• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kemik yapısına nasıl bakılıyor?

pdrdnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
34
1
86
Ankara
Arkadaşlar 35. haftadayım doktorum doğumun nasıl olacağına karar vermek için kemik yapısına bakacağını söyledi ileriki zamanlar için. Kemik yapısına nasıl bakılır deneyimlerinizi payaşır mısınız? Bir arkadaşım çatıya mı kemik yapısına mı 2 parmakla vajinal muayene ile bakıldığını söyledi. Kendisine öyle yapılmış.

Arkadaşlar 35. haftadayım doktorum doğumun nasıl olacağına karar vermek için kemik yapısına bakacağını söyledi ileriki zamanlar için. Kemik yapısına nasıl bakılır deneyimlerinizi payaşır mısınız? Bir arkadaşım çatıya mı kemik yapısına mı 2 parmakla vajinal muayene ile bakıldığını söyledi. Kendisine öyle yapılmış.

canım çatı muayenesi yapıyo ona göre karar veriliyo benim bildigim..

çatı muayenesi tatlım o,biraz canın yansada kendini kasma ,ben bilmeden gittiğim için küçük çaplı bir çığlık atmıştım

doktora göre degişiyo 36 hafta 37 de bakıyorar bazısı 38 haftada benim erken dogum riski vardı 34 haftadan sonra sürekli bakıldı

Back