• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

ben 71,5 kg idim bugün diyetimin 9. günü ve 69,3 kg yim.boyum 1,61.işallah ekim ayına kadar 58kg olucam.diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum.3ana 4 ara öğünüm var.hiç aç kalmıyorum.hatta bu hafta kg verdim die haftada 1 kez sütlü tatlı yeme hakkı kazandım :) bu duruma cok sewindim tabikide....

arkadaşlarım inanın gezmekten nete girmeye fırsat bulamıyorum..gezerken kendimi yemekten alıkoyamıyorum..bu sabah tartıldım ve gördüğüm rakam beni inanılmaz mutlu etti..48.820 grım şuan..o kadar yememe rağmen hala 48de olmam mükemmel bi şey..çünkü kızartma beyaz ekmek makarna aklınıza gelebilcek her türlü kaçamağı yaptım gece yemeklere gittim ama aynıyım..ayrıca herkes kilo almam gerektiğini söylüyo..napıcam bilmiyorumm..en yakın zamanda buraya fotomu koyucam..şimdi yine dışarı çıkıyorum bu gün girmeye çalışıcam

arkadaşlarım inanın gezmekten nete girmeye fırsat bulamıyorum..gezerken kendimi yemekten alıkoyamıyorum..bu sabah tartıldım ve gördüğüm rakam beni inanılmaz mutlu etti..48.820 grım şuan..o kadar yememe rağmen hala 48de olmam mükemmel bi şey..çünkü kızartma beyaz ekmek makarna aklınıza gelebilcek her türlü kaçamağı yaptım gece yemeklere gittim ama aynıyım..ayrıca herkes kilo almam gerektiğini söylüyo..napıcam bilmiyorumm..en yakın zamanda buraya fotomu koyucam..şimdi yine dışarı çıkıyorum bu gün girmeye çalışıcam

süpersin tatlım yaaaopuyorumnanaktantebrik ederimmm:teytey:a.s.

tatlım özledik ama seni ya.. nerelerdesin sen:(ben de yapıyorum kaçamaklar ama çok şükür almıyorum kilo veriyorum:) özletme kendini gelll:)

tatlım özledik ama seni ya.. nerelerdesin sen:(ben de yapıyorum kaçamaklar ama çok şükür almıyorum kilo veriyorum:) özletme kendini gelll:)

valla hayatım bende sizi çok özledim ama gezmekten nete girmeye fırsat bulamıyorum inan ben kaçamak yapsam da size destek olmak istiyorum aslında..çizelgeden gördüğüm kadarıyla sende süper ilerliyosun hemen inceliycem şimdiopuyorumnanaktan

Back
X