• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

yaaaaavv ama kuzucum ben önceden mc donaldsa gidip 1 tane büyük boy big mc menü yerdim sonra gider aspavada sos sogan kaşar dürüm yerdim sonra eve gelirdim komşu bişeyler gönderdiyse onları yerdim bi de gece gece yarım ekmek tost yapıp yerdim:S gerçi şey sorucm sen oturup da 2 tane simit yemedin sanrsam:S abartılı mı yemedin yoksa az az mı yedin ama yedin mi? eğer çok yedin ve almadıysan MAŞALLAH datluma:) ama benim metabolizmaya da bi el at kelebekim ya :d belki de şey olabilir ben 72, 71,69,68 özellikle 72 ve 68de çok takıldım. ondan vücut beni deli etmek istiyor olabilir:S bu ara düzensiz de yaşıyorum çünkü bi gün sınav var bi gün yok bi gün kahvaltıyı 10 da 11de yapıyorsam ertesi gün sabah 7 de yapıyorum ondan da olabilir amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bugün 70.6 çıktım tartıdaaa:D

tatlım simit yedim ama yarım yedim öyle 2 tane falan değil..bu arada bu günde maşallahım vardı 2 parça börek 1 kase patates salatası ve 1 tane kurabiye yedim..bakalım reglimi bekliyorum regl bitiminde neler olcak çok merak ediyorum..regl olana kadar ve regl döneminde ciddi ciddi dikkat edebilsem çok güzel olucak yaa..bana dua edin kızlar nolurr:Saruboceq:bu arada hayatım 6 lı rakamlara çok çok az kaldı güzel haberlerini büyük bi hevesle bekliyorummopuyorumnanaktan

kelebekciğim tebrik ederim canım azmin zaferi işte bu seninkisi maşallahın var ço güzel uyguladın diyetini kaçamaklarda hakkın tabikide bendeniz kilo veremediğim gibi üstüne kiloda aldım 58 e takıldım ama diyet falan yok şu an bakalım bir ürün sipariş verdim şimdide onu kullanacağım hap değil inceltici işe yararsa paylaşırım burada

canım benim çok teşekkür ederim ama bu aralar kaçamaklar çok fazlalaştı..regl olucam diye midir nedir kendimi kilo almış gibi hissediyorum..ürünü kullandığında bizi haberdar et olur mu?bakalım nasıl bi etkisi olucak

tatlım simit yedim ama yarım yedim öyle 2 tane falan değil..bu arada bu günde maşallahım vardı 2 parça börek 1 kase patates salatası ve 1 tane kurabiye yedim..bakalım reglimi bekliyorum regl bitiminde neler olcak çok merak ediyorum..regl olana kadar ve regl döneminde ciddi ciddi dikkat edebilsem çok güzel olucak yaa..bana dua edin kızlar nolurr:Saruboceq:bu arada hayatım 6 lı rakamlara çok çok az kaldı güzel haberlerini büyük bi hevesle bekliyorummopuyorumnanaktan

tatlım sanmıyorum bişey olacağını ya. hiç bişey olmazsa kilon aynı kalır. kilo falan almamışsındır. evet bebeğim 70.5 çıktım bugün tartıda 600 gr sonraaaaa 6lı rakamlar bekler beni:)

kızlaaar bu günkü menüm

kahvaltı:yarım dilim ç. ekmeği
3 tane yeşil seytin
közde biber
1 kk az beyaz peynir

ara:10 tane kiraz

öğle:5 yk kıymalı bezelye yemeği
2 yk yoğurt

ara:1 tane portakal

akşam:1 kase ezogelin çorbası

ara:türk kahvesi
1 bardak süt

kızlaaar bu günkü menüm

kahvaltı:yarım dilim ç. ekmeği
3 tane yeşil seytin
közde biber
1 kk az beyaz peynir

ara:10 tane kiraz

öğle:5 yk kıymalı bezelye yemeği
2 yk yoğurt

ara:1 tane portakal

akşam:1 kase ezogelin çorbası

ara:türk kahvesi
1 bardak süt

menün süper hayatımmm harikasın yineopuyorumnanaktan

canım arkadaşlarım bu günkü menümü yazıyorum hemen

kahvaltı:1.5 dilim kepek ekmeği

ara:12 tane kiraz

öğle:6 köfte büyüklüğünde kabak mücver(yağsız tavada pişirdim)

ara:6 tane kuru üzüm

akşam:1 kase hazır düğün çorbası
2 tane zeytinyağlı yaprak sarması

ara:komşuya gidicem 1,er şekerden en fazla 2 bardak çay

canım arkadaşlarım bu günkü menümü yazıyorum hemen

kahvaltı:1.5 dilim kepek ekmeği

ara:12 tane kiraz

öğle:6 köfte büyüklüğünde kabak mücver(yağsız tavada pişirdim)

ara:6 tane kuru üzüm

akşam:1 kase hazır düğün çorbası
2 tane zeytinyağlı yaprak sarması

ara:komşuya gidicem 1,er şekerden en fazla 2 bardak çay

senin bu ölçülü menülerini çok beğeniyorum hayatım işin sırrı bu galiba dimi ölçüyü tutturabilmek bu konuda süpersin gerçekten ama kahvaltı yapamamışsın sanki sadece ekmek mi yedin şekercimopuyorumnanaktan

senin bu ölçülü menülerini çok beğeniyorum hayatım işin sırrı bu galiba dimi ölçüyü tutturabilmek bu konuda süpersin gerçekten ama kahvaltı yapamamışsın sanki sadece ekmek mi yedin şekercimopuyorumnanaktan

ay yok hayatım ya diğerlerini yazmamışın sen uyarınca dikkat ettim..1 kk beyaz peynir,közde patlıcan ve 2 tane yeşil zeytin yedim ama yazmayı unutmuşum:kedi::kedi:

kuru kayısımı da aldım bu sabah yarın kahvaltıdan önce 2 tane yiyip üstüne su içicem ara öğünlerde de 5-6 tane kuru üzüm yiycem..hallolur inşallah şu kabız sorunumbilmiyorumkismile

ay yok hayatım ya diğerlerini yazmamışın sen uyarınca dikkat ettim..1 kk beyaz peynir,közde patlıcan ve 2 tane yeşil zeytin yedim ama yazmayı unutmuşum:kedi::kedi:

kuru kayısımı da aldım bu sabah yarın kahvaltıdan önce 2 tane yiyip üstüne su içicem ara öğünlerde de 5-6 tane kuru üzüm yiycem..hallolur inşallah şu kabız sorunumbilmiyorumkismile

canim kuru erik ve yesil elmada iyi geliyor kabizliga

kuru kayısımı da aldım bu sabah yarın kahvaltıdan önce 2 tane yiyip üstüne su içicem ara öğünlerde de 5-6 tane kuru üzüm yiycem..hallolur inşallah şu kabız sorunumbilmiyorumkismile[/B][/FONT][/QUOTE]

kesin hallolur hayatım kabızlık sorunun kendi adıma kayısının üstüne tanımıyorum bu konuda pamuk gibi yapacak seni bak gör son 2 yıldır favori meyvem oldu benimbenimopuyorumnanaktan

kelebegim nasilsin? Bir kac gundur giremedim gunlugune..
Ben 26 haziranda geliyorum insallah,o zamana kadar 56 olsam cok iyi olucak.
Cok guzel motuve ediyorsun, cesaretlendiriyorsun soylemeden gecemicem.
Mesajn icinde saol canim benim rahatlattin benikaydirigubbakcemile2

kelebegim nasilsin? Bir kac gundur giremedim gunlugune..
Ben 26 haziranda geliyorum insallah,o zamana kadar 56 olsam cok iyi olucak.
Cok guzel motuve ediyorsun, cesaretlendiriyorsun soylemeden gecemicem.
Mesajn icinde saol canim benim rahatlattin benikaydirigubbakcemile2

bal perisi 26 hazirana kadar hedefine ulaşırsın benceee:)

kelebekimmmmmmm nerdesin nerdeyim görüşemedik yaahu:D eheuheu 100 gr daha vermişim yani sanırsam mutlu haberi ancak yarın vereceğim 6lı rakamlara düşünce:) sende nasıl durumlarr??:)

slm arkadaşlar yeni üye oldum bana yardım edermisiniz .benimde fazla kilolarım var.yardımistiyorum ama siteyi kullanmayı bilmiyorumakannehir

Back
X