- Konu Sahibi GuerillaTanya
-
kesinlikle gerekmedikce bir amelixat gecirmemeni tavsiye ederim. burnunun eminim güzeldir o yuzden birak burnunda keloid olustugunu düsünsene?? keske dersin...canımmm aynı sorun bende de var ,adının keloid olduğunu yeni öğrendim.bende tam 22 yıldır varilkokul 1.sınıftayken verem aşısı kolumda keloid halini aldı 6cm uzunluğunda falan var oldukça kabarık ben önemsemiordum ama yaz gelince nerdeyse yoldan geçenlerin bile durdurup aaa koluna nolduu,o neee ayyy tarzında acıyan gözlerle bakmalarından bıkmadım değil!! bu konuya nie yoğunlaştım dersen burun estetiği yaptırmak istiyorum fakat aklıma kolumum durumu gelince ya burnumda yapılacak keside de böyle aşım gibi kitle oluşursa die çok kokruorum .sence riske atılmalımıyım.dr.a danıştım farklı yerden kesi yaparım dedi ama sonuçta ameliyat geçiricem ve keloid oluşabilir gibi gelio bunu düşünmek bile kabus güzelleşeyim derken Allah korusun başıma iş almayayım.ayrıca omzumda akne çıkmıştı uzun süre geçmedi şimdi aşım gibi sertleşmeye başladı,off yine mi aynı bela gelio başıma acaba işin enteresanı en çok zencilerde görülürmüş,ilginç değil mi,çenem düştü benimle aynbı sorunu paylaştığın için içimi dökeyim dedim.kendine iyi bak canım,bana dafikir verirsen çok sevinirim.kib...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?