Yok ama sacma ddgilmi benden ogrendiklerini onada soylemesi birebir herseyi soruyor onun esi bir sayfasi var bende onun esini 7 yildir taniyorum bana bir gece online oldugum icin msj atti ne bicim arkadassin falan sayfami oner falan filan sonra maksat laf olsun yani sevmiyorum o adami sabah arkadasima mesaj attim esine soyle yazmasn bana gokhan gorur ne alaka gece gece der dedim esim terstir o konularda arkadasima uzulur kocasi iyi olmadigi icin hal hatir sorar gecer kiz bizdeyken cikar evden rahat edelim diye ayni tutumu kizdan bekliyorum aslindaSiz eşinizi arkadaşınızdan mı kıskanıyorsunuz bana mı öyle geldi
Ay ben sizi gerçekten hiç normal bulmadım ya. Yemeyip içmeyip kadını arayıp kocan bana yazmasın Gökhan görür muhabbetleri fln.. sizinkisi anladığım kadarıyla fikir zikir meselesi. evlerden uzak.Yok ama sacma ddgilmi benden ogrendiklerini onada soylemesi birebir herseyi soruyor onun esi bir sayfasi var bende onun esini 7 yildir taniyorum bana bir gece online oldugum icin msj atti ne bicim arkadassin falan sayfami oner falan filan sonra maksat laf olsun yani sevmiyorum o adami sabah arkadasima mesaj attim esine soyle yazmasn bana gokhan gorur ne alaka gece gece der dedim esim terstir o konularda arkadasima uzulur kocasi iyi olmadigi icin hal hatir sorar gecer kiz bizdeyken cikar evden rahat edelim diye ayni tutumu kizdan bekliyorum aslinda
Aslinda daha aciklayici olayim bu kizla arami acmamin sebebi evli oldugu halde is hayatinda iliskileri olmasi tiksindim ama tamamen koparamiyorum sen boyle boyle oldugun icin diyemiyorum yani bana anlattigi icin yuzune vurmak istemiyorumBen anormal bir durum görmedim ama sizin 10 yıllık arkadaşınızdan eşinizi kıskanmanız çok ayıp bence. Ha dersin ki öyle biri o zaman tamamen ilişkini kes, olsun bitsin.
Aslinda daha aciklayici olayim bu kizla arami acmamin sebebi evli oldugu halde is hayatinda iliskileri olmasi tiksindim ama tamamen koparamiyorum sen boyle boyle oldugun icin diyemiyorum yani bana anlattigi icin yuzune vurmak istemiyorumBen anormal bir durum görmedim ama sizin 10 yıllık arkadaşınızdan eşinizi kıskanmanız çok ayıp bence. Ha dersin ki öyle biri o zaman tamamen ilişkini kes, olsun bitsin.
Aaaa o nasil sey kocasi tekin biri degil bunu kocamda biliyor telefonuma baksa ki benim saklayacak birseyim olmadigindan hep ortadadir bu serefsizle gece 3 te niye muhattap oldun dese naparim ne derim adam inatla yazdi banaAy ben sizi gerçekten hiç normal bulmadım ya. Yemeyip içmeyip kadını arayıp kocan bana yazmasın Gökhan görür muhabbetleri fln.. sizinkisi anladığım kadarıyla fikir zikir meselesi. evlerden uzak.
Tekin biri olmayan kişi sizde niye kayıtlı ozamanAaaa o nasil sey kocasi tekin biri degil bunu kocamda biliyor telefonuma baksa ki benim saklayacak birseyim olmadigindan hep ortadadir bu serefsizle gece 3 te niye muhattap oldun dese naparim ne derim adam inatla yazdi bana
Aslinda ozur dilerim icimdekileri doktum ne yapmak istiyorum tam bilmiyorum anlayis bekliyorum sizlerden kizi anlattim gozu pis ama 10 senelik ve fingir fingir daha bugun is yerinden biriyle birlikte oldugunu anlatti evet sanirim korkuyorum kocamla ilgili olmasindan kendinizi benim yerime koyun bir arkadasiniz var gunlefce geleyim geleyim diyor gel diyorsunuz sonra bana yasantima dusuncelerime ters seyler anlatiyor sonra benimle konustuklarini ozellikle salona gidip esimede soruyorBu konuyu acmanizda ki maksat ne nazar duası mi ? Saka gibi
Bukadar kötüyse arkadaşlık kurmayın madem
Kayitli degil arkadasimin eski facesini kullaniyormus oda bende ekli dogal olarak ben ikisinide kullaniyor diye silmedmTekin biri olmayan kişi sizde niye kayıtlı ozaman
Adamın mesajına cevap vermek zorunda değilsin o saatde zaten
Çok yersiz korkularınız var !Aslinda ozur dilerim icimdekileri doktum ne yapmak istiyorum tam bilmiyorum anlayis bekliyorum sizlerden kizi anlattim gozu pis ama 10 senelik ve fingir fingir daha bugun is yerinden biriyle birlikte oldugunu anlatti evet sanirim korkuyorum kocamla ilgili olmasindan kendinizi benim yerime koyun bir arkadasiniz var gunlefce geleyim geleyim diyor gel diyorsunuz sonra bana yasantima dusuncelerime ters seyler anlatiyor sonra benimle konustuklarini ozellikle salona gidip esimede soruyor
Benim eşini aldatan guvenmedigim eşimden dolayı cekindigim bı arkadaşım yokAslinda ozur dilerim icimdekileri doktum ne yapmak istiyorum tam bilmiyorum anlayis bekliyorum sizlerden kizi anlattim gozu pis ama 10 senelik ve fingir fingir daha bugun is yerinden biriyle birlikte oldugunu anlatti evet sanirim korkuyorum kocamla ilgili olmasindan kendinizi benim yerime koyun bir arkadasiniz var gunlefce geleyim geleyim diyor gel diyorsunuz sonra bana yasantima dusuncelerime ters seyler anlatiyor sonra benimle konustuklarini ozellikle salona gidip esimede soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?