- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
Canım merhaba
Yeni kategori hakkında seninde fikirlerini alabilir miyim
Birkaç kategori üzerine yoğunlaştık
Kebaplar
Tavuk Yemekleri
Kış Sebzeleri
Merhabaa nasılsın nevreste ablacımm:) valla bilemedimki hepsi birbirinden güzell :) bende tavuk yemekleri ağır basıyor yinede :)
İyiyim canım sen nasılsınÖyle mi tamam bakalım ortak ne karar verilecek
Hediye anneme gitti..oda icinde kart yok dedi..bende israrla vardir,iyi bak dedim..sonunda annemden fircayi yedim..yok kizim,isime yarayacak bisey degilki saklim..olsa söylerim dediÖyle mi genelde numara bildiriliyor:44:Sen yurt dışında olduğun için olabilir:26:Hediyenin içinde yokmuydu kart:26:
Öyle mi oldu
Hoşgeldin hemşomAnnen nasıl oldu:26:
Yok canım biz konuşuyorum ortak ne karar verilirse onu yaparızAma tavuk yemekleri ve kebaplar arasında olur
Bende iyiyim çok şükür :)
Hos geldin canimsiteyi uzun zamandır kullanıyorum ama yemek yarışmasını yeni keşfettim :) yemek yapmaya gönül vermiş biri olarakta çok sevdim..
her ne kadar bu işlerde yeni olsam da kendimi geliştirmeye çabalıyorum, ve katılmak içinde çok heyecanlandım.. yeni yarışma konusu ne zaman belli olur ve buradan mı takip etmeliyim haberleri, yardımcı olur musunuz
Allah iyilik versin canım
Oylama bayağı hareketli
Merhabasiteyi uzun zamandır kullanıyorum ama yemek yarışmasını yeni keşfettim :) yemek yapmaya gönül vermiş biri olarakta çok sevdim..
her ne kadar bu işlerde yeni olsam da kendimi geliştirmeye çabalıyorum, ve katılmak içinde çok heyecanlandım.. yeni yarışma konusu ne zaman belli olur ve buradan mı takip etmeliyim haberleri, yardımcı olur musunuz
Canım ne kadar önemli tam bilmiyorum ama ben pro kart aldığım zaman bildirmiştim ve hala kartı saklıyorum.Hediye anneme gitti..oda icinde kart yok dedi..bende israrla vardir,iyi bak dedim..sonunda annemden fircayi yedim..yok kizim,isime yarayacak bisey degilki saklim..olsa söylerim dedi
bende cok isime yaramaz diye üstelemedim acikcasi
Evet onlar birbirlerini geçemiyorlarAminn cümlemize inşallah :)
evet öyle gözüküyorr muzlu pastayla uğur böceği pasta arasındaki beraberlik hala bozulmamışş şaşırtıcı :)
Hos geldin canim
pazar günü oylama bitiyor..pazartesi kategori belli olur...
Merhaba
Yemek yapmayı seviyorsanız tam yerine geldiniz.
Yeni kategorimiz tam netleşmediAma Pazartesi yeni kategoriye başlıyoruz Kategori bu linkteki topiğe yönlendirme linki olarak ekleniyor.. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=586088 Burdan takip edebilirsiniz veya bu topiği takip etmeniz yeterli olacaktır
teşekkür ederim
Telefondan siteye girdiğm için isimlerinizi kopyalayamıyorum ama bana layık görüp oy veren 11 kişiye de çok teşekkür ederim. Hasta yatağımda moral oldunuz bana.
Çok geçmiş olsun canım:26:
Teşekkürler canım. Bir haftadır hastayım beş kilo verdim.umarım çabuk geçer.
Allah kolaylık versinDikkat et kendine İnşaallah çabuk iyileşir ve toparlanırsın
Telefondan siteye girdiğm için isimlerinizi kopyalayamıyorum ama bana layık görüp oy veren 11 kişiye de çok teşekkür ederim. Hasta yatağımda moral oldunuz bana.