Selam hanımlar Kekler-Pastalar-Cupcakeler yarışmasının sonuna yetiştim
Yarın Kızlarımın Doğum Günü onlar için pasta yaptım.Çok aksilik yaşadım ama fena olmadı
Eki Görüntüle 1045122 Eki Görüntüle 1045121 Eki Görüntüle 1045124 Eki Görüntüle 1045123
Tebrik ederim Çıtkırıldım16:Butun arkadaslara cok tesekkur ediyorum 16:KK Pro Üyeadra, akayca, amante03, KK Pro Üyearzum77, asli85, Balbocegii, KK Pro Üyecanavar, chess, cupcakelove, deniz_1988, dmrsda, efeeylul, KK Pro Üye egunal, KK Pro ÜyeEndlessAuthor, KK Pro ÜyeE_M_A, FallenAngel, fndkfndk, FrapanKoala, gizzem, hezyaa, KK Pro Üyejustholdmetight, kalinkaselin, kirmizicilek16, lacey, LaViNiA_2, LiLiquM, KK Pro Üye Lisabella, liv87, lunamoon, millan, msg38, mybaby24, naz61, nazlma, KK Pro Üyenfy_9185, okuyucuyum, paris68, pegasusunicorn, pimkie, safiyesercan, saras88, sara_28, SaskinAnne, KK Pro Üyesedulu, spaniard, tatlmmm, ukalasey, yokhe, İrem&Özge, KK Pro Üye_meLinDa_
Tebrik ederim ÇıtkırıldımPastamı isterim haa,valla yeni ameliyatta oldum daha iyi gider hani
Yeni kategori ne acaba?
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım"tavuk yemekleri" inşallah yeni kategorimiz açılır bu gün
Sağol canım
Oooo... Tavuk severim ben,ama yemeklerin içinde değil.Soslu,baharatlı şekildeÇok güzel,değişik tarifler çıkar inşallah :13:
Tabiki kırmızı et ilk tercihimdir benimdeEvet bende severimama eşim sevmediğinden pek yapamıyorum inşallah canım sizlerinde bekliyoruz
Tabiki kırmızı et ilk tercihimdir benimdeAma soya soslu,barbekü soslu,körili,bol baharatlı,yumuşacık,nar gibi kızarmış jülyen kesilmiş tavuğa asla hayır diyemem Canım tavuk çekti valla,iyi olsaydımda Tavuk Dünyasına gidip yiyiverseydim şimdi
Sen kendine ypıp ye mutlaka,eşin yemezse yemesin.Belki sosun kokusuna dayanamayıp yemek ister ve vazgeçemez artık
İstirahat ediyorum canım,ama mümkün olura yaparsam eklerim muhakkak
Canım çok teşekkür ederimoooo cok guzel tam kizlara gore ellerine saglikmutlu yillar:
Canım çok teşekkür ederimSelam kızlar.
Çıtkırıldım pro olmuşsun.Hayırlı olsun.
Nevoş bu ne böyle.Çok güzel olmuş.Çok zor olmuştur eminim.Eline sağlık canım.Kızlarının da doğum günü kutlu olsun.
Canım çok teşekkür ederimEllerine saglik canim..kizlarinin dogum günü kutlu olsun..cok güzel olmus,benim barbie pastaya kardes gelmis
3 gün sonrada benim 1 numaranin dogum günü..ne yapacagim bilmiyorum daha
Canım çok teşekkür ederimŞimdi gördümHarika olmuş canım, ellerine sağlık
Prenseslerine tekrar mutlu seneler diliyorum canım
Tebrik ederim ÇıtkırıldımPastamı isterim haa,valla yeni ameliyatta oldum daha iyi gider hani
Yeni kategori ne acaba?
yeni kategori Tavuk yemekleri
Çok çok tebrik ederim , biraz geç kaldım tebrikte ama
Gerçekten özellikle kırık kek parçaları ile yapılmış bir pasta tarifi olması sebebi ile benim için çok yeni bir tarifti , görseli de çok şıktı .
Tekrar ellerine sağlık , gelecek hediyelerinide keyifle kullan .
ben hâlâ şunu merak ediyorum.
oylayanlardan birisi de PROluk kazanacaktı. kim kazandı?
ben hâlâ şunu merak ediyorum.
oylayanlardan birisi de PROluk kazanacaktı. kim kazandı?
Yok canım, onu demiyoruz.
kazanan citkirildim nickli arkadaştı