Yersiz mi gercekten bilmiyorum ama gorusmek istemiyorum sessiz sedasiz kopmak istiyorum ayda bir illa geleyimde geleyim diye tutturuyorÇok yersiz korkularınız var !
Müsait değilim deyinYersiz mi gercekten bilmiyorum ama gorusmek istemiyorum sessiz sedasiz kopmak istiyorum ayda bir illa geleyimde geleyim diye tutturuyor
Benim ki anlatamiyorum ya nasil diyeyim istemiyorum ama gelmede diyemiyorum off atlatiyorum atlatiyorum pat diye kapida beliriveren tiplerdenBenim eşini aldatan guvenmedigim eşimden dolayı cekindigim bı arkadaşım yok
Öyle olduğunu düşündüğüm bı insanla ortak hicbirseyim olamaz oyuzden kendimi sizin yerinize koyamıyorum
Madem öyle neden gorusuyorsunuz ? Öyle düşünüp görüşüp hakkında böyle konuşmak mi arkadaşlık ?
Yersiz mi gercekten bilmiyorum ama gorusmek istemiyorum sessiz sedasiz kopmak istiyorum ayda bir illa geleyimde geleyim diye tutturuyor
Yook hasa cok sukur gebeligim falan olamaz ortak baska arkadaslarimiz var ve su iki yila kadar evimdeydi ise girene kadar temiz iyi bir insandi ve gidecek yeri yok diye hic yok demiyordum gelsin diyorsum bircok aile sorunuma sahit oldu esimle problemlerime sahit oldu ben dert yandim zamaninda ondan baska kimseyede soylemedim bir o biliyordu simdi arkamdan dedikodu yapsin istemiyorum cok sukur 1 yildir esimle eski halimizden eser kalmadi oturdu evliligimiz onlari gundem yaparsa yeni gibi ne bileyim dedikodu ciksin istemiyorumArkadaşım ne gebeliğin var ki sessiz sedasız kopmak istiyorum diyosun,açıkca söylesene yaşam tarzın bana ters senle görüşmek istemiyorum diye.
Tamam işte madem kötü biri bir daha görüşmek istemiyorum dersiniz olur biter.Aslinda daha aciklayici olayim bu kizla arami acmamin sebebi evli oldugu halde is hayatinda iliskileri olmasi tiksindim ama tamamen koparamiyorum sen boyle boyle oldugun icin diyemiyorum yani bana anlattigi icin yuzune vurmak istemiyorum
Annem hep dusman kazanmak kolay ama tasimasi zor der
Yani nasil diyeyim kocasi onu aldatiyor o kocasini bize geliyor herswyi anlatip sonrada 3 kelimeden biri esimle soyle yattim boyle yattim bayiyo bni bu ne perhiz ne lahana tursusu yani birde esimle inatla muhattap olmak icin konustugumuz ssyleri sormasi tuhafima gidiyor
Birde a yuzugun yenimi tabaklarin yenimi oo telefonun yenimi bornozuma kadar dikkat etmis banyoda oo yeni almissin falan aslinda gorusmek hic istemiyorum cok zorlayinca goruselim goruselim diyince artik gelsin gitsin diyorum
ALLAHIIIMM COOK SUKUUURR ANLADI BENI YAA AYNEN OYLE VE KIZ ESKI KIZ DEGIL 3 AYDIR GORUSMUYORUZ KONU SOYLE AYNEN AY ESIMLE OYLE YAPIYORUZ BOYLE YAPIYORUZ BIRINCI CUMLE IKINCI CUMLE OGLUM COK AKILLI UCUNCU SUN IS ARKADASIMLA YATTIM BEN SOOOK SONRA ESIM GELDI EVE ONCESINDE BENDEN OGRENDIGI HERSSYI TEK TEK SUSMADAN SORUYOR SOK OLDUM TUHAFLASTIM YANISen onla dertleşmişsin zamanında demekki bayagı kötülemişsin eşini kız dogal olarak bu kadar degişime şaşırmıs ve söylemiş kötü bişey yok ortada,
Sanırım şimdide pişmansın anlattıklarından arkadasını hayatından cıkarmak istiyorsun nazar falan bahane.
Tesekkur ederimNe biçim arkadaşlık ilişkileriniz var ya...
Bu derece hinlik düşündüğünüz kişiye arkadaşım demeniz ayıp zaten. O kadar kötüyse görüşmeyin yani.
Sen evet bu arkadaşla bir daha görüşme bence kötü örnek.ALLAHIIIMM COOK SUKUUURR ANLADI BENI YAA AYNEN OYLE VE KIZ ESKI KIZ DEGIL 3 AYDIR GORUSMUYORUZ KONU SOYLE AYNEN AY ESIMLE OYLE YAPIYORUZ BOYLE YAPIYORUZ BIRINCI CUMLE IKINCI CUMLE OGLUM COK AKILLI UCUNCU SUN IS ARKADASIMLA YATTIM BEN SOOOK SONRA ESIM GELDI EVE ONCESINDE BENDEN OGRENDIGI HERSSYI TEK TEK SUSMADAN SORUYOR SOK OLDUM TUHAFLASTIM YANI
Tamam tesekkur ederim insallah elimi etegimi kurtaririm ondanSen evet bu arkadaşla bir daha görüşme bence kötü örnek.
Ama bunu onu kızdırmadan yap tutar anlattıklarını gider eşine söyler falan çirkeflik yapabilir.
İnşallah.Tamam tesekkur ederim insallah elimi etegimi kurtaririm ondan
Onun bu hale gelmesinede uzuluyorum gunaha giriyor 2 yildir surekli mesajlasma halimde erkeklerle o yuzden tiksinmistim baska kanka bulunca oda bir donem uzak durdu o kizla arayi bozdu bana satastiİnşallah.
Eskiden okulda okuldan sonra o ise girene kadar cok iyi arkadastik simdi bilmiyorum kimsesiz kalinca gelicem gelicem diyo geliyo hep kendini ovuyo hep met ediyo kendini tutarsiz ben hayatimdaki iyi birseyi anlatinca kocamla cok iyiyim diyor 10 dkk sonra sununla konusuyorum bu bana yaziyo o oyle yapiyor hep erkek muhabbeti ve benim sormami ilgilenmemi bekliyo aa falan dememi bekliyo ama dinlemiyorum bile sinir oluyorum sadece cvp vermiyorumbence o kişi normal değil tabii anlattığınız gibiyse hoşuma gitmedi çok da arkadaş değilsiniz gibi
Ay ne fenasın yaMerhaba arkadaslar en kisa sekilde anlatmak istiyorum benim bir arkadasim var okuldan beridir gorusuyoruz 10 senelik kendisk kv ile yasiyor 7 senedir cocuklarimiz ayni yasta ayni sene evlendik ben ayri yasiyorum eskiden esimle problemlerim vardi falan tabi cok sık gorustugumuzden biliyordu ben 2 senedr mesafe koydum cunku evinde huzursuz kocasi sorumsuz ve her yedigi halti herkes goruyor bu kiz bize geliyor ya allahim ciddi birsey konusamiyorsun kocasiyla iki dakika guzel zaman gecirdiyse allahim 3 cumleden biri o ne dersen de o hep kendini soyluyor bende kocami met etmeyi sevmem yani kime neyin havasini yapicam yok kocamla soyle an yasadm boyle yapti falan ki kime kimi anlatiyor ergenler gibi sanki hava yapmaya calisiyor bende hep iyi niyetli oluyorum elimden geldigince uyariyorum falan
Birde dogal olarak esimle tanisiyorlar muhabbetleri var ama benimle onceden konustugu seyleri onada soruyor mesela ben soylememisim gibi nerde calisiyorsun falan tv kac ekran dedi soyledim esimede sordu herseyi oyle yapiyor esimle davranislarimizi gozlemlemis esim ikinci bebek zamanimiz gecti laf arasinda bana diyorki kiz baya iyisiniz massallah falan eskisi gibi degil oradan vurmak ister gibi ve o buradayken 2 bardak kirildi kendi agziylada nazar diyor bana bir akil verin nazar duasi falan onerin esimle aram bozulucak diye korkuyorum oyle manali araniz cok iyi dediki
Cok cok uzun oldu kusura bakmayin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?