- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Hmm ne güzel, size iyi tatiller canım, keyifli geçer inşallah bizde anca bi pikniğe gideriz yarın
Inşallah canım
Okul başladı mı bi yere çıkamayız zaten...
Kizim 1.sinifa başlayacak...
Senin varmı çocuk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm ne güzel, size iyi tatiller canım, keyifli geçer inşallah bizde anca bi pikniğe gideriz yarın
Maşallah, Allah bağışlasın, benimde 3 yaşında bi oğlum varInşallah canım
Okul başladı mı bi yere çıkamayız zaten...
Kizim 1.sinifa başlayacak...
Senin varmı çocuk?
Maşallah, Allah bağışlasın, benimde 3 yaşında bi oğlum var
Buralar pek bi tenha kaldı.Amin hepimizinkini...
Maşallah canım
Buralar pek bi tenha kaldı.
Galiba, neyse sende yarın gidiyorsun, yapayanlız bırakın beni bayramlar bayram gibi geçmiyor artık. Yaşın kaç bu arada. Ben 26 yaşındayım 6 senelik evliyimEvet yaa...
Bayram ziyaretlerindeler herhalde...
Bi sen bide ben gurbetteyiz galiba
Galiba, neyse sende yarın gidiyorsun, yapayanlız bırakın beni bayramlar bayram gibi geçmiyor artık. Yaşın kaç bu arada. Ben 26 yaşındayım 6 senelik evliyim
Aynen öyle, urfadayımBenim 7yılı geçti canım...
29a adım adım gidiyorum
Sen hangi şehirdesin?
Sizinkide mi görev?
Özelden konuşalım. Gel boşver,zaten kimse yokKaç yıldır ?
Hangi meslek?
İkiz bile doğururumElalis çocuk geliyormuş duyduguma göre, şampiyonluk uğruna bi bu kalmıştı, oda olacak gibi duruyor
Çağırmasana kızım özele açık adres alıyodum suikast içinÖzelden konuşalım. Gel boşver,zaten kimse yok
Ayy gel sen benim yerime gez ben gurbete razıyım nevrim döndü el öpmekten, herkese iyiyim demekten, sıcakta evlerde oturmaktanEvet yaa...
Bayram ziyaretlerindeler herhalde...
Bi sen bide ben gurbetteyiz galiba
Sende o potansiyel varİkiz bile doğururum
Olmaz, herseyi ulu orta konusamayızÇağırmasana kızım özele açık adres alıyodum suikast için
Ayy gel sen benim yerime gez ben gurbete razıyım nevrim döndü el öpmekten, herkese iyiyim demekten, sıcakta evlerde oturmaktan
Çocuk için moral olur sana, güzel güzel egleninNeyseki yarın denize gidiyorum
Aynen yaa, cimri bu daha bizim harçlıkları bile vermediSenden daha büyükleri de mi var?
El mi öpüyorsun
Sürekli senin elin öpülüyor sanmıştım
Ahahhaa ortam müsait değilÇocuk için moral olur sana, güzel güzel eglenin
DövücemSenden daha büyükleri de mi var?
El mi öpüyorsun
Sürekli senin elin öpülüyor sanmıştım