- 19 Mayıs 2009
- 456
- 236
Selam kızlar.İyi pazarlar herkese.
Çıtkırıldım birinciliğini tebrik ederim.Hediyelerini de güle güle,güzel günlerde kullan canım.
çok teşekkür ederim Adracım seninle yarışmak keyifliydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar.İyi pazarlar herkese.
Çıtkırıldım birinciliğini tebrik ederim.Hediyelerini de güle güle,güzel günlerde kullan canım.
çok teşekkür ederim Adracım seninle yarışmak keyifliydi
çok teşekkür ederim MeleklerkorusunÇıtkırıldım tebrik ederim canım..Pastan gerçeten de çok güzeldi..Tebrikler...
Bana oy veren tüm arkadaşlarada çok teşekkür ederim..
- Kalp Pastam
12 6.35%
tesekkur ederim ukalaseyoyun ve tebrigin icinevet yeni kategori Tavuk yemekleri belki bende olurum bakalim
Tarifinizi ve sunumunuzu bekliyorum
Pazartesi kategorimiz açılırsa 3 hafta katılım süresi oluyorYani 20 Nisan 23:00'a kadar tarifinizi ekleyebilirsiniz
Yeni kategori hayırlı olsun.Canım benim Çok teşekkür ederim Evet çoğunluğun istediği ve senin onayladığı kategori
Evet yeni kategorimiz ''Tavuk Yemekleri''
Hayırlı olsun canım inşaallah
ÇITKIRILDIM, tebrik ederim. Hediyelerini güle güle kullan.canım hayırlı olsun inşallah
Yeni kategori hayırlı olsun.
Katılmasam da buradan sizleri takip etmek çok güzel. :))
ÇITKIRILDIM, tebrik ederim. Hediyelerini güle güle kullan.
Nevreste, OY kullananlardan birisine de PROluk verilecekti. O ne zaman belli olacak?
Selam hanımlar Kekler-Pastalar-Cupcakeler yarışmasının sonuna yetiştim
Yarın Kızlarımın Doğum Günü onlar için pasta yaptım.Çok aksilik yaşadım ama fena olmadı
Eki Görüntüle 1045122 Eki Görüntüle 1045121 Eki Görüntüle 1045124 Eki Görüntüle 1045123
ay ınanmıyorum ne kadar güzel olmuş nevom yaa doğum günleri kutlu olsun kuzularnın
Teşekkür ederim canım
bu yarışma ne zamn biticek
sistem beğenmeme müsaade etmedi ama çok beğendim.Selam hanımlar Kekler-Pastalar-Cupcakeler yarışmasının sonuna yetiştim
Yarın Kızlarımın Doğum Günü onlar için pasta yaptım.Çok aksilik yaşadım ama fena olmadı
Eki Görüntüle 1045122 Eki Görüntüle 1045121 Eki Görüntüle 1045124 Eki Görüntüle 1045123