• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Yok ben kaçmıyorum.
Ama şimdi bazı tarifler olur güzel ama ben yapamıyor olurum :KK66:)
Başkası yapar belki görürse? :))
Senin yaptığın tarifi başkası yapamaz, o senin artık. Ayrıca bu yarışmada sonuçlar hiç belli olmaz, insanlar bazen sunuma bazen damak zevklerine oy veriyorlar.

Biz BDV den iyiyiz değil mi:KK45:
1 tık altısınız, BDV 1 Siz 2 numara:rolleyes:

Senin yaptığın tarifi başkası yapamaz, o senin artık. Ayrıca bu yarışmada sonuçlar hiç belli olmaz, insanlar bazen sunuma bazen damak zevklerine oy veriyorlar.

:skandal::skandal::skandal::skandal:
İyi birşey mi söyledin kötü mü:sinirli::sinirli:
O kadar popüler miyiz:KK45:Değilsek ben hayat hikayemi anlatmaya başlayayım:70:Sen bilirsin beni ilgi toplar mı:70:

Yapmayı beceremediğim ama yapılsa güzel olur dediklerimi şöyle ortaya söylesem yasak mı diyorum :)

Ahahaha
Bdv de milletin derdinden beni mi gördüğü var :)
Burası kurtlar sofrası dedin o dedin bu dedin. Korktum ben. :)
Çamur atıyor inanma canım:sus:Öyle olsa 10 kişi mi altta takip eder:KK53:

:skandal::skandal::skandal::skandal:
İyi birşey mi söyledin kötü mü:sinirli::sinirli:
O kadar popüler miyiz:KK45:Değilsek ben hayat hikayemi anlatmaya başlayayım:KK70:Sen bilirsin beni ilgi toplar mı:KK70:
İyi birşey dedim ya seviyorum ben hepinizi, Nevoş 15 tarif ne bu arada? Ben 15 çeşit kek yemedim:-)

Ben zaten tam 1 gündür sağlıklı besleniyorum.
Kategoride iddialı değilim :KK70:
Yememek için yapmayı tercih etmediğim çok güzel tarifler çarptı gözüme. Onları yapana oyum :KK70:
Kendime bile oy vermem diyorsun:skandal:

İyi birşey dedim ya seviyorum ben hepinizi, Nevoş 15 tarif ne bu arada? Ben 15 çeşit kek yemedim:-)
En çok beni seviyorsun değil mi:KK45:
Vallahi kekler benzersiz:KK45:ve cidden kek:KK53::deli:Daha bir sürü tarif var:halay:

Ben zaten tam 1 gündür sağlıklı besleniyorum.
Kategoride iddialı değilim :KK70:
Yememek için yapmayı tercih etmediğim çok güzel tarifler çarptı gözüme. Onları yapana oyum :KK70:
Sen keki yap, konuyu aç, ben sana adresimi özelden yolluycam:super: Boşa gitmez kek:-)

Tabi ki en çok seni seviyorum:KK74: Tarifler eklenince girmiycem ki, yasaklandı bana tatlı:KK61:
Ben de seni çok seviyorum:KK74:Harbi duymasın:ıslık:

Onuda çok seviyorum:KK74:

Tarifleri inceleme:-)Az kaldı canım biraz sabreceksin.Oğlunu kucağına al sonra istediğin tatlıyı yersin:KK74:

Ben de seni çok seviyorum:KK74:Harbi duymasın:ıslık:

Onuda çok seviyorum:KK74:

Tarifleri inceleme:-)Az kaldı canım biraz sabreceksin.Oğlunu kucağına al sonra istediğin tatlıyı yersin:KK74:
Boşver onun derdi başından aşkın, bizi görecek gözü yok şimdi, idare etmene gerek yok yani, kırılmasın diye şakacıktan seviyorum deme:KK70:

Kendime bile oy vermem diyorsun:skandal:

Ya şaşırtan çok çıkıyor.
Kim birinci oldu takip etmedim.
Ama tavuk kategorisinde tuzda tavuk u gördüm, aha birinci belli dedim.
Sonra piliç Topkapı mı ne o geldi... :)
Şimdi ben yapsam tuzda tavuk yaparım ama onu yapan olsa onu yerim :KK70:

Boşver onun derdi başından aşkın, bizi görecek gözü yok şimdi, idare etmene gerek yok yani, kırılmasın diye şakacıktan seviyorum deme:KK70:
Hiçte bile ben onuda seviyorum:skandal:Yine ortalığı karıştıracaksın:70:

Ya şaşırtan çok çıkıyor.
Kim birinci oldu takip etmedim.
Ama tavuk kategorisinde tuzda tavuk u gördüm, aha birinci belli dedim.
Sonra piliç Topkapı mı ne o geldi... :)
Şimdi ben yapsam tuzda tavuk yaparım ama onu yapan olsa onu yerim :KK70:
Tuzda tavuğu ben yaptım.Ama 5. oldu:70:
Tavuk dürüm 1. oldu:)

Back