Markadan değil güncellemedendir o çünkü benim farklı bir marka ve klavye güncellemesinden sonra böyle oldu.Benim telefonda da oluyor ve ben de her çocuk yazdığımda, önerilen kelimeler arasında görüp bi rahatsız oluyorum.
Sony benimki. Markadan mı yapıyor ki? Klavye güncelledim geçende, ondan mı oldu yoksa?
Yok hiç bişey okumadım arkadaşlarımda da çıktı zatenAnnemde ve kendi telefonumda denedim şimdi, olmadı. Acaba öyle bir haber vs mi okudunuz?
SamsungHediye, isim falan çıkıyor bende
Google kaynak gösteriyor
Telefonun markası nedir
Markadan değil güncellemedendir o çünkü benim farklı bir marka ve klavye güncellemesinden sonra böyle oldu.
Benim ve annemin telefonu da samsung. Alla allah merak ettim ve şaşırdım doğrusu. Keşke böyle şeyleri hiç duymasak, hiç olmasa. Biz klavyede görmeye tahammül edemiyoruz minicik bedenler ise bunu yaşıyorYok hiç bişey okumadım arkadaşlarımda da çıktı zaten
Samsung
Gerçekten çok rahatsız oluyorum gördükçe çocuğa da sonra akla gelen kelime o mu olmalı midem bulanıyor sinirlerim hopluyorBenim ve annemin telefonu da samsung. Alla allah merak ettim ve şaşırdım doğrusu. Keşke böyle şeyleri hiç duymasak, hiç olmasa. Biz klavyede görmeye tahammül edemiyoruz minicik bedenler ise bunu yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?