Yani haklısınız öyle de yapabilirim ileride değiştiririmAyrı ayrı takabilirsiniz ya da beyaz altın alın ilerde yeni alyans almak gerekiyor zaten parmak şişiyor yüzük çiziliyor vs. o zaman sarı kesim alırsınız
Marka bir yerden mi aldınız öyleyse bakayım netten
Anladım bakıyorum hemen teşekkürlerYok marka almadik ama söyle tarif edeyim. Üç renkli birbirine gecmis sekilde ince 3 yüzük :) rose, beyaz, sari altin. Atasayda falan var diye biliyorum.
Bunlarda bizim alyanslar. Uyumu yakalamak biraz zor oldu (nisanlim gumus rengi hic istemiyordu) ama sonunda uyumu yakaladik. Dortgen seklinde rose altin rengine bir alyans secti nisanlim, ve ortadan ince gumus bir serit geciyor.
Eki Görüntüle 1935039
Buda bizim sonunda kavuştuk rose altın bombeli klasik...Artık değiştirmeyiz umarım
Daha önce taşsız ama desenli bir alyans kullanıyorduk...temizlemesi gerçekten çok sıkıntıydı sürekli sabun kAlıntısı kalıyordu fırçalamadan içim rahat etmiyordu..En iyisinin klasik ve düz olacağına karar verdik kalıntı yok temiz parlak sade rahatDümdüz
Daha önce taşsız ama desenli bir alyans kullanıyorduk...temizlemesi gerçekten çok sıkıntıydı sürekli sabun kAlıntısı kalıyordu fırçalamadan içim rahat etmiyordu..En iyisinin klasik ve düz olacağına karar verdik kalıntı yok temiz parlak sade rahatAma sizinki de çok şık güle güle kullanın
Çok güzelmiş mutlulukla takın...Hem sade hem de modern..Reklam olmasın ama ben seviyorum alyansımı.
Çok güzelmiş mutlulukla takın...Hem sade hem de modern..
Aynısının sarısı bende var :) çok çabuk ciizliyor dikkatli olun derimBuda bizim sonunda kavuştuk rose altın bombeli klasik...Artık değiştirmeyiz umarım
gercek pırlanta değil dimi bu :))
bızımkının aynısı :)Buda bizim sonunda kavuştuk rose altın bombeli klasik...Artık değiştirmeyiz umarım
Pirlanta değil ama alyans şıkmışgercek pırlanta değil dimi bu :))