Kem gözlümü ne bu kiz

Arkadaşınız size gelip yaptığı ahlaksızlıkları anlatmaya başlayınca ,evimde bu tür konuların konuşulmasını istemiyorum .diyerek tepkini göster.
Ben birdaha gelmemesi icin elimden geleni yapicam sayet gelirsede bir sekilde artik ayagini kesicem

Ay ne fenasın ya
Kızın her hareketi batmış
Yahu Sakıp Sabancı ya niye nazar değmedi adam yıllarca evli kaldı zengindi eceliyle öldü .
Uffff
Ben aslinda yani tamamini okusaydiniz bana fena degil gerizekali derdiniz cunku sakin kafayla dununce dunden bu gune tam gerizekaliyim gercekten hayir diyemiyorum tepkimi koyamiyorum

Ben aslinda yani tamamini okusaydiniz bana fena degil gerizekali derdiniz cunku sakin kafayla dununce dunden bu gune tam gerizekaliyim gercekten hayir diyemiyorum tepkimi koyamiyorum
Bilmiyorum kem göz değil Ahlaksız deseniz daha doğru benim size tavsiyem eşlerle olan sorunları psikoloja falan anlatılmalı benim komşum hep ağzımı arıyordu oda çok sorunluydu sana eşin niye hediye almıyor dedi
Sevmiyor eşim hediye almayı
sonra bana bir gün çevremde çok iyi çiftler olsun ki örnek olsun dedi bende haklısın benimde şu an çevremde öyle çift olsa çok süper olur dedim
Laf verme o zmn

ya kusura bakmayın, dediniz uçar gider bir an evvel. ancak noktalama işaretleri olmayınca hikayenizi pek anlayamadım.
Allah kolaylık versinö nazarlardan esirgesin ailenizi.

Bn size hak veriyorum bnimde bi arkadasim vardi ne zaman bi araya gelsek bi hava atmalarda hatta bi tuhaflik bndemi diye düsünüyorumda hic sevmem uzak durun derim muhatap olmayin

Wuhhh tek cümleyle ne çok şey anlatmışsın.

kıskanıyordur veya kıskanmıyordur bilemem ama nazar değer. anlatma hiçbişeyini sende

Ben başkasına eşimi anlatmam çok şükür memnunum derim geçerim sevmiyorum öyle şeyleri anlatmayı. Sende anlatma he de geçmiş mümkünse o kişiden uzak dur. Sana yapışıp kalmasin

2 bardak kırıldıysa kesin nazardır, 1 tane olsa bişey diyemezdim ama 2 tane

Sana nazarı anlatayım bir kaç örnek ile ;
Bir arkadaşım regl günüm geçiyor göğüslerim şişti, hep böyle düzensiz oluyorum senin nasıl seninde mi düzensiz mi ? Ben, yoo benim düzenlidir günü bile Şaşmaz benim, sonuç : o güne kadar hep düzenli olan ben ilk defa 2 ay regl olmadım.
Çalıştığım kurumdaki bir bayan benden el kremi istedi bigün bende dolabimda vardı verdim, bayan " sen kullanmıyor musun hiç , bu krem bozulmaya başlamış " ben " çok nadir kullanıyorum ben , ellerim kurumaz benim" bayan " ayyyy ne güzel" sonuç : ertesi gün sabah uyandığımda ellerim avuç içlerimë kadar o kadar kötü bir haldeydi ki avuç avuç krem sürdüm yaklaşık 15 gün . Nazar böyle olur 2 tane bardak kırıldı ile nazar olmaz

Sizi anlıyorum. Benim kuzenim de öyleydi. Eşim bana tektas almıştı evlenmeden önce. Ofise yanina gidince farketti. "Sen ona ne veriyosun da sana bunu aldi" dedi. Sonra sevgilisine zorla tektas aldirdi. Sevgilisinin aldığı herşeyi bana hava atmak icin gosterirdi hep. Ve esimin yanindaki hareketleri hosuma gitmezdi. Akrabam ama arama mesafe koydum. Sadece zorunlu oldukca görüşüyoruz. Siz de öyle yapin

Bilemesin bu zamanda kimin arkadas, kimin dost oldugunu. 10 senelik bile olsa..

Hem egonu oksuyor hem korkuyorsun.kaparsin telefonlarini engellersin silah zoruyla mi geliyor evinize. Hem arkadasiniz hem namusuna kadar laf etmisiniz.namusundan suphe duydugunuz kadini evinize neden aliyorsunuz ?

Bana Nazar gibi geldi. Bir de eşinizle muhattap olmak için yer arıyor gibi. Ben arkadaşımin eşiyle konuşmaktan utanırım açıkçası. (Tqbii herkes bir değil kıyas da pek yapılmaz)
Bence siz mesafe koyun.

Esin biliyo mu arkadasinin kocasini aldattigini? Biliyosa evinize nasil aliyor nasil muhattap oluyor veya siz? Esini overken diyemiyo musun canim madem bu kadar iyi kocan var niye aldatiyosun herifi? Yada aldattigini anlattiginda tepkin noluyor liseli ergenler gibi ay cokk romantik mi cekiyosun? Cunku terslesen hata oldugunu soylesen bi daha anlatmaya cesaret edemez. Maksat dedikodu malzemesi ciksin diye oturup bu igrenc seyleri niye dinliyosun. Nazar falan ne alaka evliliginde bi sorun yok ki nazar deydi diye dusunesin. Sakarlik olmus kirilir yani bardak bu arkadasligini bitirmen icin nazardan daha onemli bi sebebin var kari koca arkadas olunacak insanlar degiller

O anlattiginda soyledigim tek sey hata yapiyorsun cocugunun yuzune nasil bakiyorsun oluyor esin ne yaparsa yapsin sen bir annesin diyorum o cvp bile vermiyor son konusmamizda bir iki defa uyarmak istedim ama tinlamadi ben tezgahin onunde sadece isimle ugrastim yanina oturup agiz agiza dedikodu yapmadm tek derdim hava atiyo kendince anlatsin gitsin di oylede oldu esim bilmiyo bilse direk koparip atar ama konuyu actiktan sonra bir kere daha aradi isim gucum var benim dedim kalabalik bir ailem var biliyorsun dedim arkadaslarima vakit ayiramiyorum kusura bakma dedim ooo ev kadiniii hadi sen cenaze islerinle bassagliklariyla ugras dedi guldu taviz vermedm of bos cene calamam basi bos degilim malesef dedim baska zaman gorusuruz dddim kapattim

Aslında konunun asıl açılma konusu neydi anlayamadım ortada bir patavatsız arkadaşınız var onu hayatınızdan istemiyorsunuz sanırım lâkin okadar karışık anlatmışsınızki kafa karıştırıyor konunuz madem o arkadaşı istemiyorsunuz açık ve net dolaylı yollarla değilde aynı kafa yapısı olmadığınızı farklı farklı karakterler olduğunuzu buda seni horduğunu ve artık onunla görüşmek istemediğini söyle

E yani gorusme. Kocasini aldatan kadin,buyuk ihtimal aldattigi adamlarda evlidir oyle olmasa bile boyle arkadas dunya iyisi olsa nolur daha kendi ailesine cocuguna sadakafi yok kime ne hayri olsun.

Hayatta bazen açık olmakta fayda vardır
Yaşamını, huyunu suyunu tasvip etmediğiniz birine seninle görüşmek istemiyorum diyebilmelisiniz
Yüz yüze olunca kolay değil biliyorum ama bir kere deneyin, görün çok rahatlayacaksınız
Bahane ile, takiple, dua ile değil, direk olarak seninle görüşmek istemiyorum, bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…