Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

Yanlışınız var o konuda, üstüne para koymadan da kalabiliyorsunuz.
asla yok dediğiniz şey..ben doğum yaptığım zaman 100 tl fark istediler,sadece 2 özel oda vardı çok kalmayacağım için para vermek istemedim..

estetik bölümünde zaten burun ameliyatı ise mesela extra ücret ödeyeceğiniz için özel odada kalma vs ücreti içindedir zataen

Hep düşünüp toparlamaya usendigim seyi yazmissin tebrik ederim. Enson fi tarihinde iktidar olan partiyi nasil karalayacaklarini sasirdilar.
Da...
Bubahsettiklerini onlarin adı gbi bilesi gerek.. insan satip savdigi seylerin kaynağını bilmezmi ?

Elbette bilir..Bilir de bir şekilde Atatürk ve inönü dönemine tezek atmak gerekir..Yoksa bu halkı nasıl hipnoz edecekler?

Evet inönü devlet yönetiminde çok hatalar yaptı..Hala bunların bedelini ödüyor bu ülke..Önce menderesin kucağına attı halkı, şimdi bu kabus..

İnönünün hatalarının diyeti bunlar..

Ama be arkadaş, insan konuşmadan, sallamadan önce bi oturur düşünür..

Ekmeği karneyle alıyorrrrrduuuuuuğğğğğk demeden önce biraz muhakeme yapar..

Bu adam dünyanın kana bulandığı 2. dünya savaşından Türk halkını kurtarmıştır..
Bunun için minnet et bari dimi?

Hadi bunun için etmedin, yahu bu adam kurtuluş savaşında senin vatanın için savaşmış bir adam..Bunun da mı önemi yok?

Nasıl bir millet olduk biz böyle anlamadım ki..

Valla bugun herkes benden once yaziyo ama cokta guzel yaziyo..
Doğumunu devlette yaptım doktorumun ozelide vardi ozamanlar..
Ozel odada yattim kalabalikta kalmamak icin 3 geceye 300 gbi bir rakam verdim 7-8 sene önce.. nerde bedavaya özel oda. Yok oyle bisey.
Ha dedigin gbi estetik ameliyat ise zateb doktor bicak parasi adi altında çıkarıyo hastadan ozel oda fiyatını. Hadi simdi refakatçi ve yemegide bedava deyinde bulundugunuz ülkeye göç edeyim..

5 sene önce özel oda fiyatı 100 liraydı arkadaşım,estetik tarzı bir konu değilse asla ücretsiz yatırmazlar özel odada

Ha bahsettiğin Ataturkmu amaaan canim sende.. yapacak tabi gorevi. Olmasaydida olurduk be guzelim. Ama kimbilir belki kardes olurduk. Tövbe yarabbim.. agzim oyle doluyorki bazen..
Neyse yolun , ozel hastanenin , havaalaninin yaninda simdi savasin , Cumhuriyetin , durustlugun lafimi olur. Hadi deget isine..

Tek kişilik demedim ki, 2 kişilik zaten devlette odalar.. Eğer üstüne para verirsen belki tek kalabiliyorsundur ama zaten çoğu zaman yan taraf boş oluyor ve refakatçi yatabiliyor. Benim babam da çok defa ameliyat oldu ve hep böyleydi yani.. 5-6 kişilik oda zaten yok. Ayrıca il merkezinden bahsediyorum, ilçe değil.

Babanem cerrahpaşa onkılojide yattı. Yeterince il merkezi olduğunu düşünüyorum. Maddi sıkıntımız olmadığı gibi babanemin doktoru olan prof yakın akrabamız. Tek kişilik oda için gecelik dünyaları verebilirdik lakin 6 kişi bir arada yatıyorlardı. Hepsi de kanserli acılar içinde kıvranan insanlardı. Varlığını bilmediğiniz bir gerçeğin olmadığını nasıl ispat etmeye çalıştığınızı anlamadım. Görmemişsiniz demek ki.

Babam ve ananem de kalp şikayetiyle hasekide 2 ya da 3 kişilik odalarda kaldılar. Tek için sıra bekleniyordu. Babamda sıra geldi ek ücretini çdeyerek tek odada kalmıştı annemle. Ama odada üç erkek olunca refakatçı kalınamıyordu.

Bunlar merkez hastaneler. Merkeze uzaklar daha boş olabilir belki. Senin dediğinin tam tersi.

Benim dediğim de tam il merkezinde.. Şehirden şehire fark ediyordur belki, o halde şanslıyız.

Izmirde bolumlerine gore hastanelerin ozel hastane ayarinda olani da var ama saglam girsen hasta cikacagin yerler de var.Sigorta hastanesine dedemi goturduk.Enfeksiyon kapti ve sebebi oldu.Belediyenin isletmesinde olan Esrefpasada babam aralik ayinda ameliyat oldu.Ortopedi bolumunde 1 hafta yatti.Ozel oda ayarindaydi hersey.Cok memnun kaldik.
Son olarak,Allah kimseyi Ege universitesine muhtac etmesin.Amin.

tebrik ediyorum ne diyeyim. ben yapamadığım için sanırım, bana anormal gelmedi. ikindi okunmak üzereyken öğlen kıldığım çok oldu. 5 çocuk var evde. biri daha 6 aylık kucağımdan inmiyor. tabi mazeret değil bunlar ama vaktinde kılanlara hep gıptayla bakarım

arkadaşım geç okutulmuş ezanlar her ne sebeb olursa olsun ölüm kalım meselesi hariç yapılmamalıydı bu çok yanlış maalesef,yanlışada yanlış diyelim gözünüzü seveyim,ev içinde çocuktu yemekti namaz olayıda disiplin istiyor tahmin ediyorum yaşamınızı

amin amin ,benim doğum yaptığım odada sarılık olan bebekte vardı hemde ağırmış sarılığı,allah muhtac etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…