Kem gözlümü ne bu kiz

Sehri321

Annesinin kalbi 'Devran'ım ❤️❤️
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
674
935
33
32
Merhaba arkadaslar en kisa sekilde anlatmak istiyorum benim bir arkadasim var okuldan beridir gorusuyoruz 10 senelik kendisk kv ile yasiyor 7 senedir cocuklarimiz ayni yasta ayni sene evlendik ben ayri yasiyorum eskiden esimle problemlerim vardi falan tabi cok sık gorustugumuzden biliyordu ben 2 senedr mesafe koydum cunku evinde huzursuz kocasi sorumsuz ve her yedigi halti herkes goruyor bu kiz bize geliyor ya allahim ciddi birsey konusamiyorsun kocasiyla iki dakika guzel zaman gecirdiyse allahim 3 cumleden biri o ne dersen de o hep kendini soyluyor bende kocami met etmeyi sevmem yani kime neyin havasini yapicam yok kocamla soyle an yasadm boyle yapti falan ki kime kimi anlatiyor ergenler gibi sanki hava yapmaya calisiyor bende hep iyi niyetli oluyorum elimden geldigince uyariyorum falan
Birde dogal olarak esimle tanisiyorlar muhabbetleri var ama benimle onceden konustugu seyleri onada soruyor mesela ben soylememisim gibi nerde calisiyorsun falan tv kac ekran dedi soyledim esimede sordu herseyi oyle yapiyor esimle davranislarimizi gozlemlemis esim ikinci bebek zamanimiz gecti laf arasinda bana diyorki kiz baya iyisiniz massallah falan eskisi gibi degil oradan vurmak ister gibi ve o buradayken 2 bardak kirildi kendi agziylada nazar diyor bana bir akil verin nazar duasi falan onerin esimle aram bozulucak diye korkuyorum oyle manali araniz cok iyi dediki

Cok cok uzun oldu kusura bakmayin lutfen

Siz eşinizi arkadaşınızdan mı kıskanıyorsunuz bana mı öyle geldi

Siz eşinizi arkadaşınızdan mı kıskanıyorsunuz bana mı öyle geldi
Yok ama sacma ddgilmi benden ogrendiklerini onada soylemesi birebir herseyi soruyor onun esi bir sayfasi var bende onun esini 7 yildir taniyorum bana bir gece online oldugum icin msj atti ne bicim arkadassin falan sayfami oner falan filan sonra maksat laf olsun yani sevmiyorum o adami sabah arkadasima mesaj attim esine soyle yazmasn bana gokhan gorur ne alaka gece gece der dedim esim terstir o konularda arkadasima uzulur kocasi iyi olmadigi icin hal hatir sorar gecer kiz bizdeyken cikar evden rahat edelim diye ayni tutumu kizdan bekliyorum aslinda

Ay ben sizi gerçekten hiç normal bulmadım ya. Yemeyip içmeyip kadını arayıp kocan bana yazmasın Gökhan görür muhabbetleri fln.. sizinkisi anladığım kadarıyla fikir zikir meselesi. evlerden uzak.

Ben anormal bir durum görmedim ama sizin 10 yıllık arkadaşınızdan eşinizi kıskanmanız çok ayıp bence. Ha dersin ki öyle biri o zaman tamamen ilişkini kes, olsun bitsin.
Aslinda daha aciklayici olayim bu kizla arami acmamin sebebi evli oldugu halde is hayatinda iliskileri olmasi tiksindim ama tamamen koparamiyorum sen boyle boyle oldugun icin diyemiyorum yani bana anlattigi icin yuzune vurmak istemiyorum

Annem hep dusman kazanmak kolay ama tasimasi zor der

Yani nasil diyeyim kocasi onu aldatiyor o kocasini bize geliyor herswyi anlatip sonrada 3 kelimeden biri esimle soyle yattim boyle yattim bayiyo bni bu ne perhiz ne lahana tursusu yani birde esimle inatla muhattap olmak icin konustugumuz ssyleri sormasi tuhafima gidiyor

Birde a yuzugun yenimi tabaklarin yenimi oo telefonun yenimi bornozuma kadar dikkat etmis banyoda oo yeni almissin falan aslinda gorusmek hic istemiyorum cok zorlayinca goruselim goruselim diyince artik gelsin gitsin diyorum

Ben anormal bir durum görmedim ama sizin 10 yıllık arkadaşınızdan eşinizi kıskanmanız çok ayıp bence. Ha dersin ki öyle biri o zaman tamamen ilişkini kes, olsun bitsin.
Aslinda daha aciklayici olayim bu kizla arami acmamin sebebi evli oldugu halde is hayatinda iliskileri olmasi tiksindim ama tamamen koparamiyorum sen boyle boyle oldugun icin diyemiyorum yani bana anlattigi icin yuzune vurmak istemiyorum

Annem hep dusman kazanmak kolay ama tasimasi zor der

Yani nasil diyeyim kocasi onu aldatiyor o kocasini bize geliyor herswyi anlatip sonrada 3 kelimeden biri esimle soyle yattim boyle yattim bayiyo bni bu ne perhiz ne lahana tursusu yani birde esimle inatla muhattap olmak icin konustugumuz ssyleri sormasi tuhafima gidiyor

Birde a yuzugun yenimi tabaklarin yenimi oo telefonun yenimi bornozuma kadar dikkat etmis banyoda oo yeni almissin falan aslinda gorusmek hic istemiyorum cok zorlayinca goruselim goruselim diyince artik gelsin gitsin diyorum

Ay ben sizi gerçekten hiç normal bulmadım ya. Yemeyip içmeyip kadını arayıp kocan bana yazmasın Gökhan görür muhabbetleri fln.. sizinkisi anladığım kadarıyla fikir zikir meselesi. evlerden uzak.
Aaaa o nasil sey kocasi tekin biri degil bunu kocamda biliyor telefonuma baksa ki benim saklayacak birseyim olmadigindan hep ortadadir bu serefsizle gece 3 te niye muhattap oldun dese naparim ne derim adam inatla yazdi bana

Aaaa o nasil sey kocasi tekin biri degil bunu kocamda biliyor telefonuma baksa ki benim saklayacak birseyim olmadigindan hep ortadadir bu serefsizle gece 3 te niye muhattap oldun dese naparim ne derim adam inatla yazdi bana
Tekin biri olmayan kişi sizde niye kayıtlı ozaman
Adamın mesajına cevap vermek zorunda değilsin o saatde zaten

Bu konuyu acmanizda ki maksat ne nazar duası mi ? Saka gibi

Bukadar kötüyse arkadaşlık kurmayın madem
Aslinda ozur dilerim icimdekileri doktum ne yapmak istiyorum tam bilmiyorum anlayis bekliyorum sizlerden kizi anlattim gozu pis ama 10 senelik ve fingir fingir daha bugun is yerinden biriyle birlikte oldugunu anlatti evet sanirim korkuyorum kocamla ilgili olmasindan kendinizi benim yerime koyun bir arkadasiniz var gunlefce geleyim geleyim diyor gel diyorsunuz sonra bana yasantima dusuncelerime ters seyler anlatiyor sonra benimle konustuklarini ozellikle salona gidip esimede soruyor

Derdiniz ne anlamadım ? İki bardak kırıldı diye nazarmı olmuşsunuz anlamadım,sevmiyorsanız görüşmessiniz bu kadar basit neyini dert ettiniz ?

Tekin biri olmayan kişi sizde niye kayıtlı ozaman
Adamın mesajına cevap vermek zorunda değilsin o saatde zaten
Kayitli degil arkadasimin eski facesini kullaniyormus oda bende ekli dogal olarak ben ikisinide kullaniyor diye silmedm

Çok yersiz korkularınız var !

kusura bakmayın ama hem namussuzlukla suçladığınız kişiyle 10 yıldır arkadaşsınız hem size terbiyesizlik yaptığını düşündüğünüz adamla internet üzerinden arkadaşsınız yada eklisiniz yada numarası var her neyse..adama yazacak cesareti vermiş arkadaş olmuşsunuz yazınca da kocam kızar ayakları..asla görüşmeyeceğim insan modelisiniz azıcık öz eleştiri yapın bence

Benim eşini aldatan guvenmedigim eşimden dolayı cekindigim bı arkadaşım yok

Öyle olduğunu düşündüğüm bı insanla ortak hicbirseyim olamaz oyuzden kendimi sizin yerinize koyamıyorum

Madem öyle neden gorusuyorsunuz ? Öyle düşünüp görüşüp hakkında böyle konuşmak mi arkadaşlık ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…