konuya söyle başlamka istiyorum benim evliliğimde sorunlarım vardı aile canım ciğerim diye yaşadıklarımı paylaştım dertleştim ama hata yaptım diye düşünüyorum k.validemle ilgli sorunlrım olduğu için ev bakmaya başladık bi tane ev bulduk ailemide götürüp fikir aldık ama eve 2 gün geç kaldık diye evi emlakçı satmış bende evin satıldığını aileme söyledim eve sabahı babam eşimi arayıp benim için şikateyin varmı eşim yok demiş ama benim var ev için uzatıyosun ev almak istemiyosun zaten sana kızımı vermek istemiyodum ya ev alırsun ya kiraya cıkarsın yada boşanırsın demiş eşim şoka girmiş bi ev için bunlar söylenir mi diye ve bende soka girdim yıllar sonra vermek istemedim demesine tamam onun ailesinin bir cok sözüne maruz kaldım ve o kadar kötü oldum ki dedim içimden ben onun ailesinden duydum ve kendi ailemin onun ailesi gibi olmamaları gerektiğini anlattım onlar gibi olamyımn konuşmayın diye ama babam herşeyi bir cırpıda silmiş benim eşim onların dediği kadar kötü bi insan değilki ama göremediler ama şunu çok iyi anladım ki bana 2,5 yılın dersi olsun bir daha hiçbirşeyimi kimseye ama kimseye anlatmıcam annem ise bana söylediklerini görseniz ben eşim için gözümü acıcakmışım eşim beni sallıyomuş neler neler nasıl kötü hissettim kendimi eşimle knutuk ikimizin de ailesinde hata var bundan sonra herşeyi ikimiz paylaşacağız oda ailesini evliliğimize karıştırmıcağına söz verdi ama babamın annemin sözleri aklımdan cıkmıyır bide babam sabah demezmi eğer almazsa evi eve cağıracakmış dicekmişki ya ev alır yada defolur gider dedi hiçbirşey demedim demicemde ama aklımdan cıkaramıyorum peki eşim ne yapsın bilmiyorum cok karışığım uzun oldu ama bana yardım fikirlerini ihtiyacım varsenağlamasenağlamasenağlama