ayy bayıldım bu topiğe daha 18 yaşındayım yeni başladım böyle şeyler yapmaya sağolsun nevreste hanımın tariflerinden yararlanıyorum sürekli kendisine buradan teşekkürlerimi ileteyim barisayenizde tariflerinizle kendimi iyice geliştiricem ablalarım hepinize şimdiden başarılar takipteyimm
Merhaba canım hoşgeldin
Bu bölüm yarışma bölümü kendine uygun bir kategoride katılmak istersen bekleriz
Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederimYarışma bölümünü de takip etmeni tavsiye ederim çok güzel tarifler ekleniyor
bu aralar şeker hamurundan pasta kurabiye falan denemeyi düşünüyorum ama yarışmaya katılacak durumda değilim henüzasıl ben size teşekkür ederim tarifler içim her haftasonu bir tanesini deniyorum annem isyanlarda kilo aldım diye ama çok seviyorum napıyım ortaya güzel şeyler çıkarmak bunu sevdiklerim için yapmak çok hoşuma gidiyor burayı takip edicem ayy kim bilir ne güzel tarifler öğrenicem
Ellerine sağlık canımBen de öyleydim annem yemek yapmamı istemezdi O dışarı çıktığında ben mutfaktaydım
Sen yapmaya devam et canımAma kilona dikkat et
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1213 Bak bu bölümde yarışma konuları varHepsi denenmiş ve detaylı tarifli
annem un yetiştiremiyorum sana elektirik faturası fırın yüzünden 2 metre geldi falan diyor ama durmuyorum benbugünlerde kilo aldım ama yemek yapmaktan değil sınav stresinden bir de ben yapıyorum ama bikaç lokmadan fazla yiyemiyorum başkalarına yedirmek için yapıyorum bu arada link için teşekkürler hemen bakıcam az önce de leopar pasta yapmaya karar verdim kardeşim istiyor beceririm inşallah ona başlıycam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?