Kelebeğin Ömrü Buraya Kadarmış.Bitti

inşallah canım böyle aynen devam taviz verme aman diyim

İsyerime geldi elinde çiçeklerle ağladı yalvardi istemiyorum dedim ama kahretisin ki çok özlüyorum.
Bayagi zor günler geçiriyorum
Elbette is yerine ciceklerle gelecek af dileyecek.

Kiz kardesine yaptigi 4.4luk ceyizi,babasinin altina cektigi arabasini, 60 milyar esek ölüsü kadar agir krediyi, tum bunlarin ardi arkasinin kesilmeyecegi gerceginin kimsenin kabul edecegini sanmiyorum kelebekcigim. O da sanmiyordur eminim. Sanmadigi icin bu caba.

Yinede sen bilirsin. Bu adam guven ve gelecek hissi vermiyor.

kelebeeeeeekkkkk

çok ama çok ama çok sevindim bu adamdan kurtulduğuna inan ki senin konularını okudukça ben üzülüodum nie görmüo nie bırakmıo diodum. sana kaç kere söylemiştim ama o zaman hazır diilmişsin demek ki bitirmeye, sakın ardına dönüp bakma bile. sen yüreği çok güzel bi kızsın umarım karşına da böyle güzel gürekli bi insan çıkar zamanı geldiğinde ve şu sıkıntılı dönemleri atlatıp düze çıktığında ohhh be dünya varmış ne çekmişim ben bunu diyceksin
ama sakın geri dönüş yapma
tebrik ederim

Ayyy sevgiliniz benim içimi baymıştı.
Ben sizden 10 yaş büyüğüm erkek arkadaşımla çok yeniyiz daha ama size yapılan hareketlerin onda birini yapmaz yapamaz.
Üstelik aynı meslekteler.
Çiçeklere miçeklere kanma sakın
Yol ver gitsin .
Çok gençsin karşına neler çıkar.

Zehol neler diyor nelerrrr
İşte sen haklıydın kelebek, herkes beni yemeye çalışıyormuş.
Ardı arkası kesilmiyor bu isteklerin
Ailem bile benim arkamdan iş çeviriyor
İstediğin herşeyi alcam haklısın sen en güzellerini hakediyosun ben 60 milyar borcun altından kalkamıcak bi adam değilim
Çok şükür ki maaşım iyi öderim aslanlar gibide gelirim evleniriz her istediğin de olur
Sen yeter ki evet de barışalım
Sana çok haksızlık ettim ama hep beni istemediğini düşündüğüm için oluyodu bunlar
Ben seninle nişanlanmak isterken sen bana hep hayır istemiyorum olmaz diyodun
Bende ben doğuya gittikten sonra başka birini bulacak galıba diye düşünmeye başladım beni istemiyor diye düşündüm
Vs vs.
Bende istemiyorum istemiyorum dedimmm
Çok ağladı, yanımda kimse yok bundan sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak diyo.
Babası tekrar kredi çektin diye kızmış millet az yiyo da ev alıyo diyomuş şokk geçirdim borçların neredeyse tamamı babasına ait adamda ki saygısızlığa bakk. Bunları o anlattı ben dinledim dinledim sonra ben artık istemiyorum dedim ağlaya ağlaya gitii

Teşekkür ederim cannıımmmm
İradem ve ben bir bütün olduk af yok acı yok

Sessizce takip ediyordum konularını
İnan verdiğin karara çok sevindim, böyle düşüncesiz bir odunla bir ömür geçmez, çiçekle kapına gelmesinin amacını da söyleyeyim; onu bu odun haliyle çekecek başka birini bulamayacağı kafasına dank etmiştir,
Geri dönersen çok daha kötü duruma düşersin canım, zor biliyorum ama biran önce unutmaya çalış,
Çok daha iyi bir geleceğe layıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…