Biliyorum canımSağol canımŞaka, yaparmıyım hiç Ben adil bir yarışmacıyım
Adranın hediyesini merak ediyorum, ulaşıp eklese de görsek
Ellerine sağlıkSağol canım.Bitti bile.
Ben de kurabiye istiyorumal bakalım bu kurabiyeleri kazandın o vakit
Güle güle kullanın canımDemem demem nasıl olsa ekleyemeyecek.Hediyem geldi.Akşam resim çekmeyi unuttum.Yarın eklerim.Tencere ve kızartma tavası geldi.Tencereye çok ihtiyacımız varmış.Evdekiler çok memnun oldu.Onlar memnun oldu ya gerisi mühüm değil.
Güle güle kullanın canımResimleri bekliyoruz Onların memnun olmasına çok sevindim
Biliyorum canım
Ellerine sağlık
Ben de kurabiye istiyorum
Güle güle kullanın canımResimleri bekliyoruz Onların memnun olmasına çok sevindim
İnan ben bile çok memnun oldumTamam akşam çeker eklerim.Telefon açıp kargo geldi,bu boyutta tencere lazımdı zaten dediler ya bir rahatladım.
Banane ben de kurabiye isterimsen kazanamadın amaahahaha şaka şaka
kızz seni kime benzettiğimi buldumm
İnan ben bile çok memnun oldumOnların memnun olmasına
Banane ben de kurabiye isterim
Kime benzetiyorsun
tamam al hadii
bizim alt kattaki komşuyaakadını geçen gördüm birden kafamda ampul yandı içimden anaa dedim nevresteee
çok benziyosunuz o da kapalı
tamam al hadii
bizim alt kattaki komşuyaakadını geçen gördüm birden kafamda ampul yandı içimden anaa dedim nevresteee
çok benziyosunuz o da kapalı
bende de şey var ünlü isimlerin tanıdığım insanlara benzetirimBazen bana da olur.Ama genelde ünlülere benzetirim:)Birini görürüm hemen aklıma o ünlü gelir birden bire.Bizim burada Müslüm Gürses'in tıpatıp benzeyeni var.
Öyle miBeni çok birilerine benzetirler:44:
bende de şey var ünlü isimlerin tanıdığım insanlara benzetirimmisal dizi izlerken anaa derim bizim x şu kadına ne kadar benziyor felan
çok benziyodu ama
Ne zaman geçecek tatlı sevdamız
Öyle canım ben de tatlıya dayanamıyorumAfiyet olsun
ablacim en cok kime benzetiyorlar seni ona gore hayal gucumu kullanacagim kafamda bir nevreste abla canlandircamÖyle miBeni çok birilerine benzetirler:44:
Sağol canım.
ablacim en cok kime benzetiyorlar seni ona gore hayal gucumu kullanacagim kafamda bir nevreste abla canlandircam
Canım ünlülerden değil ama çevremde yakınlarına benzetenler çok oluyor
Allaalla ben yorum yazmistim ama gelmemis buraya neyse tekrardan yazayim
Ozaman bende kafamdaki ayni nevresteyi canlandormaya d3vam edeyim
Katılım başlama tarihi : 03 Mart 2014
En son başvuru tarihi : 23 Mart 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 mart 2014
Oylama bitiş tarihi : 31 Mart 2014 / 23:00 Pazar