Ben birdaha gelmemesi icin elimden geleni yapicam sayet gelirsede bir sekilde artik ayagini kesicemArkadaşınız size gelip yaptığı ahlaksızlıkları anlatmaya başlayınca ,evimde bu tür konuların konuşulmasını istemiyorum .diyerek tepkini göster.
Ben aslinda yani tamamini okusaydiniz bana fena degil gerizekali derdiniz cunku sakin kafayla dununce dunden bu gune tam gerizekaliyim gercekten hayir diyemiyorum tepkimi koyamiyorumAy ne fenasın ya
Kızın her hareketi batmış
Yahu Sakıp Sabancı ya niye nazar değmedi adam yıllarca evli kaldı zengindi eceliyle öldü .
Uffff
Bilmiyorum kem göz değil Ahlaksız deseniz daha doğru benim size tavsiyem eşlerle olan sorunları psikoloja falan anlatılmalı benim komşum hep ağzımı arıyordu oda çok sorunluydu sana eşin niye hediye almıyor dediBen aslinda yani tamamini okusaydiniz bana fena degil gerizekali derdiniz cunku sakin kafayla dununce dunden bu gune tam gerizekaliyim gercekten hayir diyemiyorum tepkimi koyamiyorum
ya kusura bakmayın, dediniz uçar gider bir an evvel. ancak noktalama işaretleri olmayınca hikayenizi pek anlayamadım.Merhaba arkadaslar en kisa sekilde anlatmak istiyorum benim bir arkadasim var okuldan beridir gorusuyoruz 10 senelik kendisk kv ile yasiyor 7 senedir cocuklarimiz ayni yasta ayni sene evlendik ben ayri yasiyorum eskiden esimle problemlerim vardi falan tabi cok sık gorustugumuzden biliyordu ben 2 senedr mesafe koydum cunku evinde huzursuz kocasi sorumsuz ve her yedigi halti herkes goruyor bu kiz bize geliyor ya allahim ciddi birsey konusamiyorsun kocasiyla iki dakika guzel zaman gecirdiyse allahim 3 cumleden biri o ne dersen de o hep kendini soyluyor bende kocami met etmeyi sevmem yani kime neyin havasini yapicam yok kocamla soyle an yasadm boyle yapti falan ki kime kimi anlatiyor ergenler gibi sanki hava yapmaya calisiyor bende hep iyi niyetli oluyorum elimden geldigince uyariyorum falan
Birde dogal olarak esimle tanisiyorlar muhabbetleri var ama benimle onceden konustugu seyleri onada soruyor mesela ben soylememisim gibi nerde calisiyorsun falan tv kac ekran dedi soyledim esimede sordu herseyi oyle yapiyor esimle davranislarimizi gozlemlemis esim ikinci bebek zamanimiz gecti laf arasinda bana diyorki kiz baya iyisiniz massallah falan eskisi gibi degil oradan vurmak ister gibi ve o buradayken 2 bardak kirildi kendi agziylada nazar diyor bana bir akil verin nazar duasi falan onerin esimle aram bozulucak diye korkuyorum oyle manali araniz cok iyi dediki
Cok cok uzun oldu kusura bakmayin lutfen
Bn size hak veriyorum bnimde bi arkadasim vardi ne zaman bi araya gelsek bi hava atmalarda hatta bi tuhaflik bndemi diye düsünüyorumda hic sevmem uzak durun derim muhatap olmayinMerhaba arkadaslar en kisa sekilde anlatmak istiyorum benim bir arkadasim var okuldan beridir gorusuyoruz 10 senelik kendisk kv ile yasiyor 7 senedir cocuklarimiz ayni yasta ayni sene evlendik ben ayri yasiyorum eskiden esimle problemlerim vardi falan tabi cok sık gorustugumuzden biliyordu ben 2 senedr mesafe koydum cunku evinde huzursuz kocasi sorumsuz ve her yedigi halti herkes goruyor bu kiz bize geliyor ya allahim ciddi birsey konusamiyorsun kocasiyla iki dakika guzel zaman gecirdiyse allahim 3 cumleden biri o ne dersen de o hep kendini soyluyor bende kocami met etmeyi sevmem yani kime neyin havasini yapicam yok kocamla soyle an yasadm boyle yapti falan ki kime kimi anlatiyor ergenler gibi sanki hava yapmaya calisiyor bende hep iyi niyetli oluyorum elimden geldigince uyariyorum falan
Birde dogal olarak esimle tanisiyorlar muhabbetleri var ama benimle onceden konustugu seyleri onada soruyor mesela ben soylememisim gibi nerde calisiyorsun falan tv kac ekran dedi soyledim esimede sordu herseyi oyle yapiyor esimle davranislarimizi gozlemlemis esim ikinci bebek zamanimiz gecti laf arasinda bana diyorki kiz baya iyisiniz massallah falan eskisi gibi degil oradan vurmak ister gibi ve o buradayken 2 bardak kirildi kendi agziylada nazar diyor bana bir akil verin nazar duasi falan onerin esimle aram bozulucak diye korkuyorum oyle manali araniz cok iyi dediki
Lütfen bana böyle şeyler anlatma ben sevmiyorum,arkadaşlığımız bozulmasın diye niye uyarmıyorsunuz?SUN IS ARKADASIMLA YATTIM
Mesele nazar değil ki :)2 bardak kırıldıysa kesin nazardır, 1 tane olsa bişey diyemezdim ama 2 tane
Merhaba arkadaslar en kisa sekilde anlatmak istiyorum benim bir arkadasim var okuldan beridir gorusuyoruz 10 senelik kendisk kv ile yasiyor 7 senedir cocuklarimiz ayni yasta ayni sene evlendik ben ayri yasiyorum eskiden esimle problemlerim vardi falan tabi cok sık gorustugumuzden biliyordu ben 2 senedr mesafe koydum cunku evinde huzursuz kocasi sorumsuz ve her yedigi halti herkes goruyor bu kiz bize geliyor ya allahim ciddi birsey konusamiyorsun kocasiyla iki dakika guzel zaman gecirdiyse allahim 3 cumleden biri o ne dersen de o hep kendini soyluyor bende kocami met etmeyi sevmem yani kime neyin havasini yapicam yok kocamla soyle an yasadm boyle yapti falan ki kime kimi anlatiyor ergenler gibi sanki hava yapmaya calisiyor bende hep iyi niyetli oluyorum elimden geldigince uyariyorum falan
O anlattiginda soyledigim tek sey hata yapiyorsun cocugunun yuzune nasil bakiyorsun oluyor esin ne yaparsa yapsin sen bir annesin diyorum o cvp bile vermiyor son konusmamizda bir iki defa uyarmak istedim ama tinlamadi ben tezgahin onunde sadece isimle ugrastim yanina oturup agiz agiza dedikodu yapmadm tek derdim hava atiyo kendince anlatsin gitsin di oylede oldu esim bilmiyo bilse direk koparip atar ama konuyu actiktan sonra bir kere daha aradi isim gucum var benim dedim kalabalik bir ailem var biliyorsun dedim arkadaslarima vakit ayiramiyorum kusura bakma dedim ooo ev kadiniii hadi sen cenaze islerinle bassagliklariyla ugras dedi guldu taviz vermedm of bos cene calamam basi bos degilim malesef dedim baska zaman gorusuruz dddim kapattimEsin biliyo mu arkadasinin kocasini aldattigini? Biliyosa evinize nasil aliyor nasil muhattap oluyor veya siz? Esini overken diyemiyo musun canim madem bu kadar iyi kocan var niye aldatiyosun herifi? Yada aldattigini anlattiginda tepkin noluyor liseli ergenler gibi ay cokk romantik mi cekiyosun? Cunku terslesen hata oldugunu soylesen bi daha anlatmaya cesaret edemez. Maksat dedikodu malzemesi ciksin diye oturup bu igrenc seyleri niye dinliyosun. Nazar falan ne alaka evliliginde bi sorun yok ki nazar deydi diye dusunesin. Sakarlik olmus kirilir yani bardak bu arkadasligini bitirmen icin nazardan daha onemli bi sebebin var kari koca arkadas olunacak insanlar degiller
Aslında konunun asıl açılma konusu neydi anlayamadım ortada bir patavatsız arkadaşınız var onu hayatınızdan istemiyorsunuz sanırım lâkin okadar karışık anlatmışsınızki kafa karıştırıyor konunuz madem o arkadaşı istemiyorsunuz açık ve net dolaylı yollarla değilde aynı kafa yapısı olmadığınızı farklı farklı karakterler olduğunuzu buda seni horduğunu ve artık onunla görüşmek istemediğini söyleAslinda daha aciklayici olayim bu kizla arami acmamin sebebi evli oldugu halde is hayatinda iliskileri olmasi tiksindim ama tamamen koparamiyorum sen boyle boyle oldugun icin diyemiyorum yani bana anlattigi icin yuzune vurmak istemiyorum
Annem hep dusman kazanmak kolay ama tasimasi zor der
Yani nasil diyeyim kocasi onu aldatiyor o kocasini bize geliyor herswyi anlatip sonrada 3 kelimeden biri esimle soyle yattim boyle yattim bayiyo bni bu ne perhiz ne lahana tursusu yani birde esimle inatla muhattap olmak icin konustugumuz ssyleri sormasi tuhafima gidiyor
Birde a yuzugun yenimi tabaklarin yenimi oo telefonun yenimi bornozuma kadar dikkat etmis banyoda oo yeni almissin falan aslinda gorusmek hic istemiyorum cok zorlayinca goruselim goruselim diyince artik gelsin gitsin diyorum
E yani gorusme. Kocasini aldatan kadin,buyuk ihtimal aldattigi adamlarda evlidir oyle olmasa bile boyle arkadas dunya iyisi olsa nolur daha kendi ailesine cocuguna sadakafi yok kime ne hayri olsun.O anlattiginda soyledigim tek sey hata yapiyorsun cocugunun yuzune nasil bakiyorsun oluyor esin ne yaparsa yapsin sen bir annesin diyorum o cvp bile vermiyor son konusmamizda bir iki defa uyarmak istedim ama tinlamadi ben tezgahin onunde sadece isimle ugrastim yanina oturup agiz agiza dedikodu yapmadm tek derdim hava atiyo kendince anlatsin gitsin di oylede oldu esim bilmiyo bilse direk koparip atar ama konuyu actiktan sonra bir kere daha aradi isim gucum var benim dedim kalabalik bir ailem var biliyorsun dedim arkadaslarima vakit ayiramiyorum kusura bakma dedim ooo ev kadiniii hadi sen cenaze islerinle bassagliklariyla ugras dedi guldu taviz vermedm of bos cene calamam basi bos degilim malesef dedim baska zaman gorusuruz dddim kapattim
Aslinda ozur dilerim icimdekileri doktum ne yapmak istiyorum tam bilmiyorum anlayis bekliyorum sizlerden kizi anlattim gozu pis ama 10 senelik ve fingir fingir daha bugun is yerinden biriyle birlikte oldugunu anlatti evet sanirim korkuyorum kocamla ilgili olmasindan kendinizi benim yerime koyun bir arkadasiniz var gunlefce geleyim geleyim diyor gel diyorsunuz sonra bana yasantima dusuncelerime ters seyler anlatiyor sonra benimle konustuklarini ozellikle salona gidip esimede soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?