Yok valla kalpli yapmadımE yani bu kadar cilveden sonra
Sana kekler yaparım
Özelime mesaj at
Yükle bakalım :) eğer böyle sondan girip birinci olursan yandın, dilimizden kurtulamazsınYok valla kalpli yapmadım
Yükle bakalım :) eğer böyle sondan girip birinci olursan yandın, dilimizden kurtulamazsın
Belli olmazAnommmm nedenbende birinci olacak sunum yok tarif de yok :)
İyi geceler canımBelli olmaz
İyi geceler canım ben de kaçıyorum
Unlu:d sen neli kek yapacaksın
bu kategoride fazla dolanma.. yoldan çıkarsın ..Günaydın kıjjjjllaaaarrr
Allahtan kek sevmem :) olsada olur almasa da kıvamındayım. Ha yapsam yerim amabu kategoride fazla dolanma.. yoldan çıkarsın ..
1 dilim kek=4 dilim ekmek
Ona göre
Hemen takıma gel.. böcüklü yemekler çıkar bugün.. onları yersinAllahtan kek sevmem :) olsada olur almasa da kıvamındayım. Ha yapsam yerim amabenim canım başka tatlılar çekiyo
Listede alırsın baykuşunuAyrıca burası benim anavatanımmadalya bile verdiler. Hani sizden baykuş maykuş yok liste dışına yavru baykuş verin bari
Hedefe 200 gr var yermiyimHemen takıma gel.. böcüklü yemekler çıkar bugün.. onları yersin
Hee ölüyo şişmanlıktanH E bacı senim kilo sorunu var mıydı takıma alalım seni de.. çaktırmadan nevroşun takımı toplayıp zayıflatalım
58 kiloyumH E bacı senim kilo sorunu var mıydı takıma alalım seni de.. çaktırmadan nevroşun takımı toplayıp zayıflatalım
Hıı 53 kilodan 58 kiloya çıkınca çok sarsıldımHee ölüyo şişmanlıktanmaydanoz gibi o
Ayın sonunu merakla bekliyorum kaç yüz tarif çıkacak acabaYok canım onun için değilBulamayanlara fikir verebilirim Olmadı pişti oynarız