simdilik dusuncedeama istiyorum gercekten. 3yarısmadır takipteyim...
kek bir sekilde yapılır da degisik alengirli işler pesinde olunca surekli ertele ertele, sizin kadar usta olmayınca ve evde 2dk yaparım demeyince bos gunu beklemekle geciyor zamanama yapcam bu sefer, henuz tarife karar vermedim bildigim sınırlı tarifler yapılmadan yerimi alsam iyi olacak
beklemiyorum aksine cok uslu bir kız oldum son gunlerde
gecen gun ilk defa banlandım da yine noldu acaba diye şaşırdım o yuzden
denk gelmisken paylasayım dedim, yoksa keyfim yerinde
simdilik dusuncedeama istiyorum gercekten. 3yarısmadır takipteyim...
kek bir sekilde yapılır da degisik alengirli işler pesinde olunca surekli ertele ertele, sizin kadar usta olmayınca ve evde 2dk yaparım demeyince bos gunu beklemekle geciyor zamanama yapcam bu sefer, henuz tarife karar vermedim bildigim sınırlı tarifler yapılmadan yerimi alsam iyi olacak
Tamam canım sen araştır aklına yatan bir tarif bulursan bekliyoruz
Bu heyecanı yaşaman gerekiyor
Bence de katılınBir kere katıldınız mı arkası geliyor, bağımlık yapıyor
Mesela ben, yenilen pehlivan güreşe doymaz misali her seferin de yarışırken buluyorum kendimi
Benim tarifim hazırMüsait bir günü bekliyorum
Ama ben katılmıcaktım değil miYine su koyuverdim
Selam
Oooo şimdiden 3 olmuş ve vuslat , pegasus ,athenenoctua da katılıyormuş son aldığım haberlere göre
Yine çok kalabalık bir kategori olacak gibi
Hoşgeldin canım
Eylül'de katılacak
Sen de katılmayı düşünüyor musun
Canımsın hayırlısı olsun Bak ben sana birşey demiyorum sen kendiliğinden katılmak istiyorsun
Selam
Oooo şimdiden 3 olmuş ve vuslat , pegasus ,athenenoctua da katılıyormuş son aldığım haberlere göre
Son sayfaya baktım sadece Eylülcüğümü unutmuşum doğru ya kütük mü yapayım fasulye mi diyordu
Ben miDur daha tebrik kabul ediyorum ben , az dinleneyim
Bir kere etki altına aldın, bir şey demesen de demişsin gibi hissediyorum
Süresiz hipnoz ettin beni
Ben katılıcam demedim tarifim hazır dedimPastalar bölümüne eklicem de
Tamam canım sen araştır aklına yatan bir tarif bulursan bekliyoruz
Bu heyecanı yaşaman gerekiyor
Bence de katılınBir kere katıldınız mı arkası geliyor, bağımlık yapıyor
Mesela ben, yenilen pehlivan güreşe doymaz misali her seferin de yarışırken buluyorum kendimi
Benim tarifim hazırMüsait bir günü bekliyorum
Ama ben katılmıcaktım değil miYine su koyuverdim
Bir kere etki altına aldın, bir şey demesen de demişsin gibi hissediyorum
Süresiz hipnoz ettin beni
Evet karar veremiyor
Tamam öyle olsunTebrikler bitince haber ver Bundan sonraki bir kategori olabilir
Gerçi sen hediyelerinle bir sunum yapacaksın
vuslatın da yorumuyla falan iyice gaza geliyorum benşu hafta sonu boş olursam geciktirmeden yapıp koayacagım tarifimi
baktım olmuyor, bir aksam hemen tuzlu kek pişirip yarısmaya renk katarım
insanın dişine gore rakip olunca ve herkes centilmenligi korudukca mutfak ve burada paylasmak bir keyif... ben bile sizleri okuya okuya hevese geldim
vuslat79 olarak tariflerinizden biliyorum, takipteyim, ah diyorum ne becerikli kadınlar var birgun ben de boyle olabilecek miyim acabao yuzden hep sukoyverin, yarısmaya henuz katılamasam bile derli toplu kategoriye gore tecrubeli insanların tarifleri dahi o kadar ogretici ki...
elim cok yatkın olmasa da damagım iyidir, yerken nasıl piştigini vs anlarım, annem kucuklukten beri senden iyi aşcı olur diyordu ama henuz bir marifetimi goremedikyiyici takımı dediklerindenim
Eeee yapmışken şuracığa da eklersin artık vuslatcım , eline mi yapışır
Evet canım , benim daha cookplus reklamım var
Olmaz, durmak yok yola devamSon sayfaya baktım sadece Eylülcüğümü unutmuşum doğru ya kütük mü yapayım fasulye mi diyordu
Ben miDur daha tebrik kabul ediyorum ben , az dinleneyim
Beni görünce dayanamıyorsun Katıl katıl sensiz olmaz
Olmaz, durmak yok yola devamBak benim peş peşe 4. katılışım olacak yenilgiye doymadım
Senin tatlılığına kim dayanabilir ki
evet canim demi ama..esime söylimde söyle gösterisli bisey alsin..tabiki paylasirim canim ne demekBenim Hemşoma şöyle güzel bir doğum günü pastası yakışır
Tabi pastayı bizimle paylaşmazsan olmaz
İyi canım şimdiden 3 tarifimiz varKendime imza yaptım nasıl olmuş Belki böylede farkedenler olur
cok tesekkür ederim vuslatcigimŞimdiden mutlu seneler canım
3 mü ben 3.yü görmedim, hemen bakayım
Vuuvv! İmza süper, güzel düşünmüşsünHer gittiğin topikten takılırlar peşine şimdi
öylemiymis,benim haberim yoktu,söylemen iyi oldu ausumSelam
vuslatın da yorumuyla falan iyice gaza geliyorum benşu hafta sonu boş olursam geciktirmeden yapıp koayacagım tarifimi
baktım olmuyor, bir aksam hemen tuzlu kek pişirip yarısmaya renk katarım
insanın dişine gore rakip olunca ve herkes centilmenligi korudukca mutfak ve burada paylasmak bir keyif... ben bile sizleri okuya okuya hevese geldim
vuslat79 olarak tariflerinizden biliyorum, takipteyim, ah diyorum ne becerikli kadınlar var birgun ben de boyle olabilecek miyim acabao yuzden hep sukoyverin, yarısmaya henuz katılamasam bile derli toplu kategoriye gore tecrubeli insanların tarifleri dahi o kadar ogretici ki...
elim cok yatkın olmasa da damagım iyidir, yerken nasıl piştigini vs anlarım, annem kucuklukten beri senden iyi aşcı olur diyordu ama henuz bir marifetimi goremedikyiyici takımı dediklerindenim
Ben buraya anlamadım tarif hazır mı yarışma bölümüne mi ekleyeceksin bu ne hız