Kendi Alyanslarımızın Fotoğraflarını Koyalım

image.jpeg
Alalı sadece birkaç hafta oldu 13 senede ikinci :))

IMG_7148.JPG

Bu da benim yeni alyansım daha önceki klasikti. Evlenirayak yeni değiştirdik bunu şimdi çok beğenerek kullanıyorum

Çok güzelmiş ama neden sağ eline takıyorsun ??

Teşekkür ederim :) daha evlenmedik çünkü evlenince sola geçecek ama sol elimde denedim ikisini tek taşımla beraber kasıyor acıtıyor parmağımı. Alyans tam oturuyor fakat sanırım tek taşı genişletmek gerekecek :/

:KK37:
Bayağı bir gezdim bu başlığı çoğu seçimi beğendim. Haftaya yüzük bakmaya gideceğiz.İlk önceliğim 22 ayardan yana sizin öneriniz var mı alyans tektaş hakkında işte bombeli dir düzdür taşlıdır sadedir:KK33:

Arkadaşlar merhaba, sevgilim bana evlenme teklifi için tek taş aldı bu ay sözümüz olcak alyans alacağız ben klasik kesim sarı alyans istiyorum ama pırlantayla uyumlu olmayacak biri beyaz biri sarı nasıl yapalım sizce? SiZinkilerde böyle bir durum oldu mu böyle kullanan varsa paylaşır mısınız?

Arkadaşlar merhaba, sevgilim bana evlenme teklifi için tek taş aldı bu ay sözümüz olcak alyans alacağız ben klasik kesim sarı alyans istiyorum ama pırlantayla uyumlu olmayacak biri beyaz biri sarı nasıl yapalım sizce? SiZinkilerde böyle bir durum oldu mu böyle kullanan varsa paylaşır mısınız?
Tek tas altin olabilir

Ben klasik alyans istiyordum. Istedigim boyutta bulamadim. Ince icinde beyaz altinda gecen bir alyans aldim. Uyumu yakaladim :)
Arkadasimin birisi de tek tasi bir eline alyansini bile eline takiyordu. Uyumsuz durmasindansa böyle takayim diyor.

Ben klasik alyans istiyordum. Istedigim boyutta bulamadim. Ince icinde beyaz altinda gecen bir alyans aldim. Uyumu yakaladim :)
Arkadasimin birisi de tek tasi bir eline alyansini bile eline takiyordu. Uyumsuz durmasindansa böyle takayim diyor.
Marka bir yerden mi aldınız öyleyse bakayım netten

X