Keke yurtdnda yaasaydm diyen var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet almanyada büyüdügüm sehirdeolmak isterdim..türkiyenin son halini görmek istemiyorum artık...

ben her sabah hasretle uyanıyorum burda keşke yurtdışında olsam diye...aslında singapur ve thailand da ortadoğuda bazı ülkelerde avrup dada bulundum kısa süreler fakat kızımla beraber bu ilk sayahatimde dil bilmenin de verdiği avantajla londrada çok rahat ettim eee tabii birde medeniyet meselesi müzeler kültür sanat alışveriş ulaşım derken aşık oldum yaşadığım yere yaaaa..kızlar dua edinde lotodan para çıksın kaçıyım burdanzemuszemus

Son düzenleme:
londrada mı yasadın nasıl bir yer biras anlatırmısın

woodgreen deydik biz...zone 4 de ...studyo tipi 1 flat kiralamıştık...evimizin karşısında sincapların koşuşturduğu bir park vardı...otobüs durağı hemen karşıdaydı...3 duarak sonra çarşıdaydık...metroyla heryere gidiyordum müzeler alışveriş merkezleri...çok güzeldi anlatamam...kzımla vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum ayyy ağlattın beni yaa özledim çok o hayatımı kısa sürede olsa rahatlık ve mutlu yaşamak gibisi yokmuş...

ben dogma büyüme yurtdisinda kaldigimdan yani sIkILdIm sayilir .. tabiki 4-5senede türkiyede kalmis durumdayim ve bana her sorduklarinda nereye gitmek istersin türkiye diyorum.. cünkü ben isvicrede kaliyorum..burda yabancilari pek seven yok heleki türkleri cogu konuda disliyorlar.. mesela londraya gittik orasi gercekten süper bir yer :) yine giderdim yani..tabi herkes nerde rahatsa mutluysa orda kalmayi tercih eder bi yandan =)

isviçrede çok güzel bir yer doğası harika çikolataları filan ama dediğinize katılıyorum londra yı tek geçerim...yine ve yine woodgreen diyorum..mafoldumben

isvicre biraz daha irkci bir yer avrupanin diger ulkeleri gibi degil gelen yabancilar biraz daha dislaniyor.
londra ve diger buyuk merkezler de bu dislanma cok hissedilmiyor cnku yabanci sayisi daha fazla.
amerikada zaten hissedilmiyor bile kim kime dum duma.
ben de avrupa da yasamak istiyorum. amerika cok uzak geliyor ve acikcasi pek de ilgimi cekmiyor, tarihsel bir birikimi yokmus gibi kuru bir yasam gibi geliyor bana. tabiki harika gezilcek gorulcek yerleri var o ayri.
ama avrupaya gidince bir shcengen vizesi ile cogu ulkeyi gezebiliyorsun. muzeler parklar.. gezilcek oyle cok yeri oluyor ki..

valla avrupa olsun ingiltere olsun tarihi coğrafyası sizin dediğiniz gibi pekçok şeyiyle görülmesi gereken benim içinde yaşanması gereken yerler...tadını çıkarabilene tabi:)))

yaşadığım yer hergeçen gün değişiyor hemde saçmasapan bir şeklilde ozaman benim sevdiğim yer olmaktanda çıkıyor bu yüzden bu kadar gitmek istiyorum yaşadığım acıları burda bırakmak...

Son düzenleme:
valla bir iniyim heatrow a yeri öpücem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:sm_confused:anlamadığım bişey var arkadaşlar...kafamçokkarıştı:uhmierre loty fransadan istanbula gelip aşık olunca yada almanı rusu gelip antalyay a alanyaa gelip yerleşince kimse aaaaaaaaaaaaaaaaa ...deyip sesi çıkmıyo dakaydirigubbakcemile3 ben londraya bayılıyorum diyince niye insanlar saldırıyo ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…