- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Aynen öyle mevzu yalan söylemesi.Olay yüzük değil..Yalan ..Erkeklerin en cok söylediği söz.Sen kızacaksın diye demedimler...E o zaman güven bitiyor ..Hangisi doğru hangisi yalan ne bilcen öyle ömürde gecmez..Bugün değilse yarın mutlaka ayrılık olur..
Çok iyi yapmışsın ayrıl be yoluna bak
Diğer konumu okuyan herkes araliksiz kaç kurtar kendini demiştiHakkinda hayirlisi olsun diger konunu okumustum..hatta cok uzulmustum.. isin icinden nasil cikarsin ki diye dusunmustum cunku evlilik disaridan goruldugu kadar kolay olmuyo canim emin ol..bir sure sonra rahat yasama imkaniniz varken aldigi tum parayi krediye yatirdiginda ister istemez bi rahatsizlik duyma durumun olabilirdi..konussam caresi yok sussam gonul razi degil modunda takilman kuvvetle muhtemeldi..lutfen uzulme Allah karsina sana deger veren aile olmanin ne demek oldugunu bilen birini cikarsin...
Bende sevindim kendim için teşekkür ederimYalnizkelebek kurtarmışsın yakanı sonun da o psikopattan valla ne yalan söyliyim sevindim senin için
Canım zor bir sürectesin ..Ama eğer barışır geri dönersen yine aynı şeyleri yasayıp duracaksın ve bu hayatını yasanmaz hale getirecek.Bu sürecte yaz ve sürekli aklını başka işlerle meşgul et.Hayırlısı olmayacaksa hiç olmasın.Böyle adamlarla evlenip pişmanım keşke evlenmeseydim diyen binlerce insan var ve hayatları pişmanlıkla sıkıntıyla kavga gürültüyle geciyor..ileriyi düşün geleceğini düşünDiğer konumu okuyan herkes araliksiz kaç kurtar kendini demişti
Ya tek problem o olsaydı belki diyorum bi şekilde asilabilirdi duzelebilirdi
Ama adam da yalan var şüphecilik var suçluluk psikolojisi yükleme var... Varda var
İnşallah sizinde dualarinizla karşıma hayırlısı çıkar bundan snra
Karsima cikacak olan kisiden bi beklentim yok .
Hiç bişey istemiyorum sadece benim ona verdiğim değeri sevgiyi görsün ve ona göre davransin, nankör olmasın bunun gibi
Ben 21 o 24Çocukca tartışmalar bunlar yaşlar kaç 18 var mısınız? İkinizde daha cocuk gibisiniz.
İnan Bende yapamiyodum yada geri dönüyodum hemenAaaah aaah aynisindan bende de var bitane ben de 21 yasindayim. Bitti diyemiyorum yazamiyorm allah im beni de kurtarr
daha evlenmeden parasına karışırsanız o da size ayrılırken paragöz muamelesi yapar. şaşırmadım.
güvenmemesi kendi hayvanlığı ama.
yüzük meselesine gelince kendi arada yüzük olayı hep mantıksız gelmiştir.
Artık ağlamıyorum bile zehollKelebekcim gecmeyecek gibi gorunsede vallahi billahi geciyor. Sakin ha umutsuzluga kapilma. Gez toz ailene karis kendine vakit ayir. Tabi bu benin onceki konun nispetince soyledigim biseey.
Yeni ve olgun evlilige hazir, seni ve kuracagi yuvasini 1. Plana alan bi erkek ciktiginda karsina;
Odanin pencerelerini ac. Gok yuzu doldur odana. Ardindan cok derin bi ohhhhhhhhggggk! çek.
- Aaaaaasla resmiyet olmadan (pastahane yuzugu dedigimiz) zimbirtiyi takmamani tavsiye ederim. Zimbirti cunku cok gereksiz. Tabi bi donem insanlarla cok icli disli oldugum yerde (giyim magazasi)nda calisiyordum. Bazi olaylari minimuma indirmek icin tek basima tek tasimi aldim.
oyle bisey yapabilirsin ama bu cok sacma. Yasini basini almis gul gibi insan evladisiniz. Resmiyetle mana kazanir bu hal aksi halde "zimbirti" oluyor. - Diger husus aranizdaki diyaloglari okurken ben dahi bunaldim canim. Dogru insanla gerci sende boyle bir diyalog icinde olmayacaksindir ama...
Seviyoruz seni sil gozunun yasini
2 buçuk yılda illa ki iyi günlerde oldu napayım bende istemiyorum böyle olmasını ama aklıma gelip duruyorben bile senin adını forumda görünce paylaştığın konuları hatırlıyorum yaşayan sen olduğun halde o kötü anları nasıl beceriyosun iyi günleri hatırlamayı ben mi karamsarım sen mi iyimsersin valla anlamadım gitti
geçeer kelebeğim sıkma canını2 buçuk yılda illa ki iyi günlerde oldu napayım bende istemiyorum böyle olmasını ama aklıma gelip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?