Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce yurt dışında yaşıyordum şimdi Türkiyede.. iyiki Türkiyede yaşıyorum
2 tarafıda görmüş biri olarak neden tr yi tercih ediyorsun merak ettim canım, bende yurt dışına çıkmak istiyorum, o yüzden bu topiği takip ediyorum, karşılaştırma açısından
tabii yurtdışı da hangi ülke hangi şehir sanırım en önemli mevzuu bu karşılaştırmada
2 tarafıda görmüş biri olarak neden tr yi tercih ediyorsun merak ettim canım, bende yurt dışına çıkmak istiyorum, o yüzden bu topiği takip ediyorum, karşılaştırma açısından
tabii yurtdışı da hangi ülke hangi şehir sanırım en önemli mevzuu bu karşılaştırmada
ben yurtdisinda yasamayi tercih ederdim... en azindan yeter doydum ulkeme geri donmek istiorum diyene kadar. sonuc olarak turkiye benim ulkem istedigim zaman donerim. suan yurtdisindayim, ama ogrenci olarak. cok mutluyum. ozellikle trden mutsuz olarak ayrilmissaniz yurtdisinda yasamak ilac gibi geliyor. o yuzden konu sahibini bir miktar anlayabiliyorum. kalabildigim surece yurtdisinda yasamak ve calismak istiyorum. firsati olan herkese de tavsiye ediyorum. en azindan tr ile karsilastirma yapacak bir parametreniz olsun elinizde. isterseniz yine donun trye... ama yurtdisi deneyimi cok baska...