Kem gözlümü ne bu kiz

Yersiz mi gercekten bilmiyorum ama gorusmek istemiyorum sessiz sedasiz kopmak istiyorum ayda bir illa geleyimde geleyim diye tutturuyor
Müsait değilim deyin
Görüşmek istemiyorum deyin
Vaktim yok deyin
Ararsa açmayın cevap vermeyin

Zorla görüşecek değil ya

Benim ki anlatamiyorum ya nasil diyeyim istemiyorum ama gelmede diyemiyorum off atlatiyorum atlatiyorum pat diye kapida beliriveren tiplerden

Yersiz mi gercekten bilmiyorum ama gorusmek istemiyorum sessiz sedasiz kopmak istiyorum ayda bir illa geleyimde geleyim diye tutturuyor

Arkadaşım ne gebeliğin var ki sessiz sedasız kopmak istiyorum diyosun,açıkca söylesene yaşam tarzın bana ters senle görüşmek istemiyorum diye.

Sen onla dertleşmişsin zamanında demekki bayagı kötülemişsin eşini kız dogal olarak bu kadar degişime şaşırmıs ve söylemiş kötü bişey yok ortada,
Sanırım şimdide pişmansın anlattıklarından arkadasını hayatından cıkarmak istiyorsun nazar falan bahane.

Arkadaşım ne gebeliğin var ki sessiz sedasız kopmak istiyorum diyosun,açıkca söylesene yaşam tarzın bana ters senle görüşmek istemiyorum diye.
Yook hasa cok sukur gebeligim falan olamaz ortak baska arkadaslarimiz var ve su iki yila kadar evimdeydi ise girene kadar temiz iyi bir insandi ve gidecek yeri yok diye hic yok demiyordum gelsin diyorsum bircok aile sorunuma sahit oldu esimle problemlerime sahit oldu ben dert yandim zamaninda ondan baska kimseyede soylemedim bir o biliyordu simdi arkamdan dedikodu yapsin istemiyorum cok sukur 1 yildir esimle eski halimizden eser kalmadi oturdu evliligimiz onlari gundem yaparsa yeni gibi ne bileyim dedikodu ciksin istemiyorum

Tamam işte madem kötü biri bir daha görüşmek istemiyorum dersiniz olur biter.

ALLAHIIIMM COOK SUKUUURR ANLADI BENI YAA AYNEN OYLE VE KIZ ESKI KIZ DEGIL 3 AYDIR GORUSMUYORUZ KONU SOYLE AYNEN AY ESIMLE OYLE YAPIYORUZ BOYLE YAPIYORUZ BIRINCI CUMLE IKINCI CUMLE OGLUM COK AKILLI UCUNCU SUN IS ARKADASIMLA YATTIM BEN SOOOK SONRA ESIM GELDI EVE ONCESINDE BENDEN OGRENDIGI HERSSYI TEK TEK SUSMADAN SORUYOR SOK OLDUM TUHAFLASTIM YANI

Ne biçim arkadaşlık ilişkileriniz var ya...
Bu derece hinlik düşündüğünüz kişiye arkadaşım demeniz ayıp zaten. O kadar kötüyse görüşmeyin yani.

Iyi niyetim kotuye ulasti diye suc benim oldu hakaret eden herkese tesekkur ederim

Sen evet bu arkadaşla bir daha görüşme bence kötü örnek.
Ama bunu onu kızdırmadan yap tutar anlattıklarını gider eşine söyler falan çirkeflik yapabilir.

Sen evet bu arkadaşla bir daha görüşme bence kötü örnek.
Ama bunu onu kızdırmadan yap tutar anlattıklarını gider eşine söyler falan çirkeflik yapabilir.
Tamam tesekkur ederim insallah elimi etegimi kurtaririm ondan

Onun bu hale gelmesinede uzuluyorum gunaha giriyor 2 yildir surekli mesajlasma halimde erkeklerle o yuzden tiksinmistim baska kanka bulunca oda bir donem uzak durdu o kizla arayi bozdu bana satasti
Ama soylede dusunuyorum bir yandan ayni gunaha girmek yerine bosanabilir zaten bosanmasini kocasinin ailesi istiyor ama o kocasinin yaptigini yapiyor insanin icindd olsun yeter ki her turlu kurtulur gunahtan

bence o kişi normal değil tabii anlattığınız gibiyse hoşuma gitmedi çok da arkadaş değilsiniz gibi

bence o kişi normal değil tabii anlattığınız gibiyse hoşuma gitmedi çok da arkadaş değilsiniz gibi
Eskiden okulda okuldan sonra o ise girene kadar cok iyi arkadastik simdi bilmiyorum kimsesiz kalinca gelicem gelicem diyo geliyo hep kendini ovuyo hep met ediyo kendini tutarsiz ben hayatimdaki iyi birseyi anlatinca kocamla cok iyiyim diyor 10 dkk sonra sununla konusuyorum bu bana yaziyo o oyle yapiyor hep erkek muhabbeti ve benim sormami ilgilenmemi bekliyo aa falan dememi bekliyo ama dinlemiyorum bile sinir oluyorum sadece cvp vermiyorum

Arkadaşınız size gelip yaptığı ahlaksızlıkları anlatmaya başlayınca ,evimde bu tür konuların konuşulmasını istemiyorum .diyerek tepkini göster.

Ay ne fenasın ya
Kızın her hareketi batmış
Yahu Sakıp Sabancı ya niye nazar değmedi adam yıllarca evli kaldı zengindi eceliyle öldü .
Uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…