Almihanim Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2017 60 14 3 4 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Almihanim #21 tuce_tuce .!.: ne saçma bir konu allah aşkınıza ya Genişletmek için tıkla... Yahu biwey sordum gercekden boyle agresiv yanawan herkeze wuanda guluyorum ya
tuce_tuce .!.: ne saçma bir konu allah aşkınıza ya Genişletmek için tıkla... Yahu biwey sordum gercekden boyle agresiv yanawan herkeze wuanda guluyorum ya
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.773 217.736 1.223 52 4 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Almihanim #22 Üslûplara dikkat ediyoruz, böyle konuları bir derdim var bölümüne açmıyoruz ve polemiğe girmiyoruz hanımlar.
Üslûplara dikkat ediyoruz, böyle konuları bir derdim var bölümüne açmıyoruz ve polemiğe girmiyoruz hanımlar.
Almihanim Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2017 60 14 3 5 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Almihanim #23 Mune .!.: Üslûplara dikkat ediyoruz, böyle konuları bir derdim var bölümüne açmıyoruz ve polemiğe girmiyoruz hanımlar. Genişletmek için tıkla... aynen . altı ustu bişey sordum lakin kimse yardimci olmak yerine yok sunan yazmişim falan filan. Yalnışlık oldu yaziyorum daha ne yapmam gerek ki . ben turk deyilim azeriyim vve turk sayifasina geldim ama neden burda herkez kavgaya meyilli anlamadim
Mune .!.: Üslûplara dikkat ediyoruz, böyle konuları bir derdim var bölümüne açmıyoruz ve polemiğe girmiyoruz hanımlar. Genişletmek için tıkla... aynen . altı ustu bişey sordum lakin kimse yardimci olmak yerine yok sunan yazmişim falan filan. Yalnışlık oldu yaziyorum daha ne yapmam gerek ki . ben turk deyilim azeriyim vve turk sayifasina geldim ama neden burda herkez kavgaya meyilli anlamadim