Müsait bir zamanda adresimi yazarım nevoşum
Yok sen kebaplar kategorisine dayanamazsın biliyorum
Listenin başında ki isim belli, Nevoş
aa oda doğru kendine oy istiyo diyolar sonra dımıYok değil ama ben katılırsam tanıtım zor oluyor sonra pişman oluyorum
Canım o zaman hediyeyi 2'ye bölmemiz gerekirCookplus ayda 250 hediye çeki veriyorsa Ayda 2 kez yaparsak 2'ye bölünür kabul ediyor musun
Yok değil ama ben katılırsam tanıtım zor oluyor sonra pişman oluyorum
aa oda doğru kendine oy istiyo diyolar sonra dımı
o yüzden mi ayda bir kere oluyor hımm anlaıdm o vakit :
yok kabul etmiyorum
Senin görevini üstlenirim ben nevoş
Sen misin her seferinde gaz veren, şimdi ben vericem gazı vericem gazı
Bak sen bile öyle düşündün
Tabi canım öyledirBöyle iyi gidiyoruz devam edelim
yok ben öyle düşünmedim aaynı şeyi bende gördüm de ordan bildim
tamam o zaman devam edelim
Bana pro kart gelmedi,bende zaten yurt disinda isime yaramaz diye düsmedim pesine ve kimsede benden numara istemedi:44:Kazen'e numarayı bildirebilirsin.
Canım senin pro kartının numarası ile pro oluyorsunAslında kart şifresi gelince pro olursun. Ama ödemeyi yaptığını bildirdiğin zaman hemen pro olunuyor
Eylül sen beni anladın beni gaza getirmeye çalışanları durdur
Evet yarışma kurallarımız gayet iyi değişiklik beklemeyelim
yok canim,klasik tavuk tarifi iste..öyle iddiali bisey degil..eglencesine katilacaktimÇok şükür canım.
Ay pardon yanlış anlamışım.Güzel bir tarifin var o zaman. Anlatsana biraz. Ayrıca iki gram göbeğini hiç kıskanmadım.
ne bilim icim kipir kipir etti tavik diyince ama kebaplara dönüs olmus..hayirlisiSeni tavuk yemekleri kategorisi için çok hevesli gördümTavuk yemekleri olunca kaçışın yok
Halt etmişlerYok canım beni görünce bile oy mu istiyorsun diyorlarSen eklersen olmaz
Ahhh çok gaza gelen biri değilimAma sahiden isterdim:18::18::18:
Eylül sen beni anladın beni gaza getirmeye çalışanları durdur
Evet yarışma kurallarımız gayet iyi değişiklik beklemeyelim
Öyle mi genelde numara bildiriliyor:44:Sen yurt dışında olduğun için olabilir:26:Hediyenin içinde yokmuydu kart:26:Bana pro kart gelmedi,bende zaten yurt disinda isime yaramaz diye düsmedim pesine ve kimsede benden numara istemedi:44:
Öyle mi olduseni bi tek ben anladım bende yanlış anladım
evet evet fena değil
Hoşgeldin hemşomOylama çok çekişmeli gidiyor
yok canim,klasik tavuk tarifi iste..öyle iddiali bisey degil..eglencesine katilacaktim
aman kiskanma canim,spor yap seninde olur
ne bilim icim kipir kipir etti tavik diyince ama kebaplara dönüs olmus..hayirlisi
Oylama çok çekişmeli gidiyor
Öyle mi genelde numara bildiriliyor:44:Sen yurt dışında olduğun için olabilir:26:Hediyenin içinde yokmuydu kart:26:
Öyle mi oldu
Hoşgeldin hemşomAnnen nasıl oldu:26:
Yok canım biz konuşuyorum ortak ne karar verilirse onu yaparızAma tavuk yemekleri ve kebaplar arasında olur
Halt etmişlerEditörsün görevini yapıyorsun sonuçta, hem efserde var o dağıtır linkleri
Ben yine de gaz vermeye devam edicem
Durduramaz kimse beni
Aha efser de geldiHoş geldin canım
Nevoşa gaz veriyorum, arka çık bana
Öyle mi genelde numara bildiriliyor:44:Sen yurt dışında olduğun için olabilir:26:Hediyenin içinde yokmuydu kart:26:
Nevoş bende de kart yok, hediye falan da gelmediği için içinde olma ihtimali de yok