bende cok pişman oldum anlattığım için benim kızgınlığım onların eşimle konuşması değil ama sadece boşan ve vermek istemiyorum lafı neden bunları söylediler ki ben onlara boşanıcam dedmedim ki ben bunlara takılıyorum ben dersimi aldım hemde fazlasıyla
Bence ailenle güzelce konuş..
Bir anlık öfkeyle dertleştiğini,ama şu anda herşeyin yolunda olduğunu söyle..
Onları çok sevdiğini de eklemeyi sakın unutma.
Tatlı tatlı konuş ki seni mutlu,huzurlu görsünler,inşallah bir daha da konuyu açmazlar..
Güzelim sen onun ailesinin kimbilir ne sözlerine ne hakaretlerine maruz kaldin kimbilir neler duydun neler yasadin esinin ailesi diye hepsine ammennah dedin bosver gecer gider dedin ve neticede öyle olucak ayri evine cikacaksin insallah.a.s
Babana hic kizma bence nedenmi??? Bir bakima cokta iyi yapti senin o evde yasadiklarini duyan gören ailende senin icin cok üzülmüstür onlarda senin gibi mahfolmustur cünkü sen onlarin evlatlarisin onlarinda cigeri yani, sen orda ezildinse onlarinda yüregi ezildi bir anne baba icin kolay degil sen bir tokat vurmaya kiyamazken eller itip kaksin.
Esinde hic kizmasin sen nasil onun ailesini idare ettiysen oda idare etsin babadir kimse evladini sokakta bulmadi ayrica böyle sana sahip cikan bir baban oldugna sükür et güzelim ne babalar var biliyormusun??:1closedeyes:
Hic olmazsa ne esin nede esinin ailesi seni sahipsiz bilmesin her zaman desinlerki arkasinda kapi gibi babasi var allah eksikliklerini göstermesin.:Saruboceq:
Tabikide en ufak bir kavgani tartismani ailene yansitma anlatilacak seyler var anlatilmicak seyler var ona göre davran.yerimseniben
Allah yardimcin olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?