Ellerin anası yakında hemen gidiyorBizim tayinler belli oldu ve çok şaşkınız yine çıkmadıBir şaşırdık bir şaşırdık kiElalis anacığından anca dönmüş sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerin anası yakında hemen gidiyorBizim tayinler belli oldu ve çok şaşkınız yine çıkmadıBir şaşırdık bir şaşırdık kiElalis anacığından anca dönmüş sanırım.
Şimdi geldim. Üzücü bi olay yaşadık. Burda yazmim hadi. Komşumuzun başına gelen bir kaza. Üzdü hepimiziElalis anacığından anca dönmüş sanırım.
Anaaaa, hayırlısı be kuzumm. Çocuklar için hayırlı olmuş ama.Ellerin anası yakında hemen gidiyorBizim tayinler belli oldu ve çok şaşkınız yine çıkmadıBir şaşırdık bir şaşırdık ki
Şimdi geldim. Üzücü bi olay yaşadık. Burda yazmim hadi. Komşumuzun başına gelen bir kaza. Üzdü hepimizi
Geçmişler olsun kuzum.Şimdi geldim. Üzücü bi olay yaşadık. Burda yazmim hadi. Komşumuzun başına gelen bir kaza. Üzdü hepimizi
Hayırdır canım geçmiş olsunŞimdi geldim. Üzücü bi olay yaşadık. Burda yazmim hadi. Komşumuzun başına gelen bir kaza. Üzdü hepimizi
Öyle canım hayırlısıAnaaaa, hayırlısı be kuzumm. Çocuklar için hayırlı olmuş ama.
Aaaaa çıkmadı mıEllerin anası yakında hemen gidiyorBizim tayinler belli oldu ve çok şaşkınız yine çıkmadıBir şaşırdık bir şaşırdık ki
Kötü yarın haberlere çıkarGeçmiş olsun kötü bir şey değildir inş
Yok canım yine hüsranAaaaa çıkmadı mı
Hayırlısı olsun diycez napalım nevoşum en azından belirsizlikten kurtuldun.
Off of annem neler yedirmeye çalıştı. Diyetteyim dedim diye kıyamet koptu
Anne terliği yedim
Yaz merak ettimKötü yarın haberlere çıkar
Yok kız asllaaaa yemedim :) takımla beni birbirimize mi düşürcen senYok canım yine hüsran
Aynen sonunda kurtuldukÜzülemiyorum bile eşim çok mutsuz onu sakinleştirmem lazımBir depresyona bile girdirmiyorlar
Ohhhh gidip menüyü yazınca takımdakilerden sopa yiyeceksinNeyse sen kiloyu yavaş ver.Eylül'de gelip senden önce 60 a düşeceğim
Bende merak ettimYaz merak ettim
Etiket yapmadım haline şükretYok kız asllaaaa yemedim :) takımla beni birbirimize mi düşürcen sen
Deynebimin kazen korkusu gibi, elalisin miu korkusuEtiket yapmadım haline şükret
Hem deEtiket yapmadım haline şükret
Sanki 18 lik hatunsun aç şu özeliniBende merak ettim
Deynebimin kazen korkusu gibi, elalisin miu korkusu
Miu yok olsaydı mutlaka etiketlerdimGelsin bittin senHem de
Kim len bu miu deeerrrrmişimMiu yok olsaydı mutlaka etiketlerdimGelsin bittin sen
Neyim eksik 18 liklerdenSanki 18 lik hatunsun aç şu özelini