Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

:KK9::KK9::KK9: tebrik ediyorum ne diyeyim. ben yapamadığım için sanırım, bana anormal gelmedi. ikindi okunmak üzereyken öğlen kıldığım çok oldu. 5 çocuk var evde. biri daha 6 aylık kucağımdan inmiyor. tabi mazeret değil bunlar ama vaktinde kılanlara hep gıptayla bakarım:oops:
aklıma ne geldi biliyormusunuz reisi cumhur cuma suresinin mealini bilmiyor olabilirmi acaba:KK64:bizde kuran günleri olur ben arada türkçeden takip ederim o nedenle bu konularda bilgim var az bile olsa

Elbette bilir..Bilir de bir şekilde Atatürk ve inönü dönemine tezek atmak gerekir..Yoksa bu halkı nasıl hipnoz edecekler?

Evet inönü devlet yönetiminde çok hatalar yaptı..Hala bunların bedelini ödüyor bu ülke..Önce menderesin kucağına attı halkı, şimdi bu kabus..

İnönünün hatalarının diyeti bunlar..

Ama be arkadaş, insan konuşmadan, sallamadan önce bi oturur düşünür..

Ekmeği karneyle alıyorrrrrduuuuuuğğğğğk demeden önce biraz muhakeme yapar..

Bu adam dünyanın kana bulandığı 2. dünya savaşından Türk halkını kurtarmıştır..
Bunun için minnet et bari dimi?

Hadi bunun için etmedin, yahu bu adam kurtuluş savaşında senin vatanın için savaşmış bir adam..Bunun da mı önemi yok?

Nasıl bir millet olduk biz böyle anlamadım ki..

ya gecen burada 1980lerde karneyle ekmek alindigini iddia edenler oldu :KK70: yemin ediyorum koptum :KK70:

Karneyle değildi belki ama her istediğin şeyide bulamıyordun ne yazıkki...
ben avm leri sevmiyorum,oğluma daha hamburger yedirmiş değilim hep ev yemeyi,çok kötü bir düzen var,pastırma 100 tl kaç dar gelirli ramazanda sofrasına koyabilecek,fırıncılar pideye zam derdine düşmüş,
benim arkadaş var eşi inşaat işleri yapar iki kızı var,liseyi bitiren sınavı kazanırsa 2500 lük telefondan istiyor,hafta sonu sinema hamburger yemeye gitmek istiyorlar,
bence yaşam koşulları dar gelirliler için çok zorlaştı,1000 tl asgari ücret herşey var ama alamıyorki millet,yıllarca çalışmış emekli olmuş mahallemizde akşam tv ışığında oturuyorlar,

ben avm leri sevmiyorum,oğluma daha hamburger yedirmiş değilim hep ev yemeyi,çok kötü bir düzen var,pastırma 100 tl kaç dar gelirli ramazanda sofrasına koyabilecek,fırıncılar pideye zam derdine düşmüş,
benim arkadaş var eşi inşaat işleri yapar iki kızı var,liseyi bitiren sınavı kazanırsa 2500 lük telefondan istiyor,hafta sonu sinema hamburger yemeye gitmek istiyorlar,
bence yaşam koşulları dar gelirliler için çok zorlaştı,1000 tl asgari ücret herşey var ama alamıyorki millet,yıllarca çalışmış emekli olmuş mahallemizde akşam tv ışığında oturuyorlar,
Bunu sadece sen ben bizim gibi düşünenlermi görebiliyor sadece?
Ya ötekiler nerede çok yazık :KK43:

Ne arıyorduk da bulamıyorduk.

Yerli krem beğenmezken şu bayan
Ağustos ayında orak sallayan
Güneşten kavrulan teni de anlat
gülay şiirin tümünü koyalım tüm arkadaşlar okusunlar
Dile gel be Anadolu'm dile gel.
Dile gel; bugünü, dünü de anlat.
Kimse beni dinlemiyor hele gel,
Hele gel istersen bunuda anlat.

Anlat! Çünki ben anlatsam can sıkar,
Muş çalışır, İstanbul yer Muş bakar,
İzmir mağmur, Bursa şenmiş ne çıkar,
Yozgat'ı, Bitlisi, Van'ı da anlat.

Sen anlat, bulunur elbet bir duyan.
Yerli kırem beğenmezken şu bayan,
Ağustos ayında orak sallayan,
Sıcaktan kavrulan teni de anlat.

Hep sustun; harama helal denirken,
Bağrında öksüzün hakkı yenirken,
Küfür kara kara filizlenirken,
Yüreğe gömülen dini de anlat.

Sen vatansın, susma söyle adını,
Çeken bilir her acının tadını,
Üstünde yaşayan kara budun'u,
Budun'dan habersiz han'ı da anlat.

Ağu otu ekileli ovana,
Oğul arı bal vermedi kovana,
Vatanını, yani seni sevene,
Yıllarca beslenen kini de anlat.

Yaraların eskimedi çok yeni.
Kan gölüyken biliyorum ben seni!
Kurşunların ıslık çaldığı dünü,
Dünlerin yediği günüde biliyorum.

Ne günü unut sen, ne de geceyi,
Unutmaktan ateş sardı bacayı,
Kanlı katil yetiştiren hocayı,
İlimi, irfanı, feni de anlat.

Ay hiç güleceğim yoktu sanki %25 değilde %60 almış gibi aç tavuk misali kendini nerde görüyor bu insan anlayamıyorum
Elin şeyiyle gerdeğe girmek diye birşey var aynı ona benzemiş bu olay :KK53:
Neyse hadi kursunlarda görelim :kk77:
Ama başlangıç olarak mazot 1.5 lira hatırlatiim sonra gerisi var bir sürü vaat ler vaatler hepsini tek tek bekliyoruz ona göre :kk77::kk77::KK59:

Ay hiç güleceğim yoktu sanki %25 değilde %60 almış gibi aç tavuk misali kendini nerde görüyor bu insan anlayamıyorum
Elin şeyiyle gerdeğe girmek diye birşey var aynı ona benzemiş bu olay :KK53:
Neyse hadi kursunlarda görelim :kk77:
Ama başlangıç olarak mazot 1.5 lira hatırlatiim sonra gerisi var bir sürü vaat ler vaatler hepsini tek tek bekliyoruz ona göre :kk77::kk77::KK59:
ben vaad istemiyorum artık alıştık bu yaşam koşullarına cumhuriyete zeval gelmesinde,çocuk değilimki ben

X