- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Sizde kendinizce haklı olabilirsiniz
Canım sitede sorun var düzelir düzelmediği takdirde http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php sıkıntını buraya yazabilirsin
Tamam canım, sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde kendinizce haklı olabilirsiniz
Canım sitede sorun var düzelir düzelmediği takdirde http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php sıkıntını buraya yazabilirsin
sabah benımde öyleydi düzelir zamanla , halkın arasına karıştık biraz
Selam canımselamlar..varmi yeni tarifler
Bakalım bizim ki ne zaman düzelecek ya da düzelecek mi
Selam canım
Var yeni tarif
Düzelecek tabi ki
söylemeden edemeyeceğim
bu kategoride kekler ve pastaların aynı anda yarışması doğru değil
daha önce de birkaç arkadaşın söylediği gibi kategori seçiminde daha özenli davranmalısınız.
Keşke yarışma başlamadan fikrinizi söyleseydiniz.Çoğunluğa göre yön verilirdi kategoriye.Hiç kimse de sade kek eklemezdi sanırım.Yine kremalar,soslar işin içine girerdi.Ama ilerideki kategorilerde kekler tekrar yapılabilir.
yarışma öncesinde belirtmiştim bu konudaki fikrimi
Ben görmedim gözden kaçtı herhalde.
selamlar..varmi yeni tarifler
Bakalım bizim ki ne zaman düzelecek ya da düzelecek mi
sevgili nevreste gayet iyi biliyor bu konudaki fikrimi onunla paylaşmıştım
Siz kekle mi katılacaktınız yoksa.İlk yarışmacı siz olursunuz o zaman:)İstemediğiniz bir olayda ses yüksek çıkmalı.Ben pastalar da işin içine girsin dedim çenemle.Siz de yok kek olsun diye diretseydiniz keşke:)
Kasikla verip,kepceyle almak bu olsa gerek adracigim..Ne oldu size böyle?Solgun görünüyorsunuz.
ben zaten katıldım canım ama bir yarışma düzenleniyorsa hakkı verilmeli diye düşünüyorum her konuda
zaten katılım sayısının düşük olduğundan şikayet ediliyor bu koşullar altında çok normal katılımda düşüklük olması
sadece kategori belirlenmesinde değil sıkıntı, her anlamda başarısız buluyorum yemekteyiz bölümünü
birkac sayfa önce nevreste belirtmisti zaten kekleri ayri kategoride yaristiracagini...umarim o kategoride pasta usulü kek yapilmazda hakki verilir keklerinben zaten katıldım canım ama bir yarışma düzenleniyorsa hakkı verilmeli diye düşünüyorum her konuda
zaten katılım sayısının düşük olduğundan şikayet ediliyor bu koşullar altında çok normal katılımda düşüklük olması
sadece kategori belirlenmesinde değil sıkıntı, her anlamda başarısız buluyorum yemekteyiz bölümünü
Kasikla verip,kepceyle almak bu olsa gerek adracigim..
nasilsin canim,görüsemedik coktandir
İyiyim canım sağolKK ya birgün giremeyince kendimden geçmiş olabilirim
Eki Görüntüle 1030018
Sen nasılsın
Ne oldu size böyle?Solgun görünüyorsunuz.
Aynen ben de öyle oldum nevoşum Akşama kadar 10 dakikada bir kk ya baktım giriliyor mu diye
Ben de iyiyim canım
Ne haber canım Bir bilsem ne olduğunu
Siz kuşlara iyi bakamadınız onların ahı tuttu.Geri gelir nasılsa sağlık olsun:)
İyiyim canım.Sen nasılsın?Diyet nasıl gidiyor?Kaç kilo verdin?Kaç ayda?