• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kelebeği kurtarayım derken...

geçmiş olsun
kantron yağın varsa sür bire bir yaralar için,yarayı iz bırakmadan iyileştiren tek şey kantron yağı.

keşke dikiş attırsaydınız daha erken iyileşirdi......bu saatten sonra dikiş de atılmaz artık......pansumanlarınızı ihmal etmeyin bari......mikrop kaparsa zor günler geçirirsin.......ağızdan atibiyotik de al

İlaç önermek doğru değil ama kantaron yağını bende duydum, iyileşme sürecinde yara kapanırken kullanabilirsin

Bu arada bir kelebeğe değer vermen, gecenin o vakti onu kurtarmak için çabalaman benim gibi bir hayvan sever için konunun özü, kötü bir kaza geçirmişsin ama yine de Allah razı olsun diyorum ben. Bu dünyada halısına konan canlıları ezen insancıklar var çünkü.

Umarım çok çabuk iyileşirsin, arada bir de ateşini kontrol et bence, enfeksiyon falan olmasın çok geçmiş olsun

İlaç önermek doğru değil ama kantaron yağını bende duydum, iyileşme sürecinde yara kapanırken kullanabilirsin

Bu arada bir kelebeğe değer vermen, gecenin o vakti onu kurtarmak için çabalaman benim gibi bir hayvan sever için konunun özü, kötü bir kaza geçirmişsin ama yine de Allah razı olsun diyorum ben. Bu dünyada halısına konan canlıları ezen insancıklar var çünkü.

Umarım çok çabuk iyileşirsin, arada bir de ateşini kontrol et bence, enfeksiyon falan olmasın çok geçmiş olsun

saol canım iyi dileklerin için...
enfeksiyon riskini atlattım sanırım batikonlarla falan iyi idare etti yaram bukadar çabuk kapanmasına şaşırdım bende...
fito krem kullanıyorum şuan yaram kapanınca önerdiğiniz kremede bi bakıcam ama bir yaraya birden fazla krem uygulanırsa kötü reaksiyon gösterir diyede çekiniyorum biraz...

evet hayvanları çok seviyorum bu kelebek olsada farketmez benim için bence hepsinin dünyada yaşama hakkı var ve bu hakkı onlara insan oğlu vermedi...
hayvanları sevmeyen insanları sevmiyorum şahsen ben, nasıl diyim onlar bana insan gibi gelmiyor nedense...

keşke dikiş attırsaydınız daha erken iyileşirdi......bu saatten sonra dikiş de atılmaz artık......pansumanlarınızı ihmal etmeyin bari......mikrop kaparsa zor günler geçirirsin.......ağızdan atibiyotik de al

mikrop kapma aşamasını geçtik sanırım yara kapandı,ama açılırsa falan ani bi hareketimle direk gidip diktiricem başka yolu yok sanırım...

geçmiş olsun
kantron yağın varsa sür bire bir yaralar için,yarayı iz bırakmadan iyileştiren tek şey kantron yağı.

teşekkürler...
kullandığım kremde aynı özellikte bir krem önerdiğiniz kantron yağınıda denerim ama yaranın üzerinde sürekli değişik kremler uygulamak pek doğru değil sanırım eczaneme sorup kullanırım büyük ihtimalle...

Çok geçmiş olsun,bence en iyisi doktora bir görünün.. Ayrıca kelebeği kurtarmaya çalışman çok hoşuma gitti,benim de senin gibi bir olay başımdan geçti yavru köpeğimi oradan çekip alayım derken elim demirlere sıkışmıştı.. Dikkatsizliğin sonucu işte :107:

çok geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış o hızla ya başını çarpsaydın. allah korumuş..:53:

teşekkür ederim...
kafamı vursaydım çok kötü sonuçlar çıkardı heralde...
her gördüğüm hayvana yardım ederim onların minneti korudu beni bence :16:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun,bence en iyisi doktora bir görünün.. Ayrıca kelebeği kurtarmaya çalışman çok hoşuma gitti,benim de senin gibi bir olay başımdan geçti yavru köpeğimi oradan çekip alayım derken elim demirlere sıkışmıştı.. Dikkatsizliğin sonucu işte :107:

teşekkür ederim...
benim köpeğim arabaların önüne çok atlardı eskiden kaç kere ezilmekten kıl payı kurtuldum onun yüzünden :1:
yanlız ben omzumu vurdum kelebek uçtu gitti camdan en son onu gördüm yere düşmeden önce güldüm kendi kendime :1:

bu olay başıma gelmeden 4 gün önce babam memelekete gitti tatil amaçlı ve köpeğimide götürdü...
gittiği gün kaybetti köpeğimi 4 gündür hiçbiryerde bulunamadı köpeğim ben tabi ağlar zırlar dua eder oldum günlerce...
kelebeği camdan dışarı çıkarırken sen kurtul benim bebeğimde bana geri gelsin dedim,kelebek ,içeri girdi tekrar sonra tekrar aldım elime elimde zarar görmesin diye hızla kalkınca omzumu vurdum kelebeği bıraktım yere tekrar ve kelebek havalandı uçtu gitti camdan...

sabah babam aradı bulduk köpeğini dedi nasıl bir tesadüftür dedim kendi kendime...
babam belediyenin adamlarına haber salmış köpeğimi tarif etmiş görenler haber versin demiş...
sabah bi adam gelmiş abi senin köpeğe benzeyen bi köpek var bi evin bahçesinde demiş,gitmişler köpeğimin kaybolduğu yerden neredeyse 1 saat uzakta bir evin bahçesinde adam köpeğimi bağlamış bahçeye güneşin altında pislik herif...
benim yavrum asla tasma taktırmaz kendine bağlamıs hayvanı iple...

tabi bizimki babamı görünce çıldırmış resmen kıyameti koparmış kurtar beni diye...
adam bide para istemiş köpeğimizi geri vermek için tabi babamın hışmından nasibinide almış,ve geri almış babam köpeğimi...
o gece o ağrım ve acımla sabaha kadar dua ettim bulunsun diye RABBİM dualarımı kabul etti şükürler olsunki belkide kelebek yardım etti bana diyorum sebeb oldu...

bence vakit kaybetmeden doktora gidin.yaranız iyileşse bile metal parçadan enfeksiyn kapma riskiniz var ve yara kapandıktan sonraabse tarzı birşey görülebilir. gidiverin doktora korkmayın bence :) geçmiş olsun tekrardan.

bence vakit kaybetmeden doktora gidin.yaranız iyileşse bile metal parçadan enfeksiyn kapma riskiniz var ve yara kapandıktan sonraabse tarzı birşey görülebilir. gidiverin doktora korkmayın bence :) geçmiş olsun tekrardan.

teşekkür ederim...
tanıdığımız bi doktora eşim sordu tetenoz iğnesi vurduralımmı diye ama vurduğum yer paslı olmadığı için ve üzerimde tişört varken olduğu için gerek yok denildi canım...
doktordan korkucak bişey kalmadı aslında yaram kapandı :1:
tabi açılma gibi bi durum olursa direk koşucam doktora...
yara kabuk tuttukça küçülmeyede başladı ama gerildiği için çok canımı yakıyo :(

ne tatlısın, kelebeği öldürmeden kurtarmak için yaptığın çaba çok hoş.
ilaç tavsiyesi yasakmış, zaten arkadaşlar da yardımcı olmuşlar. ben sadece kelebek kısmını yazayım dedim :):17:

ne tatlısın, kelebeği öldürmeden kurtarmak için yaptığın çaba çok hoş.
ilaç tavsiyesi yasakmış, zaten arkadaşlar da yardımcı olmuşlar. ben sadece kelebek kısmını yazayım dedim :):17:

:1: saol canım kelebekte çok tatlıyd birgünlük ömründe hatırası kaldı üstümde :1:

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back