Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzelmiş ama neden sağ eline takıyorsun ??
Pirlantami ?ikisde:)Bu da benim kızlar. Çok seviyorum ikisini de severek takıyorum....
Evet canım:)Pirlantami ?ikisde:)
tek taşınız ve beş taşınız kaç karat çok güzel ikisideEvet canım:)
Tek taş 0,25 beş taş 0.42 :) teşekkür ederimtek taşınız ve beş taşınız kaç karat çok güzel ikiside
Tek tas altin olabilirArkadaşlar merhaba, sevgilim bana evlenme teklifi için tek taş aldı bu ay sözümüz olcak alyans alacağız ben klasik kesim sarı alyans istiyorum ama pırlantayla uyumlu olmayacak biri beyaz biri sarı nasıl yapalım sizce? SiZinkilerde böyle bir durum oldu mu böyle kullanan varsa paylaşır mısınız?
Tek taşı aldı pırlanta olarak değiştirmek de istemiyorum hevesle almısTek tas altin olabilir
Ayrı ayrı takabilirsiniz ya da beyaz altın alın ilerde yeni alyans almak gerekiyor zaten parmak şişiyor yüzük çiziliyor vs. o zaman sarı kesim alırsınızTek taşı aldı pırlanta olarak değiştirmek de istemiyorum hevesle almıs
Arkadaşlar merhaba, sevgilim bana evlenme teklifi için tek taş aldı bu ay sözümüz olcak alyans alacağız ben klasik kesim sarı alyans istiyorum ama pırlantayla uyumlu olmayacak biri beyaz biri sarı nasıl yapalım sizce? SiZinkilerde böyle bir durum oldu mu böyle kullanan varsa paylaşır mısınız?
Marka bir yerden mi aldınız öyleyse bakayım nettenBen klasik alyans istiyordum. Istedigim boyutta bulamadim. Ince icinde beyaz altinda gecen bir alyans aldim. Uyumu yakaladim :)
Arkadasimin birisi de tek tasi bir eline alyansini bile eline takiyordu. Uyumsuz durmasindansa böyle takayim diyor.