- 7 Haziran 2008
- 3.524
- 1.119
- 39
Canım kuşlar kayıp Benimde kuşlarım kayboldu
Canım tarifini ve sunumunu bekliyorumYardımcı olacağım bir şey olursa bana ulaşabilirsin
Çok teşekkür ederim. Umarım beğenirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kuşlar kayıp Benimde kuşlarım kayboldu
Canım tarifini ve sunumunu bekliyorumYardımcı olacağım bir şey olursa bana ulaşabilirsin
Günaydın......................
Günaydın canım , neden mutsuz o smiley bakayım ?
Çok canım sıkkın canım
Az önce kaza yaptım ve çok korktumÇocuğun biri önüme atladı,çarpmamak için kaldırıma vurdum..Ya çocuğa vursaydım diye sabahtan beri ağlıyorum
Günaydınlar.
Çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş ucuz atlatmışsın.
Çok canım sıkkın canım
Az önce kaza yaptım ve çok korktumÇocuğun biri önüme atladı,çarpmamak için kaldırıma vurdum..Ya çocuğa vursaydım diye sabahtan beri ağlıyorum
Çok geçmiş olsun , Allah korumuş .
Ama kendine haksızlık etme , çoğu kişi kıramaz direksiyonu , soğukkanlı davranmışsın demek
Nevreste şuan bu başlık aktif diye gelen hediyelerimin konusunu burada açtım ben , patates yemeklerinde açsam fazla görülmeyeceğini düşündüm ama burada da tarifler gibi onay bekliyor
Aslında ödüller için ayrı bir alt kategori açılsa :44:
Sağol canım
Sen nasılsın
Ellerine sağlık canımCanım konular bu bölüme açılıyor kategori geçtikten sonra Mutfak püf noktaları bölümüne taşınıyor
Yok yemek yapmadım daha sadece fotoğraf çektim , yazdım zaten konuya da o konuda ürünleri kullandıkça ekleme yapacağım diye
Çok canım sıkkın canım
Büyük geçmiş olsun Allah korumuşş :/ umarım aynı olay bidaha yaşanmaz
Canım benim çok geçmiş olsunÇok canım sıkkın canım
Nevreste şuan bu başlık aktif diye gelen hediyelerimin konusunu burada açtım ben , patates yemeklerinde açsam fazla görülmeyeceğini düşündüm ama burada da tarifler gibi onay bekliyor
Aslında ödüller için ayrı bir alt kategori açılsa :44:
Kızlar dün annem ameliyat oldu herşey yollunda gitti şimdi iyi ama ben oraya gitip geliyorum gerekirsede orda kalacam eve geldiğim zaman uğrarım eğer fısat bulursam tarifimide eklerim