- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
evet canim demi ama..esime söylimde söyle gösterisli bisey alsin..tabiki paylasirim canim ne demek
cok tesekkür ederim vuslatcigim
öylemiymis,benim haberim yoktu,söylemen iyi oldu ausum
Evet canım her türlü pasta,kek,cupcake yapabilirsin.Çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
Eee tamam işte artık saklı cevherleri gösterme zamanı
Yok canım plan proje hazır 2-3 güne karşınızdayım
Nevoşum yaş pastalar da giriyor değil mi kategoriye:26:
hanımlar simdilik bana musade,
bu arada vuslat79 yerinizde olsam hem bu kadar pratik hem de becerikli iken tarifimi pastalar bolumune koymakla yetinmez hazır kategorisi varken fotosunu ceker yarısmada paylasırdımsıkı takipcileriniz var malum
simdiden hepinizin elinize saglık...
Eeee yapmışken şuracığa da eklersin artık vuslatcım , eline mi yapışır
Evet canım , benim daha cookplus reklamım var
Teşekkür ederim canım O senin tatlılığın
Reklamsız olmazHediyelerini seçtin mi
Olmaz, durmak yok yola devamBak benim peş peşe 4. katılışım olacak yenilgiye doymadım
Senin tatlılığına kim dayanabilir ki
evet canim demi ama..esime söylimde söyle gösterisli bisey alsin..tabiki paylasirim canim ne demek
cok tesekkür ederim vuslatcigim
öylemiymis,benim haberim yoktu,söylemen iyi oldu ausum
Her iki seçenekte güzel olur canımİki seçenek var kafamda ama karar vermedim daha .
Seçtim yani aslında , ihtiyacım olan bir kaç parça vardı onları seçtim (günlük yemek takımı , çaydanlık vs.. gbi ) ya da bir kaç parça almadan hediye çekinin üzerini ben tamamlayıp tefal aktifry mı neydi yazamadım şimdi onu alayım diyorum , bilemedim daha yani.
Zaten daha hediye çeki kodu falan almadım ben , kazenden haber gelecek sanırım :26:
Tuttum bu sloganı
Bak iyi oldu hatırlattığım unutup gidecektin ne me lazım
Naber canım ?
Teşekkürümü yineliyorumhanımlar simdilik bana musade,
bu arada vuslat79 yerinizde olsam hem bu kadar pratik hem de becerikli iken tarifimi pastalar bolumune koymakla yetinmez hazır kategorisi varken fotosunu ceker yarısmada paylasırdımsıkı takipcileriniz var malum
simdiden hepinizin elinize saglık...
Evet canım her türlü pasta,kek,cupcake yapabilirsin.Sınır yok
İyi geceler
Çok doğru söylüyorsunuz
yok canim,ben esimin öyle kötü huylari yoktur,yani hicbir özel günü hatirlamazCanım doğum günün şimdiden kutlu olsun
Eşin alacak pastayı demek Ben de sen ellerinle hazırlarsın diye düşünmüştüm
iyidir canim,senden...ay isar etmeyin lütfen,pastalar cok cekiyor beni zaten..evin alti üstünde bide,bu kalabalikta yapabilirmiyim bilmiyorumİki seçenek var kafamda ama karar vermedim daha .
Seçtim yani aslında , ihtiyacım olan bir kaç parça vardı onları seçtim (günlük yemek takımı , çaydanlık vs.. gbi ) ya da bir kaç parça almadan hediye çekinin üzerini ben tamamlayıp tefal aktifry mı neydi yazamadım şimdi onu alayım diyorum , bilemedim daha yani.
Zaten daha hediye çeki kodu falan almadım ben , kazenden haber gelecek sanırım :26:
Tuttum bu sloganı
Bak iyi oldu hatırlattığım unutup gidecektin ne me lazım
Naber canım ?
Teşekkürümü yineliyorumKızlara takılıyorum
Tarifi yarışma bölümüne eklicem canım
Tamamdır o zaman
yok canim,ben esimin öyle kötü huylari yoktur,yani hicbir özel günü hatirlamaz
zamanim olursa ben yaparim kendime artik,olmazsada alirim
iyidir canim,senden...ay isar etmeyin lütfen,pastalar cok cekiyor beni zaten..evin alti üstünde bide,bu kalabalikta yapabilirmiyim bilmiyorum
yok canim,ben esimin öyle kötü huylari yoktur,yani hicbir özel günü hatirlamaz
zamanim olursa ben yaparim kendime artik,olmazsada alirim
iyidir canim,senden...ay isar etmeyin lütfen,pastalar cok cekiyor beni zaten..evin alti üstünde bide,bu kalabalikta yapabilirmiyim bilmiyorum
Acele etme iyice düşün ona göre yap tarifiniGerçi yapmak istediğin tarifin aynısı yapılabilir.:44:Benim 2 defa başıma geldi Ama kendi tasarımın olacaksa sorun yok
Kimsenin yapmayacağına eminim desem
Bir de yaparlarmış
Ahhh ahhh hangisinin var ki öyle kötü alışkanlıkları Maşaallah
Benim eşim sadece sevgililer gününü hatırlar özel birşeyler yaparDiğer günlerde tık yok
Benim ki yapar, çok korkar benden kendileri
bende oda yok..üstelik ayni gün kizimin dogum günü..yinede sadece dogum günü diye hatirlar 14 subatiAhhh ahhh hangisinin var ki öyle kötü alışkanlıkları Maşaallah
Benim eşim sadece sevgililer gününü hatırlar özel birşeyler yaparDiğer günlerde tık yok
ben bu gazla yarina hazir ederim pastayiYaparsın yaparsın , sen pastalar kraliçesisin bu kategoriye de kaçırma , belki namın taçlanır tekrar
Tamam o zaman acele etme rahat rahat tasarla pastanı
bende oda yok..üstelik ayni gün kizimin dogum günü..yinede sadece dogum günü diye hatirlar 14 subati
ben bu gazla yarina hazir ederim pastayi
söz vermim,islerim cabuk biterse son günlere yetisebilirim belki
Yapacağım pastanın nette resmi var ama tarifi yok
Ben biraz değişiklik yapıcam üzerin de
Maşaallah canımAllah bozmasın