Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

Ne varsa devlette var, özeldekilerin gözlerinde dolar işaretleri dönüyor. Devlet hastaneleri o kadar güzel ve temiz ki şu anda.. En son geçen yaz ameliyat oldum, inan özel olsa o kadar ilgilenirler miydi bilmiyorum. Odamda tuvaletim, banyom, buz dolabım her şeyim vardı.
allah muhtac etmesin hastahanelere ama gerçek ne gördüysem onu yazdım arkadaşım,iyi hizmet veren yerleride vardır,ama kötü hizmet olanda çok hazla,benim doğum yaptığım devlette hemşirelerin yüzüne bakılmıyordu

Canım Tikibella değil Tikkabilla :) Öğretmen olmamla ne alakası var onu zaten hiç anlayamadım, öğretmenler chpyi mi desteklemeli? :)
seni çok severim kibar bir hanımsın,partiler yüzünden ayrıştık maalesef

Ne alakası var canım? Avucunu yalamak bir deyim, açıp bakabilirsin. Burda üslubunu yerle bir edenler senden yana fikir beyan ettiğinde de beklerim bu hassasiyetini..
her iki tarafta banlanıyorki geçtiğimiz hafta konuşacak arkadaşım kalmamıştı nerdeyse

Secim gununden beri soyledigimi Kilicdaroglu ne guzel ifade etmis. Aklin yolu bir.. Simdi oncelikler konusacak.. Herkes etegindeki taslari dokecek.. Vatan mi onceliklli yoksa parti mi gorecegiz.. "partimin prensipleri" diyerek gelecek secimlere yatirim yapanlar sakin 'gorevden nasil kactiklarini' bu milletin unutacagini hayal bile etmesin. Bugun milletin verdigi gorevden, sorumluluktan kacanlar yarin gelecek secimde gorev istemek icin bu millete gelmesin. Guler geceriz..

görevinden kaçan, partisini tutanın sonu da böyle düşüş olur zaten :KK52:

Ne alakası var canım? Avucunu yalamak bir deyim, açıp bakabilirsin. Burda üslubunu yerle bir edenler senden yana fikir beyan ettiğinde de beklerim bu hassasiyetini..
aynısı banada
ya ne laflar işittik burada akp li arkadaşlardanda kimseden bizde hassasiyet yapıcılık görmedik maalsef

Haydan gelen huya gdermis. Yok Teşekkürler..

Niyeyse senin ve gülayın soruları havada kalıyor çok saçma ama neyse
Bionun mu baska bir topikte alintilayip yazdim.. tik yok !
Sana yazmaya useniyorum ama kendini ne kadar komik duruma dusurdugunun farkinda misin? savruk'un bir fikri var, tartisiyoruz, ama senin bir fikrin bile yok, ne yazik..:rolleyes:
Aksam aksam beni guldurdun ya..Allahta seni güldüre..

Yahu siz napiyosunuz reklam arasi gibisiniz :KK19:

Ne varsa devlette var, özeldekilerin gözlerinde dolar işaretleri dönüyor. Devlet hastaneleri o kadar güzel ve temiz ki şu anda.. En son geçen yaz ameliyat oldum, inan özel olsa o kadar ilgilenirler miydi bilmiyorum. Odamda tuvaletim, banyom, buzdolabım her şeyim vardı.

Bir ara izmire yolunuz düşerse ege üniversitesini bir gezdireyim size..Dünyanın sayılı araştırma hastanelerinden biri..
İnsanlar rezillik içinde..Elbette ilgi alaka var..Olması gereken o çünkü..

O bahsettiğiniz odalar özel odalar..üstüne 60 lira ya da daha fazla ödediğinizde o odalarda kalabiliyorsunuz..
O yüzden insanlar 5 hastanın kalabileceği odaları tercih ederek 12 lira ödüyor gece başına..Herkesin gecelik 60 lira ödeyecek gücü yok..

Özel hastanelerde bu oda ücretleri 300 e kadar çıkıyor..

bazısı o kadar dindarken kendıne göre cuma namazını! ayarlıyorsa ,
dinsiz dediğiniz Kılıçdaroğluda belki iftarı 1 saat öne cekmeyi vaad eder ..
namaz olayını bilmediğiniz için çok abartıyorsunuz. cuma ya da öğlen namazı bir vakittir. ikindi vakti girmedikçe kılınabilir. bu haram ya da günah değil.

Bir ara izmire yolunuz düşerse ege üniversitesini bir gezdireyim size..Dünyanın sayılı araştırma hastanelerinden biri..
İnsanlar rezillik içinde..Elbette ilgi alaka var..Olması gereken o çünkü..

O bahsettiğiniz odalar özel odalar..üstüne 60 lira ya da daha fazla ödediğinizde o odalarda kalabiliyorsunuz..
O yüzden insanlar 5 hastanın kalabileceği odaları tercih ederek 12 lira ödüyor gece başına..Herkesin gecelik 60 lira ödeyecek gücü yok..

Özel hastanelerde bu oda ücretleri 300 e kadar çıkıyor..
Yanlışınız var o konuda, üstüne para koymadan da kalabiliyorsunuz.

[QUOTE="27.01, post: 41394939, member:

Verilecek cevapları yok demekki yani burada benim adım geçseydi atlardım ama ben öyle birisini göremedim siz gördünüz mü?

namaz olayını bilmediğiniz için çok abartıyorsunuz. cuma ya da öğlen namazı bir vakittir. ikindi vakti girmedikçe kılınabilir. bu haram ya da günah değil.
Dogru diyorsuniz bilmiyorum. Cumayi hic merak etmedim kılma zorunlulugum olmadigi icin..
Ogleyi ikindi grmeden farzini kilabilecegimi de biliyorum.
Ama ; cuma icin dükkanıni kapatıp gden esnaf , Müdüründen izin alan personel , isin basindan kalkip gelen iscilerin , namazlarini kilamayip isbasi yapınca vebalide sana - bana degil sanirim !!!

[QUOTE="27.01, post: 41394939, member:

Verilecek cevapları yok demekki yani burada benim
adım geçseydi atlardım ama ben öyle birisini göremedim siz gördünüz mü?
Bosver arkadasim. Istediklerine yaziyorlar. Soru sorunca baska konulara dalis yapiyorlar..

Bu arada devamlı karaladığınız, tü kaka yaptığınız chp, en son 1923-1950 arasında tek başına iktidar olmuştur..Korkmayın bu kadar chpden, bir şans verin bakalım ne yapacaklar?

O yıllarda chp iktidarı neler yapmış onu bir araştırın..

Mesela;
-Gölcükte ilk tersanenin kurulması
-Devlet demir yollarının kurulması
-İş bankası ve anadolu sigortanın faaliyete geçmesi
-Türk hava kurumunun faaliyete başlaması
-Adana mensucat fabrikasının üretime geçmesi
-Türk Medeni kanunun yürürlüğe girmesi
-Türk telsiz telefon şirketinin kurulması
-Tarım satış kooperatiflerinin kurulması
-Kadınların ilk defa avukat olarak mahkemelerde görev alması
-Türk vatandaşlığı yasasının kabulu
--Mersin adana demiryolunun yabancılardan alınması
-Türkiye merkez bankası, maden tetkik arama enstitüsü, etibank, Türkiye şeker fabrikaları, uçak fabrikası, istanbul teknik üniversite...

Sayayım mı daha? Türkiyenin tüm lokomotifleri, yani bugün ona buna peşkeş çekilen tüm ağır lokomotifleri devamlı karaladığınız chp döneminde kurulmuştur..

En önemlisi de, bunlar kurulurken, dışarıdan tek kuruş borç alınmamış, üstüne osmanlıdan kalan borçlar ödenmiştir..

Şu anda nedir durum?
Torunlarınızın torunlarının dahi ödeyemeyeceği kadar boç batağında bu ülke..

Sizler hangi Türkiyede yaşayıp hangi hayal dünyasındasınız ben anlamadım ki..

Ha bu arada, o zamanlar haliyle teknoloji bu kadar ileri değildi..
Seçimlerde, sınavlarda tek bir şaibe yaşanmazdı buna rağmen..Herkes güvenle oyunu kullanır, güvenle sınavına bilmemnesine girerdi..

Şimdiki durumları anlatmayalım isterseniz..

Türkiye 13 yıldır en çirkin siyasetini, en rezil dönemini yaşamaktadır..

Cebinizden çalınan emekleriniz bir yana, ülkeniz parsel parsel satıldı yahu, şu anda yarı sömürge durumdayız hala "ah erdoğan, vah erdoğan, uzun adam başımızdan eksik olma" saçmalıkları..

Akıl erdirmek mümkün değil..Bunun adı psikolojide stockholm sendromudur..Başka bişey değil..

nasıl bilmiyoruz canım hem ben hem eşim namaz kılarız,cuma namazı ki çok önemlidir,ayet gönderilmiştir,elinizdeki iş ne ise bırakıp namaza koşun diye,sayet kendi adıma 40 dakika namaza geciktiğimde nefsimi sorgularım hep..yazık yazık sizlere gerçekten yazık

Sizin yanlışınız var..Neredeyse 1.5 aydır ege kalp ve damar cerrahisinde kalıyoruz..Odaların ücreti 60 lira..sgk nın ödediği dışında..

İster özel odada kalırsınız, ister 12 lira ödeyip 5 kişilik odada kalırsınız..Size kalmış..

Odaları geçtim, cidden bir ara gelin de, o polikliniklerdeki insanların sefaletini bir görün..

Orada olmadigim halde mantigim reddediyor para vermeden de tek kisilik odada bir devlet hastanesinde kalinabildigini.. Istanbulda 15 milyon nufus varken ve hastanelerde ameliyat kuyrugu varken, binlerce hasta yatis beklerken hangi SSK veya devlet hastanesinde bu bolluk? Oyle olsa herkes tek kisilik odalarda kalir, kim, neden 6 kisilik odalarda kalsin ki? Tarihe karisirlardi.. Ha belki kucuk ilcelerde beles tek kisilik oda vardir hastasizliktan, bilemem.
Ayrica eskiden de tek kisilik odalar vardi, parasi olana.. 1991 de kayinpederi yatirmistik, oradan biliyorum. Farkini ode, kal..

X