1 yılı devirdik ilk yüzüğümüz bir kez temizlik yaparken çöpe atmıştım deli gibi evde aradım ve bulamadım.Eşim temizlik yaparken çöpe mi attın dedi gittik çöpü karıştırdık bulmuştuk o gün bugündür asla parmaktan çıkmaz eşiminde taşsız aynı model
Dimi?Teşekkür ederimÇok kibarmış. Taşsız olanı da kibardır eminim
Benim alyansım da bu şekilde klasik alyansBenim alyansim klasik model ben oyle desenli sekilli sukullu modelleri sevmiyorum sade seviyorum arada tek tasimlada kullaniyorum ama cogunlukla bestasimla beraber takmayi seviyorum bu arada 6 senelik benimki baya çizilmiş durumda yılların deseni var üzerinde
Eki Görüntüle 2568914
Klasik modeller bana daha cok ciddi geliyo niyeyse gercek alyans gibi geliyo gercek evlilik yuzugu bu diyorum ben sevemiyorum desenli modelleri hele hele beyaz altin hic sevmiyorum gumus gibi duruyo altin oldugu belli olmuyo.. 5 tasim pirlanta ama ben sari sevdigim icin ozel olarak sari yaptirdimBenim alyansım da bu şekilde klasik alyansben de çok seviyorum bu modelleri etrafımdakiler bu ne böyle dese de aşkımın sembolü benim için♥
Aynen çok seviyorum klasik modelleri eşim altın değil gümüş kullanıyor alyansını, benim tektaşım da sarıdır. altını sarı seviyorum ben deKlasik modeller bana daha cok ciddi geliyo niyeyse gercek alyans gibi geliyo gercek evlilik yuzugu bu diyorum ben sevemiyorum desenli modelleri hele hele beyaz altin hic sevmiyorum gumus gibi duruyo altin oldugu belli olmuyo.. 5 tasim pirlanta ama ben sari sevdigim icin ozel olarak sari yaptirdimdaha zarif duruyo bu sekilde tek tasimda aynen saridir.. esiminkide benimkide ayni model alyans diyorum daha cok seviyorum bu sekilde
Sari beyaz karisik cok siritmiyo altin oldugu belli oluyo sadece beyazlar bildigin gumus gibi duruyoAynen çok seviyorum klasik modelleri eşim altın değil gümüş kullanıyor alyansını, benim tektaşım da sarıdır. altını sarı seviyorum ben de ♥ bitek taraklı tokalarımın üzeri sarı dişleri beyaz altın o da sarı altının çabuk bozuluyor şekli dedi yaptırdığımız adam o yüzden