- 2 Aralık 2015
- 31.493
- 105.088
Şişşşşştttt yerin kulağı vardıriyi fikir,erken doğurtalım mı onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şişşşşştttt yerin kulağı vardıriyi fikir,erken doğurtalım mı onu
kaç aylık olmuş oŞişşşşştttt yerin kulağı vardıriyi fikir,
Amanın yok kalsınEtiket ister misin
Allah korusun daha 2 ay varkaç aylık olmuş o
3 ayı kalmış, neyse çok erken oluyor, başka plan bulalımkaç aylık olmuş o
88 günü kalmışAllah korusun daha 2 ay var
Kasım'da doğacak ya, ben kendimi Eylül'de gibi hissettim88 günü kalmış
napcaz dişi çıkana kadar bekliyelim mi88 günü kalmış
Aman Allah korusun canım, ablam vukuatlı zaten. Salihte az daha 31.haftada doğum yapacaktı... İlaçlarla iğnelerle çok şükür 37yi gördüler ama çok çektierken doğurtalım mı onu
aayyy allah korusun dua saatine gelir bide tövbe allahım tövbe aman bebiş sağlıkla doğsun,o anası olacak karı da sağlıklı olsun da varsın kazansınAman Allah korusun canım, ablam vukuatlı zaten. Salihte az daha 31.haftada doğum yapacaktı... İlaçlarla iğnelerle çok şükür 37yi gördüler ama çok çekti
katılıcan mı sen bi dahaki kategoriye ikiz doğurtayım mı seni hıı ablanın intikamını senden alayım mıAman Allah korusun canım, ablam vukuatlı zaten. Salihte az daha 31.haftada doğum yapacaktı... İlaçlarla iğnelerle çok şükür 37yi gördüler ama çok çekti
Ne güzel dua öyleaayyy allah korusun dua saatine gelir bide tövbe allahım tövbe aman bebiş sağlıkla doğsun,o anası olacak karı da sağlıklı olsun da varsın kazansın
Allah korusun canım. Benim kızım da 32.haftada doğdu. Çok zor erken doğan bebeği bakmak.Aman Allah korusun canım, ablam vukuatlı zaten. Salihte az daha 31.haftada doğum yapacaktı... İlaçlarla iğnelerle çok şükür 37yi gördüler ama çok çekti
Et yemekleri olursa ve aklımdaki tarif kabul edilirse katılacağım, her eti yapamıyorum çünkü. Bir yandan gözüm de korkuyor ya sizin bu takılmalarınızı beceremem ben hiç olmadı alt sıralarda kendi halimde takılabilirim bir sonraki kategoride dekatılıcan mı sen bi dahaki kategoriye ikiz doğurtayım mı seni hıı ablanın intikamını senden alayım mı
Oyy çok küçük doğmuş canım senin kızın da. Çok zor olmuştur canım... Kaç kiloydu?Allah korusun canım. Benim kızım da 32.haftada doğdu. Çok zor erken doğan bebeği bakmak.
oyy kuzumm sana takılmam hiç sözEt yemekleri olursa ve aklımdaki tarif kabul edilirse katılacağım, her eti yapamıyorum çünkü. Bir yandan gözüm de korkuyor ya sizin bu takılmalarınızı beceremem ben hiç olmadı alt sıralarda kendi halimde takılabilirim bir sonraki kategoride de
Çok teşekkür ederimoyy kuzumm sana takılmam hiç söz