Beni çekiştirmesi çin mekanmı yaratayımOy cansın
O da bizim aramıza katılsın KK kv'yi çok sever
Selamun aleykum bacilar.. dedim kendime bi oy verimde vakim sonuclar ne? Yaw sonunuz maho agaya donecek ona uzulerem : (
Bu suffle ne ya : ( acilen diskifiye olsun, kekbikd degilki o :! (
Pazarlik mumkun tabii :)))Pekiiii bir kase sufle versem hala aynı şekilde düşünecek misin
Pazarlik mumkun tabii :)))
Ama cidden sasirdim suffleyi kekten bilmezdim cunku : (
Onun gibi bise.. baksana cokolatlar fiskiriyo kek demek hakaret bence : (Kız kek değil de ne? Puding mi
Onun gibi bise.. baksana cokolatlar fiskiriyo kek demek hakaret bence : (
Kaybedecek olmanin acisi biraz caktirma : (Hehehe öyle olsun bakalım
Kaybedecek olmanin acisi biraz caktirma : (
Sizi kim sevmez
Buradan haberi yokGelininin teknoloji ilgisini bilmiyor
Ne bilim ya herkes havaya gormis:) canim olsanda hakkindir tatlim takiliyorum ben :)Daha bildirim bile gitmedi hemen sufleyi birinci ilan ettiniz yaa
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olsun artikNe bilim ya herkes havaya gormis:) canim olsanda hakkindir tatlim takiliyorum ben :)
Oh bee sonunda, keşke baştan deseydim kapat diyeElalis yarın bayram yok haberin olsun.Tüm yetkilerimi kullanıp bayramı kapattım
Bayramda kim bilir neler neler yedin
Oh bee sonunda, keşke baştan deseydim kapat diyeElalis yarın bayram yok haberin olsun.Tüm yetkilerimi kullanıp bayramı kapattım
Bayramda kim bilir neler neler yedin
Ben yüzme bilmem boğulurumOh bee sonunda, keşke baştan deseydim kapat diye
3 gün gezeyim gelicem
Demek kazen oyunu sana verdidişli rakipsin,ayağını kaydırmam lazım. Yüzme biliyon mu sen denize gelsene
Senin kadar tatlı olamamÇok tatlısın
Yaptığımız tarifte kullandığımız malzemelerden birini sponsor yapıyoruzBir şey sormak istiyorum
Bu tarz karegorilerde sponsor kısmı nasıl belirleniyor