• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemerli burun...

Messypass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
44
7
1
Sevgilimle sanaldan tanıştık 2. yılımızdayız artık buluşacağız her gün görüntülü konuşuruz ailelerimiz bile tanıştı ciddi düşünüyoruz fakat buluşacağız ve ben burnumdan çok çekiniyorum normalden kötü kemerli bir burnum var küçük yüzüm renkli gözlerim ve dolgun güzel dudaklarım var ama burnum o kadar kötü gözüküyor ki bu zamana kadar konusu hiç açılmadı sizce çok garipser mi gerçek biraz farklı sonuçta bunu sorun etmeli miyim yoksa fazla mı takıyorum ? ( burnum cidden çok kötü hem çok büyük hem de kemer aşırı belirgin )

Nasıl ya? Siz 2 yıl boyunca birbirinizi görmediniz ve aileleriniz mi tanıştı? Ne biçim hayatlar, nasıl ilişkiler bunlar? Aileler nasıl sesini çıkarmadı böyle absürt bir duruma?
Annemle annesi aynı şehirdeydi geçen aylar tanıştılar ve görüştüler babamın ve babasının da haberi var bu durumdan sevgilim de yaşadığım yere yerleşecek

Dediğim gibi bazı sorunları vardı kendisinin Yapacak bir şey yoktu birbirimizi cidden seviyoruz

Ben dün burada haftada bir gördüğünüz adamları tanıyamazsınız diye carlıyordum, sen gelmiş hiç görüşmedik diyorsun. Nirvanaya çıktın resmen. Sevgi değildir o güzelim insan görmediği, sarılmadığı, koklamadığı insanı sevemez. Kusura bakma, yaşın kaç bilmiyorum ama saçma sapan bir şey yaşıyorsun bence ve burnundan daha önemli sorunların var.

Görüntülü konuşmuşsunuz zaten ama bence az çok farkındadır burnunuzun. Hem karşı taraf nasıl mükemmel mi eminimki değildir. Onu bırakın inşallah siz soğumazsınız :)

Görüntülü konuşmada burnunuz küçük mü duruyodu da yani normalde görüntülü konuşmalar daha berbat gösteriyor insanı 🤷🏻‍♀️ bilemedim

Görüntülü konuşmuşsunuz ya .
Yanlız gitmeyin bari.
Çağla Şıkel makyajı yapın olmazsa .
Evet görüntülü oluyor da mesela yan profilden konuşmuyoruz
Ben dün burada haftada bir gördüğünüz adamları tanıyamazsınız diye carlıyordum, sen gelmiş hiç görüşmedik diyorsun. Nirvanaya çıktın resmen. Sevgi değildir o güzelim insan görmediği, sarılmadığı, koklamadığı insanı sevemez. Kusura bakma, yaşın kaç bilmiyorum ama saçma sapan bir şey yaşıyorsun bence ve burnundan daha önemli sorunların var.
Sizin düşünceniz böyledir yorumunuz için teşekkürler

Görüntülü konuşmada burnunuz küçük mü duruyodu da yani normalde görüntülü konuşmalar daha berbat gösteriyor insanı 🤷🏻‍♀️ bilemedim
Mesela önden duruyor hep kamera ama insanı karşıda konuşurken her profilden görüyorsunuz Aslında çok takmam ama ne bileyim danışmak istedim

2 senedir anlamışsındır sana karşı olan ilgisi fiziksel güzelliğe vurulma derecesinde mi değil mi diye. 2 sene boyunca hiç görüşmemek belki bu zaman için biraz soru işareti bana göre olabilir:d eğer karşınızdakine gerçekten güveniyorsanız tabii.

Ya fotograf,kamera gerceginden guzel gosterir zaten o da daha cirkin olacak da ya cok mu onemli bu tip meselesi

Görüntülü konuşmuşsunuz zaten ama bence az çok farkındadır burnunuzun. Hem karşı taraf nasıl mükemmel mi eminimki değildir. Onu bırakın inşallah siz soğumazsınız :)
Kendisi gayet iyi tip olarak ki olmasa bile benim için içi önemli o da eminim böyle düşünüyordur fakat insan sevdiğine güzel gözükmek ister bilirsiniz o bakımdan biraz gerildim

Back