Bence en iyisi doktora ya da eczacıya sorman ama yaralar için bepanthen diye bir merhem kullanır annem yumuşatıyor ve iyileşmesine yardımcı oluyor diye biliyorum.
Şimdi ben olayı anlamadım nasıl oldu? Keşke hastaneye gitseydiniz mikrop falan kapar sonra.
Geçmiş olsun ne diyim kendinizi ihmal etmenize şaşırdım :44:
Geçmiş olsun öncelikle. Thiocilline diye bir merhem var, yaraları çabuk iyileştiriyor. Onu kullanabilirsiniz. Göz için olandan değil yalnız, alırken dikkat edin.
çok geçmiş olsun ya :26:
kelebek kondurmuşsun yani :))
fito krem ya da medacassol olabilir ikisi de yara merhemi, fakat açık yani tabiri caizse cılk yaraya sürülmüyor sanıyorum...
kremi alırken eczaneye de bir danışırsınız... gerçi senin yaran kabuk aşamasına geçmiş...
dr olmayan kişilerin
-hoş dr olsalar bile lezyonu görmeden hastayı görmeden-
tavsiye ettikleri ilacı nasıl kullanacaksınız?
ayrıca ilaç tavsiyesi yasak
gecmis olsun...:26::26:
Keşke direk doktora gitseydin ya :26:
İnşallah uzun sürmez iyileşmesi...çok geçmiş olsun.:26:
çok saol ama o dikişten çekindim inanki çoookk uzun bir dikiş olacaktı,doktor orda dikiş lazım falan diyince eşim imkanı yok dikiş atılmadan çıkarmazdı beni o hastaneden...
birkere parmağımı kestim dikiş dediler 5 güne iyileşti o kesiğimde bu doktorların dikiş atma merakını anlamıyorum insan hastaneye gitmeye korkuyor...
kaldıki ben öyle acıycak falan diye korkucak yapıda bi insanda değilim ama o dikiş olayı beni geriyo nedense...
Ama iz kalması günlerce kanaması sıvı gelmesi iltihaplanması daha mı iyi.:26:
Ya mikrop kaparsa kapanmazsa :26: Allah korusun :26:
Ben de korkarım dikişten ama başa gelince de gitmemezlik yapmam mikrop kapmasından iyidir valla :26:
evde sürekli pansuman yapıyoruz,kremde kullanıyorum şuanda kapandı zaten yara kabuk tutmaya başladı daha sonra iz kalmaması için krem kullanıcam önce yaranın iyileşmesi lazım tamamen...
ama kabuk tuttukça canımın acısı artıyor yara bölgesi gerildiği için sanırm...
Bepanten önermiştir belki eczacı onu da kullansan.
Önermediyse de sen gene sorarak kullan nolur nolmaz.
İnşallah kısa zamanda kapanır sorunsuz olarak.
Kelebek etkisi bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?