- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Canım Tikibella değil Tikkabilla :) Öğretmen olmamla ne alakası var onu zaten hiç anlayamadım, öğretmenler chpyi mi desteklemeli? :)sendemi bürütüssen bari öğretmensin daha yapıcı yaz tikibella
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Tikibella değil Tikkabilla :) Öğretmen olmamla ne alakası var onu zaten hiç anlayamadım, öğretmenler chpyi mi desteklemeli? :)sendemi bürütüssen bari öğretmensin daha yapıcı yaz tikibella
allah muhtac etmesin hastahanelere ama gerçek ne gördüysem onu yazdım arkadaşım,iyi hizmet veren yerleride vardır,ama kötü hizmet olanda çok hazla,benim doğum yaptığım devlette hemşirelerin yüzüne bakılmıyorduNe varsa devlette var, özeldekilerin gözlerinde dolar işaretleri dönüyor. Devlet hastaneleri o kadar güzel ve temiz ki şu anda.. En son geçen yaz ameliyat oldum, inan özel olsa o kadar ilgilenirler miydi bilmiyorum. Odamda tuvaletim, banyom, buz dolabım her şeyim vardı.
uslub ve yapıcılık öğretmen olanda falanca parti avucunu yalar derse ..Canım Tikibella değil Tikkabilla :) Öğretmen olmamla ne alakası var onu zaten hiç anlayamadım, öğretmenler chpyi mi desteklemeli? :)
seni çok severim kibar bir hanımsın,partiler yüzünden ayrıştık maalesefCanım Tikibella değil Tikkabilla :) Öğretmen olmamla ne alakası var onu zaten hiç anlayamadım, öğretmenler chpyi mi desteklemeli? :)
Ne alakası var canım? Avucunu yalamak bir deyim, açıp bakabilirsin. Burda üslubunu yerle bir edenler senden yana fikir beyan ettiğinde de beklerim bu hassasiyetini..uslub ve yapıcılık öğretmen olanda falanca parti avucunu yalar derse ..
her iki tarafta banlanıyorki geçtiğimiz hafta konuşacak arkadaşım kalmamıştı nerdeyseNe alakası var canım? Avucunu yalamak bir deyim, açıp bakabilirsin. Burda üslubunu yerle bir edenler senden yana fikir beyan ettiğinde de beklerim bu hassasiyetini..
Secim gununden beri soyledigimi Kilicdaroglu ne guzel ifade etmis. Aklin yolu bir.. Simdi oncelikler konusacak.. Herkes etegindeki taslari dokecek.. Vatan mi onceliklli yoksa parti mi gorecegiz.. "partimin prensipleri" diyerek gelecek secimlere yatirim yapanlar sakin 'gorevden nasil kactiklarini' bu milletin unutacagini hayal bile etmesin. Bugun milletin verdigi gorevden, sorumluluktan kacanlar yarin gelecek secimde gorev istemek icin bu millete gelmesin. Guler geceriz..
aynısı banadaNe alakası var canım? Avucunu yalamak bir deyim, açıp bakabilirsin. Burda üslubunu yerle bir edenler senden yana fikir beyan ettiğinde de beklerim bu hassasiyetini..
ya ne laflar işittik burada akp li arkadaşlardanda kimseden bizde hassasiyet yapıcılık görmedik maalsefNe alakası var canım? Avucunu yalamak bir deyim, açıp bakabilirsin. Burda üslubunu yerle bir edenler senden yana fikir beyan ettiğinde de beklerim bu hassasiyetini..
Haydan gelen huya gdermis. Yok Teşekkürler..He, büyür gel
Bionun mu baska bir topikte alintilayip yazdim.. tik yok !Niyeyse senin ve gülayın soruları havada kalıyor çok saçma ama neyse
Aksam aksam beni guldurdun ya..Allahta seni güldüre..Sana yazmaya useniyorum ama kendini ne kadar komik duruma dusurdugunun farkinda misin? savruk'un bir fikri var, tartisiyoruz, ama senin bir fikrin bile yok, ne yazik..
kadir inanır
Yahu siz napiyosunuz reklam arasi gibisiniz10 point
Ne varsa devlette var, özeldekilerin gözlerinde dolar işaretleri dönüyor. Devlet hastaneleri o kadar güzel ve temiz ki şu anda.. En son geçen yaz ameliyat oldum, inan özel olsa o kadar ilgilenirler miydi bilmiyorum. Odamda tuvaletim, banyom, buzdolabım her şeyim vardı.
namaz olayını bilmediğiniz için çok abartıyorsunuz. cuma ya da öğlen namazı bir vakittir. ikindi vakti girmedikçe kılınabilir. bu haram ya da günah değil.bazısı o kadar dindarken kendıne göre cuma namazını! ayarlıyorsa ,
dinsiz dediğiniz Kılıçdaroğluda belki iftarı 1 saat öne cekmeyi vaad eder ..
Yanlışınız var o konuda, üstüne para koymadan da kalabiliyorsunuz.Bir ara izmire yolunuz düşerse ege üniversitesini bir gezdireyim size..Dünyanın sayılı araştırma hastanelerinden biri..
İnsanlar rezillik içinde..Elbette ilgi alaka var..Olması gereken o çünkü..
O bahsettiğiniz odalar özel odalar..üstüne 60 lira ya da daha fazla ödediğinizde o odalarda kalabiliyorsunuz..
O yüzden insanlar 5 hastanın kalabileceği odaları tercih ederek 12 lira ödüyor gece başına..Herkesin gecelik 60 lira ödeyecek gücü yok..
Özel hastanelerde bu oda ücretleri 300 e kadar çıkıyor..
Dogru diyorsuniz bilmiyorum. Cumayi hic merak etmedim kılma zorunlulugum olmadigi icin..namaz olayını bilmediğiniz için çok abartıyorsunuz. cuma ya da öğlen namazı bir vakittir. ikindi vakti girmedikçe kılınabilir. bu haram ya da günah değil.
Bosver arkadasim. Istediklerine yaziyorlar. Soru sorunca baska konulara dalis yapiyorlar..[QUOTE="27.01, post: 41394939, member:
Bionun mu baska bir topikte alintilayip yazdim.. tik yok !
Verilecek cevapları yok demekki yani burada benim
adım geçseydi atlardım ama ben öyle birisini göremedim siz gördünüz mü?
nasıl bilmiyoruz canım hem ben hem eşim namaz kılarız,cuma namazı ki çok önemlidir,ayet gönderilmiştir,elinizdeki iş ne ise bırakıp namaza koşun diye,sayet kendi adıma 40 dakika namaza geciktiğimde nefsimi sorgularım hep..yazık yazık sizlere gerçekten yazıknamaz olayını bilmediğiniz için çok abartıyorsunuz. cuma ya da öğlen namazı bir vakittir. ikindi vakti girmedikçe kılınabilir. bu haram ya da günah değil.
Yanlışınız var o konuda, üstüne para koymadan da kalabiliyorsunuz.
Orada olmadigim halde mantigim reddediyor para vermeden de tek kisilik odada bir devlet hastanesinde kalinabildigini.. Istanbulda 15 milyon nufus varken ve hastanelerde ameliyat kuyrugu varken, binlerce hasta yatis beklerken hangi SSK veya devlet hastanesinde bu bolluk? Oyle olsa herkes tek kisilik odalarda kalir, kim, neden 6 kisilik odalarda kalsin ki? Tarihe karisirlardi.. Ha belki kucuk ilcelerde beles tek kisilik oda vardir hastasizliktan, bilemem.Yanlışınız var o konuda, üstüne para koymadan da kalabiliyorsunuz.