• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

Kelebegim kilolarini verdin ugramaz oldun buralaramafoldumben
Hani birakmayacaktin bizi?
Merak ettim canim ya nerelerdesin,hersey yolunda degil mi?
Bu arada 56.8 ciktim bugun tartida:)

ya ne diyeyim bilmiyorum gerçekten süper bi azim süper bi irade örneği göstermişsin ve gösteriyorsunuz kızlar bende bi kaç defa diyet listeleri hazırladım gaza gelip ama hazırlamamla kaldım allahtan boyum varda 80 ne yaklaşan kilomu azda olsa gizliyor... :utangac:

bende bu akşamdan itibaren başlıyorum, ayyy ne kadar kilo almışsın diyenlere inat zayıflıcam :3: sizlerinde desteğini bekliyorum

kuru kayısımı da aldım bu sabah yarın kahvaltıdan önce 2 tane yiyip üstüne su içicem ara öğünlerde de 5-6 tane kuru üzüm yiycem..hallolur inşallah şu kabız sorunumbilmiyorumkismile[/B][/FONT]

kesin hallolur hayatım kabızlık sorunun kendi adıma kayısının üstüne tanımıyorum bu konuda pamuk gibi yapacak seni bak gör son 2 yıldır favori meyvem oldu benimbenimopuyorumnanaktan[/QUOTE]

bebişim aldım ama yiyemedim ya..kuru olan meyveler felaket midemi bulandırıyo..ama yemeye çalışçam söz veriyorumopuyorumnanaktan

kelebegim nasilsin? Bir kac gundur giremedim gunlugune..
Ben 26 haziranda geliyorum insallah,o zamana kadar 56 olsam cok iyi olucak.
Cok guzel motuve ediyorsun, cesaretlendiriyorsun soylemeden gecemicem.
Mesajn icinde saol canim benim rahatlattin benikaydirigubbakcemile2

Kelebegim kilolarini verdin ugramaz oldun buralaramafoldumben
Hani birakmayacaktin bizi?
Merak ettim canim ya nerelerdesin,hersey yolunda degil mi?
Bu arada 56.8 ciktim bugun tartida:)

balperimm canım benim bak 56ları görmüşsün bile tebrik ediyorum hayatım senia.s.bende bu zamana kadar gelebildiysem senin desteğinle geldim tatlım..ilk başlarda günlüğümde kimse yokken sen vardın..o yüzden bende sana çooook teşekkür ediyorum..niye uğramadığımı yazıcam az sonra canım balperimmŞeniza.s.

bal perisi 26 hazirana kadar hedefine ulaşırsın benceee:)

kelebekimmmmmmm nerdesin nerdeyim görüşemedik yaahu:D eheuheu 100 gr daha vermişim yani sanırsam mutlu haberi ancak yarın vereceğim 6lı rakamlara düşünce:) sende nasıl durumlarr??:)

bebişim ne durumdasın?ben birazdan yazıcam neler yaptığımı:1hug:

ya ne diyeyim bilmiyorum gerçekten süper bi azim süper bi irade örneği göstermişsin ve gösteriyorsunuz kızlar bende bi kaç defa diyet listeleri hazırladım gaza gelip ama hazırlamamla kaldım allahtan boyum varda 80 ne yaklaşan kilomu azda olsa gizliyor... :utangac:

bende bu akşamdan itibaren başlıyorum, ayyy ne kadar kilo almışsın diyenlere inat zayıflıcam :3: sizlerinde desteğini bekliyorum

canım benim çok teşekkür ederim..eminim isteyen herkes başarabilir her şey inanmakta bitiyo..sana başarılar diliyorum ve her zaman burda görmek istiyorum tatlıma.s.opuyorumnanaktan

kızlar sonunda geldimm..pazar gününden beri evde tadilat var bilgisayarı kullanamadım o yüzden..ve çoğunlukla dışardan yedik..hiçte dikkat etmedim..çünkü artık kilo vermekte almak kadar kolay biliyorum..kilo aldım mı almadım veya ne kadar kilo aldım hiç bi fikrim yok..tartılmaya dahi fırsat bulamadım düşünün..pazar gününe kadar yine yokum pazar sabahı tartılıp yine aranıza katılıcam..şimdi çok yorgunum biraz uyumaya gidiyorum..herkesin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum..pazar günü tek tek bakıcam..hepinizi çok seviyorum vede çok öpüyorumm..pazar günü görüşmek üzereopuyorumnanaktan

kızlar sonunda geldimm..pazar gününden beri evde tadilat var bilgisayarı kullanamadım o yüzden..ve çoğunlukla dışardan yedik..hiçte dikkat etmedim..çünkü artık kilo vermekte almak kadar kolay biliyorum..kilo aldım mı almadım veya ne kadar kilo aldım hiç bi fikrim yok..tartılmaya dahi fırsat bulamadım düşünün..pazar gününe kadar yine yokum pazar sabahı tartılıp yine aranıza katılıcam..şimdi çok yorgunum biraz uyumaya gidiyorum..herkesin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum..pazar günü tek tek bakıcam..hepinizi çok seviyorum vede çok öpüyorumm..pazar günü görüşmek üzereopuyorumnanaktan

çok merak etmiştik tatlımopuyorumnanaktanbu haberi duyduğuma sevindim pazara bkliyorum seniiopuyorumnanaktan

senden haber aldığıma çok sevindim tatlım yaaaaa nerelerdeydin??!!! Öldm meraktan kızdım da ama gördüm ki unutmamışsın bizleri.. Çok öpüyorum cnmm:)

keşke gezmelerde olsaydım tatlımm:teytey:a.s.

Hoşgeldin a.s. Neyse ki önemli bir şey yok kolay gelsin cnm. Ben eminim ki sen kilo almamışsındır Alsanda verirsin yerleşmeden zaten sen onları :1hug:

Back
X