Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aman Allah korusun canım, ablam vukuatlı zaten. Salihte az daha 31.haftada doğum yapacaktı... İlaçlarla iğnelerle çok şükür 37yi gördüler ama çok çekti
Aman Allah korusun canım, ablam vukuatlı zaten. Salihte az daha 31.haftada doğum yapacaktı... İlaçlarla iğnelerle çok şükür 37yi gördüler ama çok çekti
Et yemekleri olursa ve aklımdaki tarif kabul edilirse katılacağım, her eti yapamıyorum çünkü. Bir yandan gözüm de korkuyor ya sizin bu takılmalarınızı beceremem ben hiç olmadı alt sıralarda kendi halimde takılabilirim bir sonraki kategoride de
Et yemekleri olursa ve aklımdaki tarif kabul edilirse katılacağım, her eti yapamıyorum çünkü. Bir yandan gözüm de korkuyor ya sizin bu takılmalarınızı beceremem ben hiç olmadı alt sıralarda kendi halimde takılabilirim bir sonraki kategoride de
Bizde Allaha şükür 35+5 olduk.hayirlisiyla rabbimin izniyle saglikla kucagima alabilseydimbi taraftan da suan dogmasini cok istiyorum koklamak opmek sarilmak istiyorum ama haftasi küçük hala.zaman gecmek bilmiyor bir türlü