Beğenmenize memnun oldumO zaman siside yeni kategoride göreceğiz
:
Tebrikler citkirildim , hediyeni güzel günlerde güle güle kullan
Yeni katagori tavuk yemekleri miiii çok heyecanlıona da katılmayı düşünüyorum bundan sonra katılacağım bakalım neler olacak
Tebrik ederim çıtkırıldımyeni kategori tavuk yemekleri seçilmiş hepimize hayırlı olsun arkadaşlar yarışmaya katılmak için ne kadar zamanımız var..
citkirildim canım açık ara öndesin birincimiz belli galibaşimdiden teprikler yeni kategorimizde hayırlı uğurlu olsun yeni tarifler bizi bekliyor
Tarifinizi ve sunumunuzu bekliyorumTebrikler citkirildim , hediyeni güzel günlerde güle güle kullan
Yeni katagori tavuk yemekleri miiii çok heyecanlıona da katılmayı düşünüyorum bundan sonra katılacağım bakalım neler olacak
Tebrik ederim çıtkırıldımyeni kategori tavuk yemekleri seçilmiş hepimize hayırlı olsun arkadaşlar yarışmaya katılmak için ne kadar zamanımız var..
Çıtkırıldım tebrik ediyorumEki Görüntüle 1044389
Hediyeni Güle Güle,İyi Günlerde KullanEki Görüntüle 1044387
Rica ederim canım
çook teşekkür ederım Nevrestecimbütün emeklerin için tebriğin için hersey için
Nevrestecım oylama son gün 31 Mart pazar saat 23:00 yazıyo ilk sayfada yanlız bugün 30 mart pazar yanlışlıkmı var?
tesekkur ederim ukalaseyoyun ve tebrigin icin evet yeni kategori Tavuk yemekleri belki bende olurum bakalim
tesekkur ederim ukalaseyoyun ve tebrigin icin evet yeni kategori Tavuk yemekleri belki bende olurum bakalim
bende merak ve heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olacak.. umarım katılırsın sende
tebrik ederimm emeğine sağlıkk :)
oo süremiz uzunmuş denemek için bol bol vaktimiz olacak gibi, çok sordum ama sadece bir tarifle katılabiliyoruz değil mi kuralları okuduktan sonra bazı yorumlar okumuştum da bu kuralın değişmesi için talep olmuştu, değişti mi..
Evet canım tek tarifle katılabiliyorsunuzYanına pilav makarna,salata ile sunabilirsiniz.Ama tavuk tarifini tek olacak