Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç önermek doğru değil ama kantaron yağını bende duydum, iyileşme sürecinde yara kapanırken kullanabilirsin
Bu arada bir kelebeğe değer vermen, gecenin o vakti onu kurtarmak için çabalaman benim gibi bir hayvan sever için konunun özü, kötü bir kaza geçirmişsin ama yine de Allah razı olsun diyorum ben. Bu dünyada halısına konan canlıları ezen insancıklar var çünkü.
Umarım çok çabuk iyileşirsin, arada bir de ateşini kontrol et bence, enfeksiyon falan olmasın çok geçmiş olsun
keşke dikiş attırsaydınız daha erken iyileşirdi......bu saatten sonra dikiş de atılmaz artık......pansumanlarınızı ihmal etmeyin bari......mikrop kaparsa zor günler geçirirsin.......ağızdan atibiyotik de al
geçmiş olsun
kantron yağın varsa sür bire bir yaralar için,yarayı iz bırakmadan iyileştiren tek şey kantron yağı.
Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış o hızla ya başını çarpsaydın. allah korumuş..
Çok geçmiş olsun,bence en iyisi doktora bir görünün.. Ayrıca kelebeği kurtarmaya çalışman çok hoşuma gitti,benim de senin gibi bir olay başımdan geçti yavru köpeğimi oradan çekip alayım derken elim demirlere sıkışmıştı.. Dikkatsizliğin sonucu işte :107:
bence vakit kaybetmeden doktora gidin.yaranız iyileşse bile metal parçadan enfeksiyn kapma riskiniz var ve yara kapandıktan sonraabse tarzı birşey görülebilir. gidiverin doktora korkmayın bence :) geçmiş olsun tekrardan.
ne tatlısın, kelebeği öldürmeden kurtarmak için yaptığın çaba çok hoş.
ilaç tavsiyesi yasakmış, zaten arkadaşlar da yardımcı olmuşlar. ben sadece kelebek kısmını yazayım dedim :)