyle al. Bende iyi ve garantisi olması açısından adı olan bir yerden alayım dedim ama sıradan kuyumculardaki ürünler daha güzel emin ol. Mutlaka dene almadan önce.Alyanslarin hepsi teneke gibi ztn. Bende en sonki attigimi altinbastan begendim ama sehrimde magazasi yok. Ozel yaptirirsam da gelince begenmezsem yüzüğü deneme imkani yok.
Evet şimdi onlarida gördüm güzel taşımışsin senBenimki de kumlu ama bununla alakası yok
Bence öyle bişey yapma. Git dene öyle al. Bende iyi ve garantisi olması açısından adı olan bir yerden alayım dedim ama sıradan kuyumculardaki ürünler daha güzel emin ol. Mutlaka dene almadan önce.
Ama kumlu istiyorsan ve kumlu olarak bunu denediysen sevmemen normal senin attığın kumluyla bu aynı değil sanki bana mı öyle geliyorZaten denedim guzel durmadı. Baska bi model buldum internetten en son attığım.
Siz cok guzel tasimissiniz bende guzel durmadi buna benziyorduEki Görüntüle 1870510 Eki Görüntüle 1870509
Ama kumlu istiyorsan ve kumlu olarak bunu denediysen sevmemen normal senin attığın kumluyla bu aynı değil sanki bana mı öyle geliyor
Vardır canım da pek bişey bekleme yani nette olduğu gibi değil ürünleri ben baktığım ürünü denedim alakası yoktuAma ya attığım model yoksa
Zevklerimiz uyuşmuyordur belkide çünkü benim ellerim büyük ve parmaklarım kalın eminim sana daha çok yakışır ellerin benimki gibi değildirSiz cok guzel tasimissiniz bende guzel durmadi buna benziyordu
Vardır canım da pek bişey bekleme yani nette olduğu gibi değil ürünleri ben baktığım ürünü denedim alakası yoktu
Zevklerimiz uyuşmuyordur belkide çünkü benim ellerim büyük ve parmaklarım kalın eminim sana daha çok yakışır ellerin benimki gibi değildir
Ay sana hangisini taksan güzel olur o zaman dert etmeBana da oyle olabilir nette cok guzel duruyo
Benimkiler ince uzun :) ufak
Ay sana hangisini taksan güzel olur o zaman dert etme
Güzel aslında bence hemen değiştirme kullan biraz. Bende karışık çok taşlı şeyleri sevmiyorum çabuk sıkılırım. Seninki güzel duruyor ama. Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin
Zaten dugun olana kadar 2 yillik olacak yuzuk su an degismicekte nisanlim askerden gelince. O zamana kadar kullanırım. Beyaz altin saria altın ve taşlı cok karmaşık geliyor artik. Taşsız istiyorum.. Ondan biraz da. Tesekkur ederim aminGüzel aslında bence hemen değiştirme kullan biraz. Bende karışık çok taşlı şeyleri sevmiyorum çabuk sıkılırım. Seninki güzel duruyor ama. Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin
Ay ben bir yüzük görmüştüm taşsız yeşil altın çok çok güzel duruyordu ama şuan bulabilir miyim bilmiyorum bulabilirsem atarım. Ben aldıktan sonra görmüştüm o yüzden değiştiremedim de. Beğenebilirsin belkiZaten dugun olana kadar 2 yillik olacak yuzuk su an degismicekte nisanlim askerden gelince. O zamana kadar kullanırım. Beyaz altin saria altın ve taşlı cok karmaşık geliyor artik. Taşsız istiyorum.. Ondan biraz da. Tesekkur ederim amin
Ben sadelikten yanayım da normalde. Buna bayıldım çift olarak işteAy ben bir yüzük görmüştüm taşsız yeşil altın çok çok güzel duruyordu ama şuan bulabilir miyim bilmiyorum bulabilirsem atarım. Ben aldıktan sonra görmüştüm o yüzden değiştiremedim de. Beğenebilirsin belki
Burda görünüşü güzel ama dediğim gibi görmeden denemeden alma kesinlikle
Burda görünüşü güzel ama dediğim gibi görmeden denemeden alma
kesinlikle
Bulursun benceAynen öyle bulabilirsek tabii
Bakıcaz bakalımBulursun bence